Hvilken bøf-restaurant i Kbh?

#1| 0

Ved godt der er mange tråde om mad på PN. Her er én mere 😊


Menuen er bøf i aften. Men hvor?

Overvejer Retour Steak. Men troede der lå én på Vesterbro - gør der ik det?


Ellers kom med gode forslag. Pris underordnet so far..

28-07-2016 11:20 #2| 0

Retour er nuts


http://retoursteakvesterbro.dk/forside/




28-07-2016 11:36 #3| 7

En Madkategori kunne faktisk være ret lækkert

28-07-2016 11:41 #4| 3

Hvis prisen er underordnet så synes jeg sgu MASH i Bredgade har bedre bøffer end Retour steak. Alternativt tag på Bistro Boheme og spise Tournedos Rossini med stegt foie gras.

28-07-2016 12:32 #5| 3

at man kan få sig selv til og æde Foie Gras fordi der står et par kokkehuer og siger det er fint, det er mig en gåde..
Ohwell, ikke for at starte en diskussion.... men hvordan i F spiser man det, hvis man er fra et land som DK og ved hvad dét er??
Ville måske hellere spise kogt hjerne...

28-07-2016 12:34 #6| 0

Oh well, det bare en forvokset gåselever, nok bare mig som er for vegetarisk anlagt til ever at prøve det når det samtidig ser na sty ud.

28-07-2016 13:02 #7| 5
Dankfinger skrev:Oh well, det bare en forvokset gåselever, nok bare mig som er for vegetarisk anlagt til ever at prøve det når det samtidig ser na sty ud.

Fordi det smager lækkert

28-07-2016 13:28 #8| 0
coinflip skrev:
Fordi det smager lækkert

Jaja, hf med det.

28-07-2016 13:29 #9| 0
coinflip skrev:
Fordi det smager lækkert

Det er der heldigvis delte meninger om.
Jeg har fået det én gang - oven i købet på et sted med et ganske fint renommé og jeg synes det smagte ad pommern til.

Nuvel - det hjælper næppe op og jeg er helt blank på KBH, men MASH er i hvert fald fantastisk, også her i det jyske.

28-07-2016 13:33 #10| 2
henrikthing skrev:Hvis prisen er underordnet så synes jeg sgu MASH i Bredgade har bedre bøffer end Retour steak. Alternativt tag på Bistro Boheme og spise Tournedos Rossini med stegt foie gras.

Helt enig.


Bedre kød på MASH end Retour, men også højere priser. Og helt enig i at du spiser godt på Boheme - men også priser i den lidt højere ende. Bohemes vinkort er i øvrigt forbedret i ganske alvorlig grad - om end også lidt stive mark ups. Men hvis vinen betyder noget, så er det et fremragende bud!

28-07-2016 15:06 #11| 0

Synes der er rigtig god value for money på et 'nyt' madklubben sted ved navn Steak Royal. Der er rigtig hyggeligt, og et temmelig flot vinkort der også er til at betale, og så kan man få en cote de boeuf for 500 kr. - det er vel nogenlunde hvad den koster hos slagteren...

28-07-2016 15:16 #12| 3

http://koedkbh.dk/ - har også en afdeling på Vesterbrogade: http://koedvesterbro.dk/


Jeg har været der nogle gange og det har virkelig været godt.

28-07-2016 15:53 #13| 0
OP

Gode bud indtil videre. Bistro Boheme har jeg været på, men så lækkert et sted at man godt kunne besøge stedet snart igen.

Vil lige tilføje til foie gras diskussionen - at når jeg putter et lækkert stykke foie gras i munden så tænker jeg ikke over hvad det egentlig er jeg spiser, for det smager jo sindsygt godt.. Heldigvis er det så noget man ikke kan spise voldsomme mængder af og når tallerknen er slikket ren, ja så syntes jeg da igen at det er noget forbandet dyreplageri.. - dobbeltmoralsk, ja muligvis.


Er der nogen af Jer madører der kender til steder, muligvis af ovennævnte, hvor der servers Surf n´ turf, altså kød med hummer? Har jeg vist kun prøvet een gang på reef n´beef. Men det sted er vist faldet gevaldigt i niveau..


28-07-2016 16:27 #14| 0

Angående surf n' turf så tror jeg godt det kan lade sig gøre på Retour. Men ellers kan det gøres på Oysters and Grill. Har tidligere set Madklubben reklamere med det, men er ikke selv fan af stederne.


Er Reef ikke længere et besøg værd? Har aldrig været der, men det er ellers på listen - men hellere stryge det på anbefaling end få en dårlig oplevelse. Det er i hvert fald pebret der

28-07-2016 17:07 #15| 0
OP

Jeg syntes ikke Reef var en så god oplevelse som det har været tidligere. Har været der 3-4 gange, hvor de første par gange var rigtig gode. Syntes bare, at sidste gang levede det ikke helt op til de forventninger jeg havde til stedet, foodwise..

Men altså, hvis man tager på reef og har forventninger om australsk atmosfære og ikke har været der før, så skal de da nok blive indfriet. Tjenerne gør ihvertfald deres til dette med deres tykke australske accent og serverer de samtidig en kænguru-steak eller krokodillehale og kalder dig en mate 17 gange, så går du nok derfra med en god oplevelse. Jeg havde dog forventet mere og ihvertfald få en oplevelse på samme niveau som tidligere, dette fik jeg dog ikke..

28-07-2016 17:48 #16| 1

Jeg forstår ikke rigtigt al den kærlighed som retour får, jeg synes deres kvæg er mørt, men smagløst og intetsigende.


Kan man som jeg lide modnet kød, så er den bedste bøf i Danmark Mash's Danish dry aged. Det var fast punkt på min dagsorden hver gang jeg var i danmark, da jeg boede i Spanien, som ellers ikke er noget u-land rent bøfmæssigt.


Derudover synes jeg at Fuego i Holbergsgade gør det godt, men det er måske også lidt influeret af at de sælger mit øl :)

28-07-2016 18:05 #17| 13

At spise foie gras er ligesom at onanere til noget halv gustent, det er sygt godt så længe det varer og efterfølgende har man det lidt halvskidt med dig selv.

28-07-2016 20:32 #18| 1

KöD er virkelig godt!! Både betjening og mad er i top! ..tror det er min bedste bøf i dk 👍

http://koedkbh.dk/

31-07-2016 05:00 #19| 1

Köd ftw..

31-07-2016 09:10 #20| 3
Dankfinger skrev:at man kan få sig selv til og æde Foie Gras fordi der står et par kokkehuer og siger det er fint, det er mig en gåde..
Ohwell, ikke for at starte en diskussion.... men hvordan i F spiser man det, hvis man er fra et land som DK og ved hvad dét er??
Ville måske hellere spise kogt hjerne...

Jeg har valgt at undgå at spise konventionelt produceret fjerkræ og æg, så jeg tror jeg er fint i plus på dyrevelfærdskarmakontoen.


At du synes det er ulækkert er fint, men det har vel ikke så meget med andres valg at gøre.


Ps. og hvad er der galt med at spise hjerne? Det smager godt og du tænker det ville være bedre bare at smide det ud når man alligevel har slagtet dyret... Eller hvordan

Redigeret af henrikthing d. 31-07-2016 09:11
31-07-2016 12:15 #21| 0

Syntes der er svingende kvalitet på Retour, har prøvet den i KBH K som var fremragende (nu under renovation) og så den på Vesterbro som var ret så ringe, maden så også anderledes ud. Det er forståeligt nok at det ikke er McDonalds vi er ude i, hvor maden altid smager af det samme ligemeget hvor man spiser, men at der var så står forskel på kvalitet var overraskende.

31-07-2016 19:31 #22| 1

Nu må folk stoppe med at sammenligne Retour og MASH.


MASH er KLART bedre kød og også derfor det er dyrere .. Derfor vælg MASH hvis pris er underordnet!!


Med det ikke sagt at Retour ikke er god value for money, men hvis man som OP er ligeglad med pris, så er MASH by far bedre.


KØD er en standard under Retour, og bør på ingen måde heller sammenlignes med MASH.... Come on

Redigeret af gucciboyman d. 31-07-2016 19:32
31-07-2016 19:49 #23| 3
OP

Vi endte med at tage på Retour. Vi var i forvejen på Vesterbro og valgte den nemme løsning. Kort sagt, så var det da ok mad uden at være prangende. Næste gang vælger vi MASH hvis der skal kræses lidt - og det kan ik vare længe 😊

31-07-2016 23:04 #24| 0
gucciboyman skrev:Nu må folk stoppe med at sammenligne Retour og MASH.

MASH er KLART bedre kød og også derfor det er dyrere .. Derfor vælg MASH hvis pris er underordnet!!

Med det ikke sagt at Retour ikke er god value for money, men hvis man som OP er ligeglad med pris, så er MASH by far bedre.

KØD er en standard under Retour, og bør på ingen måde heller sammenlignes med MASH.... Come on

Altså... I starten havde Retour Steak ry for at være lige så godt som MASH, bare væsentligt billigere. Jeg tror det er derfor sammenligningen falder naturligt. Virkeligheden er bare, at Retour desværre ikke længere er konkurrencedygtigt på kvalitetsparametret (ikke at jeg ved om de faktisk har været det på noget tidspunkt).


Jeg har spist på Retour steak to gange indenfor de sidste 4-5 måneder, og har begge gange ikke følt, at der var tale om value for money. Man er jo stadig ude i ~300 for en bøf og dyr vin hvis man skal have noget ordentligt. Desuden har deres bearnaise begge gange mindet mere om mayonnaise end om en sauce, hvilket er totalt no go for mig. Jeg har ikke spist på Köd, men jeg forestiller mig godt det kan konkurrere på såvel pris som kvalitet ud fra hvad jeg har hørt om det.

01-08-2016 00:59 #25| 0

Gourmandiet har været rigtig godt de gange, hvor jeg har været der.

01-08-2016 13:42 #26| 0

Du får også en ganske hæderlig steak frites m. Bernaise hos Pastis! Ville dog umiddelbart også anbefale Retour Steak.

Ellers kig her:

http://www.aok.dk/restaurant-og-cafe/guide-her-er-10-af-koebenhavns-bedste-steakrestauranter

Redigeret af cje1234 d. 01-08-2016 13:43
01-08-2016 16:05 #27| 0
henrikthing skrev:
Jeg har valgt at undgå at spise konventionelt produceret fjerkræ og æg, så jeg tror jeg er fint i plus på dyrevelfærdskarmakontoen.

At du synes det er ulækkert er fint, men det har vel ikke så meget med andres valg at gøre.

Ps. og hvad er der galt med at spise hjerne? Det smager godt og du tænker det ville være bedre bare at smide det ud når man alligevel har slagtet dyret... Eller hvordan

Hjerne, indvolde, hale, tæer mm. er faktisk mega sunde at spise, indeholder masser af proteiner og andre næringsstoffer vi har godt af - men i den vestlige verden har vi vænnet os til kun at spise muskelkød, og til tider hjerter og lever.

01-08-2016 16:26 #28| 0

Du får en fremragende bøf på både Retour og MASH, og en gennemsnitlig dansker (= en person uden HK's smagsløg) kan næppe smage forskel på om bøffen er tilberedt det ene eller det andet sted. Personligt kan jeg bedre lide bearnaisen og fritterne på Retour, og sidst jeg bestilte en medium-rare ribeye på MASH var den decideret rå, hvilket trækker ned i min bog. De andre gange har det dog været super.

Men altså, rigtigt gode bøffer begge steder, men størst value på Retour hvis du spørger mig.

01-08-2016 16:57 #29| 0
Torstens skrev: Hjerne, indvolde, hale, tæer mm. er faktisk mega sunde at spise, indeholder masser af proteiner og andre næringsstoffer vi har godt af - men i den vestlige verden har vi vænnet os til kun at spise muskelkød, og til tider hjerter og lever.

Hjerte og tunge er vist nok også muskler/kød, selvom strukturen er lidt tættere og det virker eksotisk for nogle.

Lever derimod er naturligvis noget andet.


Lidt hjernelignende ting spiser man vel hvis man spiser marven fra knoglen i osso buco... Det smager glimrende!

01-08-2016 22:25 #30| 0
Kanelsneglen skrev:Du får en fremragende bøf på både Retour og MASH, og en gennemsnitlig dansker (= en person uden HK's smagsløg) kan næppe smage forskel på om bøffen er tilberedt det ene eller det andet sted. Personligt kan jeg bedre lide bearnaisen og fritterne på Retour, og sidst jeg bestilte en medium-rare ribeye på MASH var den decideret rå, hvilket trækker ned i min bog. De andre gange har det dog været super.

Men altså, rigtigt gode bøffer begge steder, men størst value på Retour hvis du spørger mig.

Jeg tror vi tidligere i tråden blev enige om, at det er Bleu og ikke rå ;) (nej, vent, det var en anden tråd)


Men hvis du får en bøf understegt, kan (og bør) du sende den ret(o)ur til kokken, så den kan blive stegt, som du har bedt om.

Redigeret af Torstens d. 01-08-2016 22:26
02-08-2016 09:25 #31| 1

KöD - uden tvivl.

De har lige fået nyt menukort, bla. Med Australsk Waguy på kortet. Derudover sindssyg lækre forretter/sides/desserter.

Tjenerne er helt nede på jorden, ingen snobberi og skide søde og snakke med.


02-08-2016 09:29 #32| 0
gucciboyman skrev:Nu må folk stoppe med at sammenligne Retour og MASH.

MASH er KLART bedre kød og også derfor det er dyrere .. Derfor vælg MASH hvis pris er underordnet!!

Med det ikke sagt at Retour ikke er god value for money, men hvis man som OP er ligeglad med pris, så er MASH by far bedre.

KØD er en standard under Retour, og bør på ingen måde heller sammenlignes med MASH.... Come on

Nu skriver du: klart bedre kød.

Mener du så tilberedningen af kødet, eller generelt bare kød kvaliteten?

02-08-2016 09:31 #33| 0
OP
R4MB0 skrev:KöD - uden tvivl.
De har lige fået nyt menukort, bla. Med Australsk Waguy på kortet. Derudover sindssyg lækre forretter/sides/desserter.
Tjenerne er helt nede på jorden, ingen snobberi og skide søde og snakke med.

Fedt mand. Har fået wagyu én gang før. Det var godt nok japansk - men sindsyg lækkert kød..

Redigeret af drohse d. 02-08-2016 09:32
02-08-2016 09:43 #34| 0
drohse skrev:
Fedt mand. Har fået wagyu én gang før. Det var godt nok japansk - men sindsyg lækkert kød..

Nu stammer wagyu jo også fra Japan, så det skal du ikke være ked af =) Wagyu betyder vist "Japansk ko"

02-08-2016 10:23 #35| 0

Muligvis har Retour Steak lavet om på deres menu, men indtil for nylig kunne man få deres 400 grams Rib Eye fra Greater Omaha Nebraska, US - samme leverandør, som MASH bruger til sine amerikanske bøffer, med en væsentligt rabat i forhold til MASH. Og da Rasmus Oubæk, der driver Retour, er manden, der blev ansat til at lave bøffer og bearnaise, da MASH åbnede, er der sandsynlighed for, at saucen er stort set den samme. Ser dog, at Retour ikke længere har deres 400 grams på menuen, og det er et par måneder siden jeg fik den sidst, så meget kan have ændret sig. Men indtil da, vil jeg påstå, at Redtour på Greater Omaha leverancen var en over MASH, der muligvis er bedre på andre cuts.

Redigeret af Borsa-Boy d. 02-08-2016 10:24
02-08-2016 10:25 #36| 0
drohse skrev:
Fedt mand. Har fået wagyu én gang før. Det var godt nok japansk - men sindsyg lækkert kød..

Wagyu køer bliver opdrættet i flere lande - bl.a. Australien og Japan. Kobe bøffer er en Wagyu type der er opdrættet i Kobe - og vel nok den mest kendte.

Oprindelsen er Japansk, men australierne var vist de første der eksporterede deres Wagyu kød. Det er først for nylig, at Japan er begyndt at eksportere Wagyu kød.

Man kan en gang imellem i Brugsen eller lignende finde Wagyu bøffer til omkring 200 kr. for 200g (mener jeg). Dem jeg har set der, er fra Australien.



02-08-2016 12:32 #37| 0
drohse skrev:
Fedt mand. Har fået wagyu én gang før. Det var godt nok japansk - men sindsyg lækkert kød..

Har fået både australsk og japansk wagyu leveret fra http://steak-out-dk.myshopify.com/ ..sindssygt lækkert kød, men syntes faktisk at den australske var bedst i smagen! og lige det rigtige "bid". Men det er selfølgelig en smagssag

Den japanske kvalitet var A4 MBS 7-8 hvilket er næsten nuts!


Steak-out kan i øvrigt klart anbefales!

Mange gode tilbud, god service, hurtig levering og generelt gode priser! 👍😎

02-08-2016 17:05 #38| 0

Jeg vil sige, at hvis man absolut skal på MASH og have bøf bernaise så vælg den nye MASH Penthouse, hvor man får udsigten med. Det er nok bedst i vinterhalvåret, hvor det er mørkt, og man kan se byens lys, men udsigten over Vesterbro er vel fin hele året.


Billede fra whiteguide.dk ud over Dybbølsbro Station.


Billede fra kbhby.dk


← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar