Bedste pommes frites dressing

#1| 0

Yo.

Er ved at lave fritter, men har kun karry ketchup og remoulade. Ved godt jeg ikke kan nå det til nu, men hvor finder man den bedste dressin til sine fritter?

Og er det uhøfligt at gå ned på grillen og spørge om jeg må købe lidt til mine fritter nu?

17-03-2011 17:47 #3| 0

McD

17-03-2011 17:47 #2| 0

Døgnnetto?

17-03-2011 17:49 #4| 0

Kraft Salatmayonnaise.. De fleste førende supermarkeder burde have det.

17-03-2011 17:51 #5| 0

salat mayo+et bæger chili. bland sammen og wola. det er nuts

17-03-2011 18:32 #6| 0

Mayo og pommes frites krydderi

17-03-2011 18:38 #7| 0

OBV ned på grillen og købe dressing, hvorfor skulle du ikke kunne det?? det gør jeg da, ligesom jeg tit skriver " jeg vil gerne bede om for 100kr ekstra bacon ved siden af " i mine noter til en pizza bestiling.

Der er en del nuts dressinger, jeg er glad for McdS OS

17-03-2011 18:56 #8| 0
OP

Tjoeh, kunne godt være jeg skulle prøve at gå over på grillbaren og spørge om jeg må købe noget af deres dressing. Men så skal jeg jo anyways bare hele byen rundt for at finde den bedste. Måske jeg bare tager den under mig. Men jeg vil også lige prøve den fra Kraft først. Jeg må på udgik imorgen.

Hvor får jeg det der krydderi? Det der rødeagtigt noget nede fra sports haller etc.

17-03-2011 18:59 #9| 0

Ægte mayonnaise i pose. Et bæger pickles. Ca. ½/½ af hvert. Det blendes. Og vupti, så har du den lækreste (næsten hjemmerørte) remoulade.

Du kan selvfølgeligt også vælge at kreére både pickles og mayonnaise fra bunden.

Velbekomme

:-)

17-03-2011 19:09 #10| 0

det man får på burger king eller sun set

17-03-2011 19:45 #11| 0

der er intet uhøfligt i at gå ned og høre det lokale pizzaria.. de vil 100% med glæde sælge dig et bæger eller 2 eller 3.. da de tjener styrtende på de dressinger:)

mvh

17-03-2011 19:48 #12| 0

Jeg synes sgu egentligt at Bähnckes pommes frites dressing er ok-.

17-03-2011 20:01 #13| 0

Mc D's

17-03-2011 20:17 #14| 0

Salatmayonaise, intet over, intet under.

17-03-2011 20:25 #15| 0

Stonien:) jeg har arbejdet på bæhnche i en periode for nogle år siden:)
damn det er ulækkert:) men hvad fanden..hvad man ikke ved har man ikke ondt af:)

17-03-2011 20:33 #16| 0

Remoulade + chili.

17-03-2011 20:47 #17| 0

@ Agrassiv

Man kan vel læse på indholdsfortegnelsen hvad den indenholder?

17-03-2011 20:53 #18| 0
OP

Odense

Det er mayo jeg laver sådan der? Hvor skaffer man lige mayonaise i pose?

Vil helst ikke købt stort ind af de der små 2krs poser på McD, det bliver hurtigt dyrt.

17-03-2011 20:54 #19| 0

"Salatmayonaise, intet over, intet under"

i LOL´ed :D

men du er spot on:)

17-03-2011 21:06 #20| 0

Hjemmelavet aioli. Tager 5 minutter at lave, og så gør et kg muslinger på siden heller ingen skade ;-)

www.denstoredanske.dk/Mad_og_drikke/Gastronomi/Madopskrifter/Tilbeh%C3%B8r_-_opskrifter/A%C3%AFoli

17-03-2011 21:18 #21| 0

det er nu mere hvordan og hvem som har lavet det..som gør at det er lidt ulækkert:)

der er sikkert de ingredienser i,som der skal være.. jeg konstatere blot, at det er mega klamt..
men sådan er det sikkert med enhver masse produktion:)

17-03-2011 21:19 #22| 0

Er det derfor jeg har ondt i maven nu?

17-03-2011 21:21 #23| 0

det er 100% derfor:)

17-03-2011 21:22 #24| 0

Øv.

17-03-2011 21:24 #25| 0

" jeg vil gerne bede om for 100kr ekstra bacon ved siden af " i mine noter til en pizza bestiling.

I lolled big time. Det skal jeg fanme gøre næste gang jeg bestiller

17-03-2011 21:25 #26| 0

Er der nogen, der ved hvor man kan købe Heinz mayonaise, som det man får på Burger King?

Hvilket jeg synes er det bedste pommes frites dyppelse. :-)

17-03-2011 21:29 #27| 0

KK

Ægte mayonnaise i poser kan købes i bla. Føtex, Superbrugsen osv. Det er relativt tilgængeligt.

Men det plejer ikke altid at ligge ved de øvrige mayonnaiser, remoulader, ketchupper osv.

De forskellige typer pickles har jeg desværre ikke eksperimenteret nok med.

Synes det er den ultimative remoulade hvor man kan springe over hvor gærdet er lavest.

:-)

17-03-2011 21:34 #28| 0

Ægte mayonnaise er lavet på æg, så det skal stå på køl.

...I modsætning til de kunstige plagiater som fx. fåes på tube.

17-03-2011 21:46 #29| 0

en hjemmelavet purløgsdressing fra Tinas Grill i Skagen. Skal prøves.

17-03-2011 21:54 #30| 0

Lav dressingen selv.
Basis ingredienserne er:

Mayonnaise, creme fraiche og dijon sennep.

Så retningsbestemmer man efterfølgende sin dressingtype og tilsætter hvad dertil hører.

Nemt, hurtigt og delikat.

:-)

17-03-2011 22:08 #31| 0

Fra gastromand.dk

Sauce tartare:

200 g mayonnaise (Hellmans eller hjemmelavet)
2 spsk. yoghurt naturel
1½ spsk. finthakkede kapers
2-3 finthakkede cornichoner
1 spsk. finthakket løg
1 spsk. finthakket purløg
1 spsk. finthakket persille
½ spsk. dijonsennep
Salt, peber

Rør mayonnaise og yoghurt sammen. Hak alle ingredienser ganske fint og kom dem i mayonnaisen. Smag til med sennep, salt og peber.

17-03-2011 22:20 #32| 0

lol ketchup anyone?????

Netto sælger i øjeblikket noget de kalder pommes frites-sovs fra et eller andet skodfirma, og det er altså LANGT FRA det samme! Hold jer fra det. Det ligner mcdonalds-sovs men det er langt mere syrligt og smager klamt.

Kraft Salatmayonnaise eller Hellmanns på glas Det fås af og til i Netto, men primært skaffer jeg det i kvickly/superbrugsen eller Føtex.

Det der røde pommes frites krydderi kan man få i plagiat-afdelingen i Tiger. Min far købte engang noget i tyskland som smagte langt bedre.

17-03-2011 22:31 #33| 0
OP

Det der røde pommes frites krydderi kan man få i plagiat-afdelingen i Tiger. Min far købte engang noget i tyskland som smagte langt bedre.

^

17-03-2011 22:47 #34| 0

På aïoli vognen. Om ikke andet, så på pizza, brød osv

17-03-2011 23:01 #35| 0
Moderator

Det er en underlig remoulade du laver, Odense C.

En remoulade skal, udover mayoen, indeholde krydderier (salt, peber, estragon, evt. kørvel, evt. et skvæt karry), sennep, kapers, løg - og en ret vigtig ting - creme fraiche (ok... sidstnævnte indgår ikke i den traditionelle opskrift. Men det gør lige det sidste). Og så naturligvis pickles...

18-03-2011 13:20 #37| 0

@Stonien

Ingen grund til at sige øv. Det svarer jo til, at du har smidt en hand history op til analyse og fået påpeget, hvordan du spillede den hånd forkert. Når du så næste gang er i det spot, er du langt bedre rustet.

Nu ved du, at får du tildelt Bähnche => snapfold! :-)

@alle

Ved godt det er en mayo-tråd, men for mig er Heinz Ketchup en klar vinder.

God weekend!

18-03-2011 13:30 #38| 0

Sorry for Hi-jack, men lidt i samme stil.

Hvor får man de bedste pommmes frittes ??? :)

18-03-2011 13:31 #39| 0

mobilsvin er spoton - Heinz FTW

18-03-2011 13:57 #40| 0

Remo!

18-03-2011 14:07 #41| 0

@Henze05

Som så meget andet, er det, man selv laver fra bunden som oftest det bedste. Googlede lige en opskrift:

gastromand.dk/triple-cooked-hjemmelavede-pommes-frites/

Skal dog siges, jeg aldrig selv har lavet pommes frites fra bunden, men opskriften lyder sgu lovende!

18-03-2011 14:11 #42| 0

Baconaise !

18-03-2011 14:17 #43| 0

Den dressing de har på Cafe Luna i Aalborg er helt nuts med deres små lækre pommes kugler :)

18-03-2011 16:26 #44| 0

@MartinB
Dypper du så kuglerne i dressingen?

18-03-2011 16:38 #45| 0

@bad3xo Det skulle tilfældigvis ikke være det her din far købte i tyskland i sin tid?
www.santamaria.dk/servlet/se.daddy.sm.web.servlets.ProductServlet?a=0&p=p2c&c=2&s=5&id=296 Den købte jeg nemlig også i sin tid, har stadig lidt tilbage og det er absolut nuts krydderi til pomfritter, jeg kan dog ikke finde det her hjemme og sidst jeg var i tyskland havde de det heller ikke mere :S

"Dypper du så kuglerne i dressingen?" LOL!

18-03-2011 16:56 #46| 0

@Charming
Nej, det var i en lyseblå dåse af plastik.

18-03-2011 16:57 #47| 0

Btw...

www.superbest.dk/produkt/pommes-frites-krydderi

18-03-2011 17:13 #48| 0

@bad3xo ty very much.. Du skulle prøve det, verdens bedste pomfrit krydderi:)

18-03-2011 17:21 #49| 0

Remulade er det ultimative jo! Og det skal købes. Alt det fine med selv at lave det og så videre fungerer ikke for mig, det kommer kun til at smage skidt af det. Som nød kan du tage på MCD, deres dressing er ok vild. Btw så elsker jeg PN for tråde som disse :D

18-03-2011 17:52 #50| 0
OP

Bad3x0

Det er 100p lækker krydderi det der!! Desværre glemte jeg det da jeg var i Føtex for 20 mins siden, sick.

Mht. dressingen, så det der blandt det selv lyder ret lækkert, men jeg ejer ikke en blender, og glemte anyways hvad der skulle i - kraft havde de ikke. Så jeg fandt en 'bÆhncke pommes frittes sauce', men regner heller ikke med det er godt nok.

18-03-2011 19:55 #51| 0

Som flere er inde på - rør jeres mayo selv, det bliver 1000 gange bedre. Og så er det super simpelt. Du skal bruge:

æggeblommer, sæføli fra nogle glade øko-høns
en smagsneutral olie, f.eks rasp eller vindruekerne
lidt friskpresset citronsaft
salt
En tilpas stor skål
Et piskeris og IKKE en blender.

Æggeblommerne røres godt sammen. Så tilsætter man olien lidt ad gangen under kraftig piskning. Og der skal altså røres godt igennem i 5-10 minutter, indtil massen får den rette konsistens. Til sidst smager du til med salt og citronsaft.

Så har du en verdensklasse grund-mayo, der sæføli kan spises, som den er. Du kan også vælge at krydre med hvidløg, chili, esdragon eller whatever.



Husk at den skal spises samme dag, den vinder ikke ved at blive gemt.

18-03-2011 20:42 #52| 0

Man sidder og bliver helt sulten efter pomfritter :( Desværre ejer jeg kun en miniovn og ingen friture, og pomfritter i ovnen er ikke rigtigt det samme, hvis man ikke kan finde ud af det :(

18-03-2011 20:47 #53| 0
OP

Lyder til at jeg skal ud og have fat i et piskeris - jeg er bare ikke typen der er glad for at LAVE mad, hvorfor jeg egentligt også synes det er ret nederen at jeg skal til at lave min egen mayo - men wtf, det skal satme prøves.

Bad3x0

Mine bliver også elendige, det er blandt andet derfor jeg har ekstra brug for god dyppelse :P

18-03-2011 22:14 #54| 0

Enig med Onde Andy, hjemmelavet mayo ftw. Lavede en fantastisk version hertil aften til de hjemmelavede burgere med frisk chili, hvidløg og en anelse røget paprika - bedste mayo, jeg har smagt siden karl johan-mayoen på Kong Hans (men den skal man holde fritterne fra).

Kan dog ikke se problemet i at lave den på blender. Man skal bare sørge for, at tilsætte olien lidt ad gangen. Jeg hældte det hele i en skål, lod olien samle sig i overfladen, og brugte en stavblender til at samle det hele nedefra, easy peasy...

18-03-2011 22:16 #55| 0

McD ftw

19-03-2011 02:22 #56| 0

Hellmans Mayo og et stort fed hvidløg presses og så Lyon Pommes til.
Nuts Nuts NUTS! :D

19-03-2011 02:41 #57| 0

Remo er altid nuts..... :)

19-03-2011 03:23 #58| 0

"Koktailsosa" som er den version de kører her på Island.
Det er en blanding imellem Ketchup og Salatmayonaise... NUTS!!!

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar