Texas Hold'em Vise sine kort

#1| 0

Jeg har set en del poker videoer. Hvor en spiller betaler for at se, og viser sine kort først. Og så smider modstanderen sin hånd, uden at vise, hvad han har, da han har tabt. 

Kan se, det som regel ikke, er et problem. 

Men kan spilleren, der betalte for at se, forlange at se hans kort ???. Og hvis han ikke gør, kan de andre spiller ved bordet, så kræve at se dem ???

Noget vi tit diskutere, på pokerafterne. 

09-04-2022 10:26 #2| 0

Du er kun forpligtet til at vise din hånd, hvis du tror/har vundet hånden. Sålænge du giver hånden/sejren til modstanderen, behøver du ikke vise din hånd. At modstanderen har betalt for at "se" din hånd, betyder bare at han/hun/hen lukker bettingrunden og kan enten vinde eller tabe, personen har kun krav på se din hånd hvis du vinder. Regler kan variere afhængigt af hvor du spiller, men som regel er det som beskrevet.

Redigeret af SVFA_DK d. 09-04-2022 10:26
09-04-2022 10:33 #3| 3

Regler afhænger af spille stedet.

 

Men som udgangspunkt kan ham der betaler for at se, kræve at se hånden. Det er dog betegnet som dårlig stil at gøre det, da modstanderen jo har givet op ved at folde sin hånd. Om andre der ikke er involveret i hånden kan kræve det. det tror jeg ikke, og det ville ivertfald være temmelig dårlig stil at gøre det.

09-04-2022 10:37 #4| 0

Jeg har lært det som at ham der caller det sidste bet, kan vælge ikke at vise sin hånd før de andre har vist eller smidt deres hånd, her har man ikke krav på at se hvis modstandere n vælger at smide sin hånd. Det vil som regel kun ske hvis betteren er fanget i et bluff han ikke vil vise.

09-04-2022 12:03 #5| 0

Hvis man caller for at se den andens hånd, så bør man vente med at vise sin egen til man har set den andens hånd. 

Jeg mener at det er den sidste som har bettet/raiset som skal vise først ved showdown, derefter i turn order. Hvis der ikke har været bettet på river, bare i turn order.

 

De fleste steder kan den anden stadig vælge at smide sin hånd i mucken i stedet for at vise, men så opgiver man også sin chance for at vinde puljen. Og man kan ikke kræve at se hænder fra folk som skal vise senere end en selv, før man mucker eller viser, selvom mange prøver at få lov. I det aktuelle tilfælde viser calleren selv sin hånd før han er nødt til det, så betteren kan folde når han ved han taber, og ikke behøver at vise om han havde et bluff eller en svagere hånd han troede på. 

Hvis jeg havde callet, så havde jeg ventet til betteren enten havde mucket eller vist før jeg viste min egen hånd.

Redigeret af drhoho d. 09-04-2022 12:04
11-04-2022 17:03 #6| 0

Jeg spurgte første gang, jeg spillede wsop, da jeg var ret ny og heller ikke vidste det. De værdigede det ikke engang med et svar, så jeg gik ud fra, at svaret var - nej man behøver ikke at vise, hvis man opgiver hånden.

Jeg følte mig kun mere dum, da jeg røg ud.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar