Jomfrutur på Mash

#1| 0

Yo pn.


Ved der er mange herinde som er glad for et godt stykke kød.

Mange herinde har spist flere gange på Mash.

Den 14/8 bliver det min tur , hvad er nutz på Mash ( den ovenpå Tivoli ) ? Tænker både forret + hovederet.


// kallefar 

01-08-2021 21:48 #2| 17

Nuts er klart at finde et andet sted at spise…

01-08-2021 21:49 #3| 1
kallefar skrev:

, hvad er nutz på Mash ( den ovenpå Tivoli )?


// kallefar 

 

 Regningen! Resten er bare lort!

01-08-2021 21:54 #4| 4

Jeg synes, at folk er hårde herinde. MASH er nice! Ja, det er overpriced, men det er stadig lækkert, og omgivelserne giver lidt en vibe af eksklusivitet, som jeg godt kan lide. 


Jeg har dog ikke været på den oven på Tivoli. 

01-08-2021 21:55 #5| 5

Du skal ikke tage tataren - den er rå.

 

No shit.....jeg oplevede en smart fyr sende tataren tilbage på MASH Aarhus, da han fandt ud af det var råt :D

01-08-2021 22:02 #6| 1

Det er jo en smagssag. Nu har jeg aldrig været lige præcis på den MASH, men prøvet hhv. lufthavnen, Bredgade og Rungsted Havn, og synes ikke der er nævneværdig forskel, så here goes.

 

Jeg behøver ikke et gigastort stykke kød, men kan godt lide det er mørt, så napper som regel mørbrad. Imo er der ikke nok value i forskellen op til Kobe Wagya. Har prøvet det en enkelt gang, og det var da fint nok, men imo faktisk ikke bedre end mørbrad. Det smager af lidt mere og er meget fedt... (Fedt som i det fedt der er i smør, ikke som i oplevelsen).

 

Jeg synes deres sides er rigtig gode, så der synes jeg du skal rense igennem. Der værdien ligger synes jeg.

 

 

01-08-2021 23:04 #7| 0

Jeg tog selv Mash World Tour, første gang på Mash (Århus). Så får man prøvet lidt forskelligt. Og så er jeg helt pjattet med trøffelfritterne.

01-08-2021 23:04 #8| 0

Jeg var på Penthouse for 2 måneder siden, og det var ikke pengene værd. Deres retter sad ikke i skabet og den ene bøf var decideret rå, selvom den var bestilt medium.
Har dog aldrig oplevet problemer på Skovriderkroen eller i Bredgade, så en af dem vælger jeg næste gang.

01-08-2021 23:09 #9| 4

Hvem bestiller medium? Så gå dog hjem...

01-08-2021 23:17 #10| 0

det er svært at rådgive om hvad der er “nuts”..

Men umildbart er udsigten god…



god tur.

Redigeret af Plysling d. 01-08-2021 23:18
01-08-2021 23:24 #11| 0

Håber i har bestilt et bord ved Hellerup, så får i i det mindste en udsigt med. 

 


Medarbejderne kan virke lidt snobbet i den indre by. 

 

 

01-08-2021 23:24 #12| 2
freakstar skrev:

Hvem bestiller medium? Så gå dog hjem...




Tak til madpolitiet for indsparket.
01-08-2021 23:51 #13| 17
freakstar skrev:

Hvem bestiller medium? Så gå dog hjem...

 

 Ca 90% bestiller medium.

Så gå dog hjem freak.

01-08-2021 23:56 #14| 9
Niel skrev:

Jeg synes, at folk er hårde herinde. MASH er nice! Ja, det er overpriced, men det er stadig lækkert, og omgivelserne giver lidt en vibe af eksklusivitet, som jeg godt kan lide. 

 

Jeg har dog ikke været på den oven på Tivoli. 

 

 Du er uden tvivl også lige i mash segmentet!!

02-08-2021 00:03 #15| 8
djoffer skrev:

 

 Du er uden tvivl også lige i mash segmentet!!

 

 Jeg vælger faktisk altid Retour fremfor MASH. Så endnu engang tager du fejl. 

02-08-2021 00:44 #16| 1

Har været både på Tivoli hotel , og Skovridderkroen .

Har begge gange fået mørbrad , og været tilfreds . 

02-08-2021 06:48 #17| 0

Jeg ville tage Maison, hvis jeg gik efter den bedste bøf i kbh. 

Mash er ok, men absurd overpriced, 

Retour er godt til pengene, 

CAPA på Rådhuspladsen har smørbøffen, som er rigtig god, men hverken bearnaise eller fritter er rigtig nice. 

02-08-2021 07:29 #18| 7
Niel skrev:

 

 Jeg vælger faktisk altid Retour fremfor MASH. Så endnu engang tager du fejl. 

Man kan godt være i kernemålgruppen, selvom man har en anden personlig præference.  

02-08-2021 08:25 #19| 0

Enig i at Mash ikke er pengene værd.

Kærestetur: Tivoli Hotel

Drengetur: Bredgade Edit: Mht mad så bare gå efter det kød du normalt bedst kan lide. Forretterne er ikke noget at råbe hurra for og synes ikke noget skiller sig specielt ud.

Redigeret af prangstar d. 02-08-2021 08:27
02-08-2021 09:03 #20| 9
djoffer skrev:

 

 Du er uden tvivl også lige i mash segmentet!!

 

 Vel bedre end at være McD segmentet 😀

02-08-2021 09:05 #21| 1
hostrup skrev:

 

 Vel bedre end at være McD segmentet

 

 Faktisk været på mcd her til morgen, det var også lort! Men i det mindste var det billigt!

02-08-2021 09:07 #22| 0
djoffer skrev:

 

 Faktisk været på mcd her til morgen, det var også lort! Men i det mindste var det billigt!

 

 Alt har sin tid, plads og sted 

02-08-2021 09:35 #23| 5
Nilsson skrev:

Man kan godt være i kernemålgruppen, selvom man har en anden personlig præference.  

 

 Man kan også hedde Nilsson og være pisse nederen. 


02-08-2021 10:01 #24| 9

Så så venner , kan vi rette ind så jeg kan få en afklaring på hvad der skal puttes i min hals den 14/8.




som det ser ud nu har 2 i tråden anbefalet mørbrad.

02-08-2021 10:07 #25| 6
Niel skrev:

 

 Man kan også hedde Nilsson og være pisse nederen. 

 

True. Så fik du da skrevet noget i tråden, der var korrekt.

02-08-2021 10:17 #26| 1

Jeg tilslutter mig også mørbrad.
Synes det er et godt udgangspunkt at starte på og se hvad MASH kan.

Om det er overpriced- tja, det er til den dyre side og hvis man kun går op i maden og er ligeglad med standarder på betjening, service og den slags,
så kan man givetvis finde ligeså god kød billigere andre steder.

02-08-2021 10:25 #27| 1

Plejer at være ret glad ved Mash. Mest fordi man ved, hvad man får. Er det overpriced? I den grad sammenlignet med andre bøfsteder i København, men man er som regel sikker på, hvad man får, og det er efter min mening knap så crowded og stresset som nogle af de andre steder. Det skyldes sikkert priserne :)

 

Jeg får btw normalt mørbrad, men synes også deres dryaged kan noget. 

02-08-2021 10:37 #28| 0

Jeg har som regel taget deres Bone in ribeye ca600g + chili fries + bearnaise. Dertil en håndfuld steam beers. 

jeg har en enkelt gang oplevet kødet ikke var som jeg forventede. Det var stegt rigtigt, men kvaliteten af kødet var ikke MASH standard. Jeg har prøvet retour og det synes jeg ikke var en bedre oplevelse. 

02-08-2021 10:40 #29| 0
kallefar skrev:

Så så venner , kan vi rette ind så jeg kan få en afklaring på hvad der skal puttes i min hals den 14/8.

 



som det ser ud nu har 2 i tråden anbefalet mørbrad.

 

 Har fået deres ribeye et par gange og den er glimrende, vær dog opmærksom på at den er bedst medium rare til medium, da rødere end det simpelthen efterlader for meget fedt i bøffen.


forretterne ville jeg holde mig fra, de har skiftet dem for nyligt og været der en gang efterfølgende, og de var katatrofalt ringe ( en fra selskabet gad ikke engang spise sin op). Så hellere tag en dessert eller lidt flere side dishes!

02-08-2021 13:01 #30| 5

Husk at det er obligatorisk med en tribal! 

02-08-2021 13:21 #31| 2

Hvad er grunden til at steder som MASH er så populære? En bøf er vel trods alt det "nemmeste" at lave hjemme?

02-08-2021 13:24 #32| 5
TheYid skrev:

Hvad er grunden til at steder som MASH er så populære? En bøf er vel trods alt det "nemmeste" at lave hjemme?

 Men så kan du jo ikke lægge billeder op på Instagram og fortælle dine kolleger at du har været på MASH!

02-08-2021 13:25 #33| 1
TheYid skrev:

Hvad er grunden til at steder som MASH er så populære? En bøf er vel trods alt det "nemmeste" at lave hjemme?

 

 Marketing...

 

Mash blev meget dygtigt markedsført som noget "eksklusivt til den almindelige dansker".

02-08-2021 13:39 #34| 5
TheYid skrev:

Hvad er grunden til at steder som MASH er så populære? En bøf er vel trods alt det "nemmeste" at lave hjemme?

 

 Jeg vil hellere vende den om og spørge, hvad er grunden til at det er blevet så upopulært på PN?
Mine to besøg derinde har været en positiv oplevelse.

02-08-2021 13:48 #35| 1

Mash var vel de første, der fik os til at gå ud i stor stil for at få bøf & bearnaise. Som Nano siger, har de også været dygtige til at markedsføre sig. 

 

Ift. at de er upopulære på PN er mit gæt, at det dels skyldes prisniveauet (ift. hvad man kan få lige så godt, men billigere, andre steder), dels at Mash i hvert fald i en periode har været frekventeret af det der vist kaldes "lyssky personer", dvs. "Sandberg-segmentet". 

 

 

Redigeret af ALL IN INC d. 02-08-2021 13:48
02-08-2021 13:49 #36| 1
Aurvandil skrev:

 

 Jeg vil hellere vende den om og spørge, hvad er grunden til at det er blevet så upopulært på PN?
Mine to besøg derinde har været en positiv oplevelse.

 For mig primært handler det om at der imo er et kæmpe mismatch imellem kvalitet og pris, samt at servicen også har været halv sløj flere gange!  Og ja er så ved at brække mig, når man konstant skal høre på at det er det ypperste inden for dansk bøf gastronomi…

 

02-08-2021 13:51 #37| 0
ALL IN INC skrev:

Mash var vel de første, der fik os til at gå ud i stor stil for at få bøf & bearnaise. Som Nano siger, har de også været dygtige til at markedsføre sig. 

 

Ift. at de er upopulære på PN er mit gæt, at det dels skyldes prisniveauet (ift. hvad man kan få lige så godt, men billigere, andre steder), dels at Mash i hvert fald i en periode har været frekventeret af det der vist kaldes "lyssky personer", dvs. "Sandberg-segmentet". 

 

 

 Det første er noget ævl imo, mash er fra 2009 og både Jensen og Hereford stammer fra før det. Uden iøvrigt at sammenligne kvaliteten.


helt enig med anden del, mash er ved at få samme problem som f.eks christal champagne også havde en overgang, nemlig at det er meget populært hos bestemte typer,..

 

Redigeret af djoffer d. 02-08-2021 13:52
02-08-2021 13:52 #38| 1
djoffer skrev:

 For mig primært handler det om at der imo er et kæmpe mismatch imellem kvalitet og pris, samt at servicen også har været halv sløj flere gange!  Og ja er så ved at brække mig, når man konstant skal høre på at det er det ypperste inden for dansk bøf gastronomi…

 

Jeg har aldrig rigtigt fattet hvorfor det skal gøres til det. Bortset fra i starten måske. For mig har det bare være "the sure thing". 


Da vi ikke kunne ud havde jeg en syg craving efter bøf bearnaise og der var det en no brainer, at det skulle være på Mash, når der blev åbnet op. Ironisk nok er det så den første og hidtil eneste gang jeg har måttet sende bøffen retur, hvilket dog skete uden brok. 

02-08-2021 13:56 #39| 1
djoffer skrev:

 Det første er noget ævl imo, mash er fra 2009 og både Jensen og Hereford stammer fra før det. Uden iøvrigt at sammenligne kvaliteten.


helt enig med anden del, mash er ved at få samme problem som f.eks christal champagne også havde en overgang, nemlig at det er meget populært hos bestemte typer,..

 

 

 Det kan man jo ikke være uenig i, men som jeg husker det (er efterhånden blevet en gammel mand) så var det ikke (god) bøf bearnaise, men (dårligt) kød og whiskyesauce til en billig penge man gik på Jensen for at få. Mht. Hereford er jeg enig i, at det var go-to stedet, hvis man ville have ordentligt kød. Men efter min opfattelse har de aldrig været "folkelige" i samme forstand som Mash tilsyneladende er blevet det og har jo også eksisteret længe før det blev så normalt at gå ud og spise, som det er i dag. Men jeg er muligvis helt off, det er bare sådan jeg har oplevet det :)

02-08-2021 13:58 #40| 0

Og som en anden/flere er inde på, så skal man ift. Mash's popularitet nok ikke underkende at de er åbnet mens der har eksisteret SoMe

02-08-2021 14:08 #41| 0
ALL IN INC skrev:

Og som en anden/flere er inde på, så skal man ift. Mash's popularitet nok ikke underkende at de er åbnet mens der har eksisteret SoMe

 

 Det her tror jeg er ret spot on, mash har i den grad formået at henvende sig til smart i en fart typer og dermed skabt en masse ( ufortjent ) hype omkring deres navn!

Vil dog godt stille spørgsmålstegn ved hvor folkeligt de trods alt er, da de vel ligger i et prisleje hvor en del alm. danskere enten ikke kan eller vil følge med, kontra Jensen og Hereford som er noget billigere.

02-08-2021 14:20 #42| 0

Jep er med på, at de ikke er folkelige på den måde. Mente i den forstand, at det efter min opfattelse var dem, der fik flere mennesker ud for at spise bøf bearnaise, hvor efterfølgerne (Retour mv.) så "demokratiserede" bøf bearnaise ved at gøre det mere prismæssigt tilgængeligt. Men nej deres prisniveau er (i hvert fald ift. mit lønniveau) decideret ikke-folkelige.


Og mens vi så er ved det er det her jo nogle virkelige navlepillende statements/diskussioner, da ovennævnte kun har gjort sig gældende for en lille del af befolkningen, idet de her tilbud kun eksisterer i kbh og vel også Aarhus. Har netop boet en tid i en mindre provinsby i Jylland, og der var det tæt på Mash priser bare du tænkte på at gå ud og få bøf bearnaise (dog ikke samme kvalitet). Alternativet hertil var Jensens, så mens man sidder og hidser sig op i diskussionen skal man bare huske at en stor  del af befolkningen slet ikke har adgang til de tilbud her til daglig.

02-08-2021 14:50 #43| 1

Den på Tivoli er nice. Kom før og få en drink i deres bar. Især hvis det er godt vejr, kan I sidde ude inden og få en cocktail. De laver nogen gode nogle, selvom jeg nu selv er til deres iskolde pilsner inden vin til maden.

Ift. mad er min go-to mørbrad, den danske eller fra Uruguay afhænger lidt af mængden (200 vs 300g). De har gode chilifritter, men alle deres sides er nuts. Bønner, chilier, spinaten… Ja, det er dyrt, men det smager sgu også fint. 

Kan I vælge “baglokalet” bag køkkenet, er det nuts vs. åben placering i restauranten med udsigten. Udsigten er fin, men den får du i baren anyway og selskabet kan være i fokus (med mindre larm/gennemgang) omme bag ved.

02-08-2021 15:09 #44| 0
Grethe skrev:

Husk at det er obligatorisk med en tribal! 

 

 Og min. 1 års træning på anabolske steroider. Jeg har dog kun været i Bredgade et par gange i forbindelse med noget firmahalløj. IMO er klientel, tjenere, for dyr mad og kedelig  stemning nok til at kæden er noget man med sindsro kan undlade at besøge. 

 

Jeg er mest til en ribeye så det ville jeg gå efter. 

 


02-08-2021 15:14 #45| 0
realition skrev:

Den på Tivoli er nice. Kom før og få en drink i deres bar. Især hvis det er godt vejr, kan I sidde ude inden og få en cocktail. De laver nogen gode nogle, selvom jeg nu selv er til deres iskolde pilsner inden vin til maden.

Ift. mad er min go-to mørbrad, den danske eller fra Uruguay afhænger lidt af mængden (200 vs 300g). De har gode chilifritter, men alle deres sides er nuts. Bønner, chilier, spinaten… Ja, det er dyrt, men det smager sgu også fint. 

Kan I vælge “baglokalet” bag køkkenet, er det nuts vs. åben placering i restauranten med udsigten. Udsigten er fin, men den får du i baren anyway og selskabet kan være i fokus (med mindre larm/gennemgang) omme bag ved.

 Snapper den med en drink først kan jeg se ! Tak.

Vi er 10 så måske der ikke er plads i det “goe” spot der ? Hvis du tror ja , vi jeg mail og høre om vi kan få det.

 

02-08-2021 17:30 #46| 0

Mash er som AJ i poker;

Don’t Fucking Do It!

De er virkelig blevet dårlige de seneste år, kødet er ikke samme kvalitet som tidligere, de har flere medhjælpere end uddannede tjenere ( jeg forventer en kompetent behandling , med de priser de har) , deres vin er ok over priced og så har jeg aktuelt ventet i 4 uger på et gavekort/tilgodebevis for en helt igennem forfærdelig oplevelse.

Der masser af andre gode bøf restauranter , Retour, Feed Bistro , Köd mv

02-08-2021 19:43 #47| 1
kallefar skrev:

 Snapper den med en drink først kan jeg se ! Tak.

Vi er 10 så måske der ikke er plads i det “goe” spot der ? Hvis du tror ja , vi jeg mail og høre om vi kan få det.

 

I bør få spottet omme bag ved så mange. De andre borde ved vinduerne har plads til 2-6, så det er næsten garanteret, men hør om I kan sidde tæt på deres vinkælder, så rammer I den godt :)

02-08-2021 20:32 #48| 0
realition skrev:

I bør få spottet omme bag ved så mange. De andre borde ved vinduerne har plads til 2-6, så det er næsten garanteret, men hør om I kan sidde tæt på deres vinkælder, så rammer I den godt :)

 

 Det vil jeg gøre , tak 4 info

03-08-2021 14:44 #49| 4

Har været der 5 gange, 2 gange på penthouse oven på tivolihotellet. Jeg er helt klart på ribeye og har vidst nok prøvet alle de forskellige de har. Der er imo  bedre smag i en ribeye end i en kedelig mørbrad. Det skyldes nok primært den lækre fedtmarmorering der er i ribeye kontra mørbrad. 

 

 

03-08-2021 14:46 #50| 0

Jeg ville ikke vælge mørbrad.

Det er godt nok mørt, men, der er jo meget begrænset smag i.


Jeg ville vælge en udskæring, der er fedtmarmoreret.

Der er mange fine at vælge imellem.

 

Bon appetit.

03-08-2021 15:28 #51| 1

Har været der en håndfuld gange, New York Strip er min favorit. Den er bare straight-up bedre end Ribeyen.

03-08-2021 15:44 #52| 5

Åbnede spændt tråden, da jeg troede, der stod "Jomfrutur på Mars".

Men Mash kan da også noget.

03-08-2021 19:07 #53| 0

Jeg har været på Mash en enkelt gang (Aarhus), og fik den bedste rib-eye, jeg kan huske at have sat tænderne i.
Vi kom dog efter en lang eftermiddag på vinbar, hvilket kan have påvirket min dømmekraft.

03-08-2021 20:31 #54| 0

Synes umiddelbart at deres "billigste" Zinfandel rødvin er prissat til 375,- - en flaske som går til 60-70 kr retail, hmmm 

04-08-2021 16:42 #55| 1

Macaroni med ost 

04-08-2021 20:23 #56| 3

Nu har jeg kun spist på MASH i Odense og lufthavnen, men der synes jeg de gør de rigtig godt.

Er det ikke bare blevet “in” her på PN at være imod MASH?

Er de så leget dyrere end de andre steakhouses?

Nu bliver der fx. nævnt i tråden, at deres kød er af dårligere kvalitet end tidligere, er det bare formodninger eller er det er fact? 

05-08-2021 09:16 #57| 0
krabbefar skrev:

Nu har jeg kun spist på MASH i Odense og lufthavnen, men der synes jeg de gør de rigtig godt.

Er det ikke bare blevet “in” her på PN at være imod MASH?

Er de så leget dyrere end de andre steakhouses?

Nu bliver der fx. nævnt i tråden, at deres kød er af dårligere kvalitet end tidligere, er det bare formodninger eller er det er fact? 

 

 Jeg synes ærligt det er noget overpriced lort, så ikke hate herfra, bare en holdning.

05-08-2021 10:28 #58| 0
krabbefar skrev:

Nu har jeg kun spist på MASH i Odense og lufthavnen, men der synes jeg de gør de rigtig godt.

Er det ikke bare blevet “in” her på PN at være imod MASH?

Er de så leget dyrere end de andre steakhouses?

Nu bliver der fx. nævnt i tråden, at deres kød er af dårligere kvalitet end tidligere, er det bare formodninger eller er det er fact? 

 

 Har været der en 5-6 gange( dont ask..) og været lidt utilfreds hver gang, så ja har altid været ret pas på dem.. Eneste jeg synesbde gør godt i forhold til deres konkurrenter er lokalerne, resten er dårligere og dyre end hos de andre!

dog skal det retfærdigvis siges, at jeg har været til en 90 års fødselsdag på skovridderkroen som var virkelig fin, der fik vi dog heller ikke bøffer:)

05-08-2021 14:59 #59| 5
krabbefar skrev:

Nu har jeg kun spist på MASH i Odense og lufthavnen, men der synes jeg de gør de rigtig godt.

Er det ikke bare blevet “in” her på PN at være imod MASH?

Er de så leget dyrere end de andre steakhouses?

Nu bliver der fx. nævnt i tråden, at deres kød er af dårligere kvalitet end tidligere, er det bare formodninger eller er det er fact? 

Jeg kan godt spise på MASH - det er ok. Men ja, det er (alt for) dyrt. 

 

De tager eksempelvis 395,- for deres danske ribeye / 459,- inkl. fritter og bearnaise. Til sammenligning kan du få ribeye inkl. fritter og bearnaise for 335,- på Retour, og kvaliteten er i mine øjne meget sammenlignelig. 365,- for ribeye inkl. fritter, pebersauce og salat på Maison er også et bedre køb i mine øjne. 

 

Det er værre endnu med deres mørbrad. Helt vanvittig prissætning på 485,- / 549,- inkl. fritter og bearnaise. Virker helt absurd at skulle punge ud med ca. 700,- for en mørbradbøf og et glas vin på et kæde-steakhouse. 

 

På Bistro Boheme - som er dyrt - kan du få mørbrad m. rødvinssauce, fritter, bearnaise og bønner for 395,-. På Retour får du mørbrad til samme pris som ribeye (335,-). 

De prisforskelle er slet ikke retfærdiggjort af kvalitet eller service.

Redigeret af langeløg d. 05-08-2021 15:01
05-08-2021 16:06 #60| 3
langeløg skrev:

Jeg kan godt spise på MASH - det er ok. Men ja, det er (alt for) dyrt. 

 

De tager eksempelvis 395,- for deres danske ribeye / 459,- inkl. fritter og bearnaise. Til sammenligning kan du få ribeye inkl. fritter og bearnaise for 335,- på Retour, og kvaliteten er i mine øjne meget sammenlignelig. 365,- for ribeye inkl. fritter, pebersauce og salat på Maison er også et bedre køb i mine øjne. 

 

Det er værre endnu med deres mørbrad. Helt vanvittig prissætning på 485,- / 549,- inkl. fritter og bearnaise. Virker helt absurd at skulle punge ud med ca. 700,- for en mørbradbøf og et glas vin på et kæde-steakhouse. 

 

På Bistro Boheme - som er dyrt - kan du få mørbrad m. rødvinssauce, fritter, bearnaise og bønner for 395,-. På Retour får du mørbrad til samme pris som ribeye (335,-). 

De prisforskelle er slet ikke retfærdiggjort af kvalitet eller service.

 

Hvilken værdi skal vi tilskrive lokaler, belliggenhed og atmosfære?

 

Synes ikke retour kan sammenlignes på de punkter (en del ringere). Det er klart hvis man ikke tilskriver det nogen værdi, så er det ikke så interessant, og det er nok forskelligt hvad man er villig til at betale for det. Maden på retour er fin, men jeg er sgu ikke fan af at sidde som sild i en tønde (Det synes jeg man gør på retour).

05-08-2021 18:18 #61| 1

Mash er fint, plejer at tage “world tour” (tror jeg den hedder) den er billig, og man smager lidt af hvert. 

Og så er deres sides gode ! 

Men jeg må nok også erkende at en god bøf på retour også er lækkert 😊 

05-08-2021 20:02 #62| 0
joachimdk skrev:

Mash er fint, plejer at tage “world tour” (tror jeg den hedder) den er billig, og man smager lidt af hvert. 

Og så er deres sides gode ! 


 1295,- for 2 personer.

Lidt Kobe pålæg (75 g. kød), 200 g. ribeye og 300 g. New York strip.

Er det i alt eller får hver person ovenstående?

Er tilbehør med i prisen?

 

 

05-08-2021 20:06 #63| 1
skod skrev:

 

Hvilken værdi skal vi tilskrive lokaler, belliggenhed og atmosfære?

 

Synes ikke retour kan sammenlignes på de punkter (en del ringere). Det er klart hvis man ikke tilskriver det nogen værdi, så er det ikke så interessant, og det er nok forskelligt hvad man er villig til at betale for det. Maden på retour er fin, men jeg er sgu ikke fan af at sidde som sild i en tønde (Det synes jeg man gør på retour).

Du skal vel bare tilskrive lokaler, beliggenhed og atmosfære den værdi, du mener, det har ift. mad og pris :-)? 


Ift. beliggenhed ligger Retour, Maison og Boheme på hhv. Ny Østergade, Esplanaden og Dronningens Tværgade, så det tillægger jeg ingen betydning. 


Lokaler og atmosfære, well. Man sidder muligvis tæt på Retour, men jeg synes indretningen på MASH er tacky og klientellet ofte langt værre end de øvrige steder. Hvorfor man så skal betale ca. 40% mere for mørbrad på MASH end på Boheme - som gastronomisk er MASH langt overlegen - forstår jeg ikke helt. 

 

Med det sagt kan jeg godt finde på det, men går jeg analytisk til værks, forstår jeg ikke helt hvorfor :-) 

05-08-2021 20:29 #64| 0
langeløg skrev:

Jeg kan godt spise på MASH - det er ok. Men ja, det er (alt for) dyrt. 

 

De tager eksempelvis 395,- for deres danske ribeye / 459,- inkl. fritter og bearnaise. Til sammenligning kan du få ribeye inkl. fritter og bearnaise for 335,- på Retour, og kvaliteten er i mine øjne meget sammenlignelig. 365,- for ribeye inkl. fritter, pebersauce og salat på Maison er også et bedre køb i mine øjne. 

 

Det er værre endnu med deres mørbrad. Helt vanvittig prissætning på 485,- / 549,- inkl. fritter og bearnaise. Virker helt absurd at skulle punge ud med ca. 700,- for en mørbradbøf og et glas vin på et kæde-steakhouse. 

 

På Bistro Boheme - som er dyrt - kan du få mørbrad m. rødvinssauce, fritter, bearnaise og bønner for 395,-. På Retour får du mørbrad til samme pris som ribeye (335,-). 

De prisforskelle er slet ikke retfærdiggjort af kvalitet eller service.

 

 

skod skrev:

 

Hvilken værdi skal vi tilskrive lokaler, belliggenhed og atmosfære?

 

Synes ikke retour kan sammenlignes på de punkter (en del ringere). Det er klart hvis man ikke tilskriver det nogen værdi, så er det ikke så interessant, og det er nok forskelligt hvad man er villig til at betale for det. Maden på retour er fin, men jeg er sgu ikke fan af at sidde som sild i en tønde (Det synes jeg man gør på retour).

 

 De to indlæg summerer det imo super godt op. Jeg er så på Skods hold og vil gerne betale for at undgå crowden, stressen fra tjenerne (jeg er en ret hurtig restaurantgæst, men bryder mig ikke om at blive skyndet på allerede ved ankomst) og - ikke mindst - lydniveauet (Retour i Ny Østergade). Har dog ikke været på Retour i et par år, så måske det er blevet bedre.

 

Fsva. "uønskede elementer" er jeg personligt ret ligeglad, så længe de opfører sig ordentligt. Og selvom de da kan ses, så er der endnu ikke nogen med amagerkalot, der har ødelagt min restaurantoplevelse ;-)

Redigeret af ALL IN INC d. 05-08-2021 20:33
05-08-2021 23:18 #65| 0

Nåååååå , øv øv . Vi fandt ud af vi var drawing dead på Mash da vi har 4 børn med i selvskabte , nul mad til børn. Så har desværre måtte aflyse vires bord. Ikke pga af pris mv. det må blive en dag uden børn.


Er dette sted et besøg værd med børn ? :


http://www.groeften.dk/sommer/

06-08-2021 08:28 #66| 1

Grøften er hyggelig på den folkelige facon, men de har kun smørrebrød. Det er slagterniveau, ikke en kulinarisk oplevelse.

06-08-2021 09:24 #67| 0
Buub skrev:

Grøften er hyggelig på den folkelige facon, men de har kun smørrebrød. Det er slagterniveau, ikke en kulinarisk oplevelse.

 

 

Det er altså ikke rigtigt. De har også et fint antal varme retter: https://usercontent.one/wp/www.groeften.dk/wp-content/uploads/Sommer-menukort-2021-Version-2.0.pdf
06-08-2021 10:15 #68| 0
kallefar skrev:

Nåååååå , øv øv . Vi fandt ud af vi var drawing dead på Mash da vi har 4 børn med i selvskabte , nul mad til børn. Så har desværre måtte aflyse vires bord. Ikke pga af pris mv. det må blive en dag uden børn.

 

Er dette sted et besøg værd med børn ? :


http://www.groeften.dk/sommer/

 

Har Mash ikke noget børnevenligt på menuen??

Eller hvorfor er det no go med børn? 

06-08-2021 10:28 #69| 7

Jeg var på MASH i Århus for ca. 5 år siden og jeg tænker stadig på det.  det var en lille intim julefrokost og jeg fik en Ribeye (ikke den på/med ben) . og det må have være den dyre fra Amerika for jeg kan tydelig huske at den var på 400 gam og ikke 300 gram som de to andre Ribeyes er på ( altså hvis ikke de har lavet om på det i mellemtiden) jeg fik også pomfritter og en bernaise sovs der var meget brun i det. og jeg er en mand med en simpel smag og er vant til den fra Knorr, ( to breve til 150 gr. margarine og ca 2,0 dcl mælk, det gør den dejlig tyk) nå men den bernaise jeg fik,er den bedste jeg nogensinde har smagt. 

( og ekstra koster ikke noget) . og bøffen var en gave fra gud, ham selv. men først efter at have drysset den med lidt af det røget flagesalt der stod på bordet.  jammen hvor smagte det bare pisse godt en af mine gode venner har være på Retour og fået en lækker bøf. han siger at det er noget af det bedste som han har smagt og jeg siger at min MASH steak er det bedste. så når en af os har vundet i Lotto skal vi besøge begge steder for at se hvem der har ret.  

 

så MASH har serveret den bedste bøf i mit 54 årige liv.* (indtil videre) 


ps. vi skulle ind og se "Anden" i musikhuset bagefter og jeg så mæt og tilfreds med livet at jeg ved at falde i søvn. men heldigvis var han så sjov at det self. ikke skete. :) 


og nu vi snakker om Mad,

 

så er min bedste gourmet oplevelse sket på frederikshøj kro,  (det var den ene chef fra julefrokosten fra MASH der skulle giftes)  

vi fik nogle retter som jeg umuligt kan udtale. og jeg tænkte faktiskt at jeg skulle på mac D. bagefter for jeg kunne umuligt blive mæt 

af det der fancy pancy mad.( jeg er desværre typen der sagtens kan spise 2 pizzaer hvis det er)  men hold da kæft hvor var jeg galt på den. 

ALT var SÅ mættet med smag. og alle portioner passede perfekt. så efter små to timer var jeg mæt i maven og af smagsoplevelser 

ja jeg aldrig har oplevet før. der stod jeg ude på deres terrasse og nød en smøg. og kiggede ned over den store park. med havnen nedest i horisonten. ja  

der følte jeg at jeg virkelig  Levede! 


ps note til mig selv jeg skal til at tjene nogle penge.

/nuller 

06-08-2021 10:29 #70| 0

Det handler selvfølgelig altid om smag og behag.

Men jeg synes generelt steakhouses er overpriced. Det handler vel om, om man vil betale x antal kr, for en god bøf med std. tilbehør. Eller betale det samme for en menusammensætning, med forskellige smagsoplevelser. 

 


Man kan finde fine menuer til 450kr per couvert. 

06-08-2021 10:37 #71| 1
DanDietz skrev:

Det handler selvfølgelig altid om smag og behag.

Men jeg synes generelt steakhouses er overpriced. Det handler vel om, om man vil betale x antal kr, for en god bøf med std. tilbehør. Eller betale det samme for en menusammensætning, med forskellige smagsoplevelser. 

 

 

Man kan finde fine menuer til 450kr per couvert. 



Enig. Jeg er generelt ikke til at spise bøffer ude. Det må være røvsygt som kok bare at lave bøffer med fritter hele dagen.

Har være på köd 1 gang, og da jeg gik forbi køkkenet lå der 10 bøffer i vakuum poser, der lige havde været i sous viden. Der var jeg sku slemt skuffet
06-08-2021 10:55 #72| 0

Det er sgu lidt morsomt, at der kan komme en tråd med 70+ indlæg ud af at en ikke ved hvad han skal bestille fra et menukort

06-08-2021 11:35 #73| 0

Det er min yndlings bøf-restaurant. Har været på de forskellige en 15-20 gange. Altid skarp service, altid perfekt tilberedt kød, bearnaise og rødvinssauce lige i skabet. 


Jeg får 10% igennem menupay appen, og engang imellem 20% på at lave gavekort. 

Så hvis man trækker 10-20% fra, så er jeg tilfreds. Der er også god plads imellem bordene, som selv også skal koste lidt ekstra.

Deres udvalg er vin er suverænt - også hvis man blot skal have 1 glas 👍

06-08-2021 11:41 #74| 1
TheYid skrev:
Enig. Jeg er generelt ikke til at spise bøffer ude. Det må være røvsygt som kok bare at lave bøffer med fritter hele dagen.

Har være på köd 1 gang, og da jeg gik forbi køkkenet lå der 10 bøffer i vakuum poser, der lige havde været i sous viden. Der var jeg sku slemt skuffet

 

 

Sous vide gør nu ikke bøffen dårligere. Sous vide er blevet brugt rigtigt meget de sidste 10 år i restauranter i Danmark, specialt highend gourmet restauranter bruger dem, da de har mange elementer på deres retter af gangen, så de kan hurtigere holde temperaturen på deres kød, og et hurtigt smæk på en grill eller pande kan de kører retten hurtigere og videre til næste gæst.

Om MASH er godt eller dårligt er vel helt op til ens forventninger inden man kommer ind af døren.

Nu har jeg tidligere arbejdet på Hereford i 6 år, og før MASH kom til stod Hereford for kæmpe marketsandel i Danmark på Highend Steak restauranter. Deres kød er topkvalitet, de har en farm i Australien, hvor meget af de kommer fra. Når de ikke kan følge med order får de det fra andre stedet som os er helt i orden. Herefords problem er at efter MASH kom til, tog MASH kæmpe marketandel af Hereford da de havde Bearnaise Sauce som Hr og Fru Danmark ELSKER vs Hereford der havde 3 slags smør (Hvidløg, Bearnaise og Kryddersmør) som kokken lagde ovenpå bøffen og den så smeltede. Da MASH havde sauce, begynde den branch jeg arbejde i også med rigtigt Sauce lavet fra bunden, selvom vi ikke måtte for Hereford kæden da det er en franchise virksomhed. Alt skulle være ens på restauranterne.
MASH er bedre til at komme op med nye tilæg, deres branding er langt bedre, og det betaler man også for, ligesom man betaler for B&O når man køber det. Jeg har kun været på MASH og få deres brunch som var super god.
Men til de priser er det svært at gå forkert i byen. Men vil sige Bistro Boheme i KBH er 100 % værd at gå efter, hvis man vil have lidt billigere priser end MASH, det er drevet af en af Danmarks bedste kokke og de har 100 % styr på tingende.
06-08-2021 11:58 #75| 0
Osito skrev:

 


 

Sous vide gør nu ikke bøffen dårligere. Sous vide er blevet brugt rigtigt meget de sidste 10 år i restauranter i Danmark, specialt highend gourmet restauranter bruger dem, da de har mange elementer på deres retter af gangen, så de kan hurtigere holde temperaturen på deres kød, og et hurtigt smæk på en grill eller pande kan de kører retten hurtigere og videre til næste gæst.


Når köd skriver på deres hjemmeside at det er Tilberedt på grillen, så forventer jeg at min bøf ikke har været i sous viden. ☺️
06-08-2021 14:00 #76| 0
NotACop skrev:

Det er sgu lidt morsomt, at der kan komme en tråd med 70+ indlæg ud af at en ikke ved hvad han skal bestille fra et menukort

 

 Det siger vel også lidt om, hvor stærke holdninger folk har til Mash som sted/koncept og ikke bare om hvor vidt maden er god eller ikke :-D. 

Ser mig selv som ret neutral og synes ikke Mash er dårligt.. Er det en kæmpe kulinarisk oplevelse? Nej. Er det lidt over priced? Ja er det vel nok.. Men er Mash dårlig mad? Nej det synes jeg altså heller ikke :). De laver til gengæld nogle ret gode cocktails(som også er lidt over priset og kan fås bedre til samme pris på Ruby). 

06-08-2021 14:05 #77| 0
skizomick skrev:

 

 

Det er altså ikke rigtigt. De har også et fint antal varme retter: https://usercontent.one/wp/www.groeften.dk/wp-content/uploads/Sommer-menukort-2021-Version-2.0.pdf


Godt ord igen, det er jeg vildt overrasket over jeg ikke vidste, har alligevel været der en håndfuld gange, dog altid til frokost.

07-08-2021 15:24 #78| 0
TheYid skrev:
Når köd skriver på deres hjemmeside at det er Tilberedt på grillen, så forventer jeg at min bøf ikke har været i sous viden. ☺️

 

 

Det kan jeg kun være enig i hvis det står på deres hjemmeside :)
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar