Idéer til menu til forældre

#1| 1

Hej,
Jeg er fornyeligt flyttet hjemmefra. Og får nu begge mine forældre til middag på søndag.
Begge mine forældre synes jeg er helt håbløs i et køkken, så nu skal de imponeres.
Er der nogen, der har nogle gode opskrifter jeg må bøffe?
Jeg har en enkelt gang lavet confit de cannard til dem, hvilket var en kæmpe succes. Men jeg har desværre ikke 3-4 måneder til at lade det stå og trække i, og de skal jo ikke tro det er det eneste jeg kan lave :-)
Håber i kan hjælpe!

26-11-2012 18:01 #2| 0

En god gang hotdogs virker hver gang.

26-11-2012 18:06 #3| 0
26-11-2012 18:13 #4| 1

Så lav en god gang pulled pork :)

26-11-2012 18:26 #5| 2

Hva med en god julefrokost hvor alt fra rugbrød til karrysalat er hjemmelavet ?

26-11-2012 18:44 #6| 0
hit-med-dem skrev:
Hva med en god julefrokost hvor alt fra rugbrød til karrysalat er hjemmelavet ?


Fremragende! fisk, salater, steg, rødkål, brunede kartofler etc. FTW

OP glem alt om bøffen
26-11-2012 18:48 #7| 0

en flækket jomfruhummer på grillen med kryddersmør. eller flæk forældrerne, læg dem på kryddersmør og så en varm grill ovenpå

Redigeret af bingobent d. 26-11-2012 18:56
26-11-2012 18:52 #8| 2

Jeg plejer at lave bøffer med kantareller og kartofler.

1: Bøfferne skal være 2 cm minimum. Du skal bruge lurpak smør tag en 100g lurpak smør sæt(salt, peber, hvidløg, timian) og elt det med dine hænder det hele sammen. bagefter "smører" du din smørdej ind i bøfferne evt lad den stå i køleskab et stykke tid. Høj varme 2-3 min første side 1½-2 min anden side og så skal de hvile.
2: Kanteral souce svits løg 1 min (små stykker), sæt hvidløg i (småstykker) og så kantareller i evt også andre svampe men mest kantareller. Brug forskellige kryderier jeg plejer at bruge salt, peber, timian, vegeta. sæt 18% madlavningsfløde i og så tilføj lidt 38% creme fraiche, lad det stå og småkoge i et par min og så bagefter lidt svag varme og lad det stå i 30 min. Tag en blender og blænd det hele.
3: Kartofler skæres ud i både, koges cirka 10 min bagefter steges på pande med urter og olivenolie.

Af salat plejer jeg at lave one salat, tomater, løg, kryderier osv.

:)

Redigeret af Poketless d. 26-11-2012 18:52
26-11-2012 18:53 #9| 0

Poketless, thx for det nu ved jeg hvad jeg skal spise fredag aften :D

26-11-2012 18:55 #10| 1

For at følge op på din succes med Canard...

3 stk. Andpatter (Rises på kryds/tværs som med Culotte) salt og peber.
Læg på KOLD pande skind siden ned af og steg ved lav/middel varme i 10 min. vend og steg 6 min på den anden side.

Put dem i ildfast fad i ovn 10 min v/180g.

Patter har afgivet en del væske... Der presses 2 appelsiner og hæld en cremefine ned i også og lad det "simre" ind til en lækker sovs (smag tilmed ribsgele)

Servere med råstegte kartofler (Baby kartofler du har "skrubet" med en svamp) og let kogte friske bønner med en klat smør.

Super velsmagende måltid der ligner og smager af en milion, men hverken er dyrt, besværligt eller tidskrævende.

God fornøjelse

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar