Hvad skal jeg have i løn?

#1| 2

Godmiddag!


Jeg har været så heldig og blive kaldt til jobsamtale, nogle dage tilbage, og det gik fremragende.


Nu ligger landet sådan:

Jeg er blevet tilbudt et stilling, hvor jeg bliver køkkenchef, med omkring ~20 mand under mig, deriblandt uddannet kokke, elever, opvaskere og ung arbejdere.

Arbejdspladsen bespiser omkring 100 personer om dagen(aften), og har et fremragende koncept kørende.

Jeg er 28 år, har haft fingrene i branchen i 13 år, og været utallige steder. Lige fra Michelin restaurant til kantine job.

Jeg har ingen andre uddannelser end kokke uddannelsen.

Stillingen er i København.

Jeg bliver spurgt pænt: Hvad skal sådan en som dig koste (?)!

Jeg udtrykker jeg gerne vil sætte mig ned, og kigge på de forskellige ting jeg skal stå til ansvar for: vagtplan, varerbestilling, (det pædagogiske), ansættelser m.m. Og derefter kan vi se på tallene.

Er der nogle der har erfaringer på dette område?


God jul.

23-12-2015 11:38 #2| 16

Et stort tillykke.

Det lyder spændende.


Glædelig jul.


Jeg kan åbenlyst ikke hjælpe, ville bare ønske tillykke.




23-12-2015 11:56 #3| 0

tillykke med det! :-)

En af mine tætte venner er i branchen og har bedt ham læse og komme med et bud:) melder tilbage senere

23-12-2015 11:57 #4| 0

stort tillykke med jobbet!!


Jeg kan heller ikke hjælpe, men der findes 100% folk på Pokernet, som kan - enten fordi de selv er i lignende stilling eller er inden for branchen og kan researche lidt for dig .


@henrikthing


@Jacob32den

23-12-2015 11:57 #5| 0

Først og fremmest tillykke med jobbet :)

Ifølge løn.info, tjener en køkkenchef i hovedstadsområdet ca. kr. 32.000. Den gennemsnitlige køkkenchef er så lidt ældre og har lidt mere erfaring.

Har selv lige fået en afdelingsleder stilling (knap så skjult brag), og jeg er lige på den gode side af 30K + noget bonus.

Synes sagtens SU kan bede om midt 30'erne og så lande på de 32-33K. Du har jo en del personaleansvar.

Hvad havde du selv i tankerne?

23-12-2015 12:03 #6| 0

er det Bistro Royal? :-)

23-12-2015 12:06 #7| 0

Har ingen anelse, men synes godt nok ikke 32.000 er meget i så hårdt et job med ledelsesansvar.


Og tillykke😃

Redigeret af Jigra d. 23-12-2015 12:07
23-12-2015 12:07 #8| 1
OP

Som skrevet, så det svært lige og blive klog på hvad jeg egentlig helt præcist skal, men stedet er på 2 lokationer, og jeg har 2 sous chefer under mig, som står hvert deres sted, og skal forkuserer på maden 90% og selvfølgelig værer den ansvarlige når jeg holder fri, så vidt muligt om aftenen.

Jeg tænkte 30.000 som startløn, derudover skal der feriepenge, pension oven i.

Og efter 3 måneder, aftale 35000 hvis jeg gør mig arbejde ordentlig, og de er glade for samarbejdet.


ERH4RDT skrev:er det Bistro Royal? :-)

Jeg vil helst gerne holde det for mig selv.

Men jeg kan informerer dig om jeg er blevet tilbudt knap 20 stillinger i Københavns området, vi utrolig populære os kokke, lige for tiden.

Længe leve folk, der bruger penge igen!

23-12-2015 12:10 #9| 0

Også Tillykke herfra.


Ved ikke hvormeget Jobindex's lønsøger kan bruges til, men lander også ca på 31-32 tusser ud fra dine oplysninger.


http://www.jobindex.dk/tjek-din-loen?gclid=CMvercLr8ckCFRLhGwodnS8O7w


23-12-2015 12:15 #10| 0
R4MB0 skrev:Længe leve folk, der bruger penge igen!

Me like


Det er da den rette livsindstilling at have, leve livet mens vi har det............for hvad skal vi have med os, når vi en gang er borte ?.

23-12-2015 12:18 #11| 0

Ledelseserfaring og resultater? (Evt. I PM)


30k er som udgangspunkt ( hvis det er 20 fuldtidsstillinger) for lidt som startløn hvis det er i Kbh. Her i Jylland havde det nok været passende. Jeg syntes du skal overveje er forhandle en opnået køkkenprocent som en del af lønnen.

23-12-2015 12:23 #12| 0
Hawkeye skrev:
lander også ca på 31-32 tusser

Hvad er det omregnet til ugler? :-)


Tillykke med jobbet R4MB0, lyder utroligt spændende.


Du er uddannet kok og hvis du ikke tidligere har været fuldtids leder, men mere ageret som kok med noget personale under dig, så bør du lige tænke igennem om det er dette du ønsker. Leder jobbet kan været utroligt spændende, men det er ikke en rose uden torne.

Jeg kender i min omgangskreds både en kok og programmør, som begge fik tilbudt fuldtids lederstillinger og begge stoppede efter nogle år med begrundelsen, at de havde valgt deres branche fordi de hhv. kunne lide at lave mad og programmere, men pludselig var dette ikke længere en del af deres hverdag, der i stedet bestod af administrative opgaver, medarbejdersamtaler, budgetter, bogholderi, personalekonflikter, fyringer etc. etc. kort sagt ikke opgaver der har særligt meget med deres oprindelige uddannelse. Endelig vil du som leder ikke opleve det samme fællesskab som jeg formoder hersker i et køkken.


Fuck jeg får lederjobbet til at lyde om noget skidt og det er bestemt ikke min hensigt - vil blot gøre opmærksom på, at det er en rose med torne, men kan samtidig være en utroligt spændende stilling.

23-12-2015 12:23 #13| 11

Jeg synes 30-35k virker absurd lavt med personale ansvar for 20 personer. Uden at have den fjerneste ide om den pågældende branche vil jeg mene at 40-45k ikke ville være urimeligt.

23-12-2015 12:25 #14| 0

Synes godt du kan tillade at sige 37.000 uden pension eller lignende.. Du har fået tilbudt +20 stillinger og det tyder på at efterspørgslen efter din type karakter er langt højere end udbuddet. Det værste der kan ske er at de siger nej og så har du et større forhandlingsrum, der sikrer dig en forhandlingsposition hvor du ikke bliver nød til stædigt at holde fast i et standpunkt.


Det skal siges at jeg ikke kender branchen så det er bare en betragtning udfra de informationer du har givet.

Redigeret af Niklasvs d. 23-12-2015 12:28
23-12-2015 12:26 #15| 0
R4MB0 skrev:Som skrevet, så det svært lige og blive klog på hvad jeg egentlig helt præcist skal, men stedet er på 2 lokationer, og jeg har 2 sous chefer under mig, som står hvert deres sted, og skal forkuserer på maden 90% og selvfølgelig værer den ansvarlige når jeg holder fri, så vidt muligt om aftenen.
Jeg tænkte 30.000 som startløn, derudover skal der feriepenge, pension oven i.
Og efter 3 måneder, aftale 35000 hvis jeg gør mig arbejde ordentlig, og de er glade for samarbejdet.



Jeg vil helst gerne holde det for mig selv.
Men jeg kan informerer dig om jeg er blevet tilbudt knap 20 stillinger i Københavns området, vi utrolig populære os kokke, lige for tiden.
Længe leve folk, der bruger penge igen!

Det kan godt være fordi vi er i Vestjylland - men synes at 30-32k er for lidt i den stilling.


Mit første køkkenchef job som 20 årig, kun med ansvar for 4-5 mand. Fik jeg 30k plus bonusser..


Og generalt de folk jeg kender herude som er i stillinger som din får omkring 38-42k plus bonusser. De er dog også 5-10 år ældre :)


Men GL med jobbet :)

23-12-2015 12:26 #16| 0

Bare så der ikke opstår forvirring og man sammenligner æbler og pærer, så bør der ved evt. løn-estimater specificeres, hvorvidt det bare er lønnen, eller der er indregnet bonusser, pensionsordninger, evt. fryns etc.

Redigeret af dankjar d. 23-12-2015 12:29
23-12-2015 12:27 #17| 0

@nkj


23-12-2015 12:33 #18| 0
OP


dankjar skrev:
Hvad er det omregnet til ugler? :-)

Tillykke med jobbet R4MB0, lyder utroligt spændende.

Du er uddannet kok og hvis du ikke tidligere har været fuldtids leder, men mere ageret som kok med noget personale under dig, så bør du lige tænke igennem om det er dette du ønsker. Leder jobbet kan været utroligt spændende, men det er ikke en rose uden torne.
Jeg kender i min omgangskreds både en kok og programmør, som begge fik tilbudt fuldtids lederstillinger og begge stoppede efter nogle år med begrundelsen, at de havde valgt deres branche fordi de hhv. kunne lide at lave mad og programmere, men pludselig var dette ikke længere en del af deres hverdag, der i stedet bestod af administrative opgaver, medarbejdersamtaler, budgetter, bogholderi, personalekonflikter, fyringer etc. etc. kort sagt ikke opgaver der har særligt meget med deres oprindelige uddannelse. Endelig vil du som leder ikke opleve det samme fællesskab som jeg formoder hersker i et køkken.

Fuck jeg får lederjobbet til at lyde om noget skidt og det er bestemt ikke min hensigt - vil blot gøre opmærksom på, at det er en rose med torne, men kan samtidig være en utroligt spændende stilling.

Jeg et HELT afklaret med, at madlavning ikke bliver så stor del af min arbejdsplan, jeg 'søger' om man vil, lidt ud at boksen, og vil gerne prøve noget nyt, men samtidig være i branchen, og kunne bidrage med ting i køkkenet. Stedet er et koncept, og det vil sige der skal overhovedet ikke tænke på omlægning af menu, måske en enkelt ret skiftes i ny og næ, men fokus er på adminstration, køkken procent, god tone, i det hele taget skabe en god arbejdsplads. Og når det kommer til maden, holder jeg mig lidt i baggrunden.

Edit: Og selvfølgelig sørge for vi holder en høj standart.

Redigeret af R4MB0 d. 23-12-2015 12:41
23-12-2015 12:46 #19| 0
Ravie skrev:Først og fremmest tillykke med jobbet :)

Ifølge løn.info, tjener en køkkenchef i hovedstadsområdet ca. kr. 32.000. Den gennemsnitlige køkkenchef er så lidt ældre og har lidt mere erfaring.

Har selv lige fået en afdelingsleder stilling (knap så skjult brag), og jeg er lige på den gode side af 30K + noget bonus.

Synes sagtens SU kan bede om midt 30'erne og så lande på de 32-33K. Du har jo en del personaleansvar.

Hvad havde du selv i tankerne?

Seriøst??? Med personale ansvar for 20 personer ville jeg starte på 45K og lukke den på 43K

Nu ved ikke hvilken branche du er i men 30K som afdelingsleder virker meget lavt, jeg sidder selv på kontor uden personale ansvar og får 32K plus bonus.


/N-V-M

23-12-2015 12:49 #20| 1
N-V-M skrev:
Seriøst??? Med personale ansvar for 20 personer ville jeg starte på 45K og lukke den på 43K
Nu ved ikke hvilken branche du er i men 30K som afdelingsleder virker meget lavt, jeg sidder selv på kontor uden personale ansvar og får 32K plus bonus.

/N-V-M

Kokke er bare dårligt betalt. Fra top til bund.

23-12-2015 12:49 #21| 1
OP
Rsmadsen skrev:
Kokke er bare dårligt betalt. Fra top til bund.

Jeg skulle lige til at skrive det samme :-)

23-12-2015 12:50 #22| 0

Enig, jeg havde nok forventet mellem 45-55.000 for en leder stilling, plus pension etc

Synes 30 er ekstremt lavt.

23-12-2015 12:52 #23| 0
OP

Lad mig lig understrege, det er IKKE fuldtidsansatte alle sammen. Jeg vil gætte på der er 10 fuldtidsansatte.

23-12-2015 12:54 #24| 0

Altså, når jeg ser på min start-løn som i gennemsnit ligger omkring de 30.000 uden nogen speciel erfaring så synes jeg det virker latterligt lavt at få 30.000 for at have 20 mennesker under sig. Jeg ville forlange mindst 50 % mere især hvis det er en branche, hvor det er arbejdstagers marked.

Redigeret af Guldmageren d. 23-12-2015 12:55
23-12-2015 12:56 #25| 0

Jeg kender ikke branchen. Men syntes som mange andre at 30 K lyder absurd lavt.



23-12-2015 12:57 #26| 0

30 - 32 er alt for lidt

For 10 år siden fik jeg 37.000 kr.plus fri mobil fastnet telefon og bil 🚗 som Salgschef.

Udover det havde jeg en fin pension og bonusordning.

Så vil mene mindst 40K som startløn.

23-12-2015 12:58 #27| 0
N-V-M skrev:
Seriøst??? Med personale ansvar for 20 personer ville jeg starte på 45K og lukke den på 43K
Nu ved ikke hvilken branche du er i men 30K som afdelingsleder virker meget lavt, jeg sidder selv på kontor uden personale ansvar og får 32K plus bonus.

/N-V-M

Der er altså stor forskel på brancher - kender folk der sidder på kontor uden personaleansvar med et lønspænd på 25 - 60.000 så der er altså store variationer mellem brancherne :-)

23-12-2015 13:04 #28| 0

Enig der sammenlignes lidt for meget pærer og bananer i den her tråd kokke er pr. princip temmelig ringe lønnet sammenlignet med andre brancher så det skal man også lige tage højde for. F.eks. at sammenligne med en salgschef som er i den højere ende af startlønsskalen med en køkkenchef vil aldrig give et korrekt billede.


Kender ikke selv til branchen men det estimat snack giver lyder vel nogenlunde fornuftigt. Især hvis du kan få indbygget noget bonus mv.

23-12-2015 13:08 #29| 1
DoubleAcesDK skrev:Enig der sammenlignes lidt for meget pærer og bananer i den her tråd kokke er pr. princip temmelig ringe lønnet sammenlignet med andre brancher så det skal man også lige tage højde for. F.eks. at sammenligne med en salgschef som er i den højere ende af startlønsskalen med en køkkenchef vil aldrig give et korrekt billede.

Kender ikke selv til branchen men det estimat snack giver lyder vel nogenlunde fornuftigt. Især hvis du kan få indbygget noget bonus mv.

Altså, hvis det er på en Michelin restaurant igen - eller noget lign. - så ligger lønningerne altså også det højere end i den normale branche.

23-12-2015 13:11 #30| 0
Guldmageren skrev:
Altså, hvis det er på en Michelin restaurant igen - eller noget lign. - så ligger lønningerne altså også det højere end i den normale branche.

True, antog bare ikke at mange michelin restauranter kørte med et fast koncept :)

23-12-2015 13:12 #31| 0

Der bliver sammenlignet æbler og pærer og de beløb der smides på bordet er ikke angivet om det er incl. pension, bonus etc.

Endvidere er der jo forskel på om det er en MacDonald, Jensen Bøfhus eller Michelin restaurant man bliver køkkenchef for.


Et hurtigt opslag på nettet viser, at 30-32K umiddelbart ligger på markedsniveau, men der er mange faktorer der kan spille ind på det konkrete job:

http://xn--ln-lka.info/k%C3%B8kkenchef-l%C3%B8n



Redigeret af dankjar d. 23-12-2015 13:13
23-12-2015 13:22 #32| 4

Er den gyldne regel i lønforhandling ikke, at man aldrig skal komme med et tal først, men lade arbejdsgiver komme med et udspil først?



23-12-2015 13:24 #33| 0
N-V-M skrev:

Seriøst??? Med personale ansvar for 20 personer ville jeg starte på 45K og lukke den på 43K

Nu ved ikke hvilken branche du er i men 30K som afdelingsleder virker meget lavt, jeg sidder selv på kontor uden personale ansvar og får 32K plus bonus.

/N-V-M




Jeg har så heller ikke 20 personer under mig. Jeg er også i hotel- og restaurationsbranchen og vi er notorisk dårligt lønnede.

Min gamle hotelchef har 20 års erfaring, 40 mennesker under sig og får ikke en krone mere end 45K. Så er det svært for mig, med 0 års erfaring, 3 personer under mig at forlange 40K.

23-12-2015 13:34 #34| 0

hvis du vil være tilfreds med 35K så bed om 40 så der lidt at give af. men når det er sagt er det godt nok en skuffende løn og arbejdstiderne er sikkert skidt.

23-12-2015 14:05 #35| 1

Jeg har afvist ansøgere på grund af urealistiske lønkrav udfra hvad jobbeskrivelsen indeholder. Så at starte ud med en alt for høj løn, kan faktisk "diskvalificere" dig. Et godt råd er at mærke efter hvad du har det godt med og så gå med det. Jeg kan generelt ikke anbefale at gå på kompromis med dit lønkrav, da du ellers altid vil føle dig mere værd og aldrig være tilfreds med lønnen.

23-12-2015 14:10 #36| 0
OP
nafudoma skrev:Jeg har afvist ansøgere på grund af urealistiske lønkrav udfra hvad jobbeskrivelsen indeholder. Så at starte ud med en alt for høj løn, kan faktisk "diskvalificere" dig. Et godt råd er at mærke efter hvad du har det godt med og så gå med det. Jeg kan generelt ikke anbefale at gå på kompromis med dit lønkrav, da du ellers altid vil føle dig mere værd og aldrig være tilfreds med lønnen.

Spot on!

Jeg har lige læst forummet igennem, og TUSINDE TAK for alle de svar.

Jeg må sige jeg er kommet frem til jeg tager en god samtale med direktøren, og sætte nogle punkter, og muligvis laver nogle sammenlignenger med andre.

Også gå derfra hvor vi begge har en god mavefornemmelse.

Derudover vil jeg med garanti sætte det 'lavt', og efter 3 måneder lave en skriftlig aftale der lyder på forhøjelse, så jeg lige som har noget at 'kæmpe' for, og dermed holde den standard efterfølgende.

Lyder det hel i hegnet?


BTW. Jeg er overrasket over de 'astronomiske' beløb der bliver nævnt, men det lige præcis derfor jeg spørger, jeg har aldrig vidst hvad mine kollegaer har fået i løn.

23-12-2015 14:13 #37| 0
nafudoma skrev:Jeg har afvist ansøgere på grund af urealistiske lønkrav udfra hvad jobbeskrivelsen indeholder. Så at starte ud med en alt for høj løn, kan faktisk "diskvalificere" dig. Et godt råd er at mærke efter hvad du har det godt med og så gå med det. Jeg kan generelt ikke anbefale at gå på kompromis med dit lønkrav, da du ellers altid vil føle dig mere værd og aldrig være tilfreds med lønnen.

Enig - en ansøger til en lederstilling, som starter med at ønske 42K i løn men accepterer 32K ville i min bog allerede have vist manglende situationsfornemmelse, hvilket ikke et et tegn på en kompetent leder. Inden man går ind til samtalen skal man have fastlagt et rimeligt klart og realistisk niveau i sit hoved.

23-12-2015 14:16 #38| 0

R4MB0 - nu kender jeg ikke jeres branche, men typisk kan du vinde en del ved udover den egentlige løn at have fokus på evt. fryns, bonusordning, fri internet, telefon, bilordning etc etc.

23-12-2015 14:24 #39| 0

Først tillykke med jobbet.

Jeg arbejder selv som køkkenchef i en stor kantine i midtjylland (25 ansatte, en blanding af ufaglærte og faglærte) Min løn er 34000 incl pension. Jeg er 40 år gammel og har arbejdet som kok/køkkenchef i 21 år. Som udgangspunkt er kokkelønninger ikke særlig høje og uden at have det store kendskab til lønningerne i København, så vil jeg tro at det nok også er det som du skal stile efter. Lønninger i 40.000-45.000 klassen tror jeg ikke helt på som startløn. Når man har bevist sit værd er det noget nemmere at forhandle sin løn op. Held og lykke med forhandlingerne :-)

23-12-2015 14:26 #40| 0

hvis du siger det med 3 mdr så vær sikker på at sæt nogen konkrete mål, så direktøren ikke bare kan hustle dig og sige at du ikke har gjort det godt nok. Ham der skrev det med at du ikke skal acceptere en løn under hvad du mener du er værd er spot on!

23-12-2015 14:26 #41| 4

Tillykke med jobbet først og fremmest. Du har jo en del erfaring fra branchen, og deraf kender du også branchen godt nok, til at vide, at restauratører sjældent giver de bedste lønninger. Det er i høj grad en branche der arbejder med ildsjæle som brænder for det de laver. Deraf bærer arbejdet lønnen i sig selv....siger nogen.

Jeg er selv I en tilsvarende position, på et travlt spisested/cafe i København, med ansvar for en masse ansatte (25-50 stk.) alt efter sæson. Køkkenchefer/restaurantchefer har et hårdt arbejdsliv, som så mange andre. Du skal gøre dig klart, at det trækker en masse ressourcer at være "den gode leder" og samtidig komme i mål med lønprocenter, køkkenprocenter etc. Du er konstant i stand-by, da det i sidste ende er dig den falder tilbage på hvis noget ikke kører planmæssigt.

Som mange nævner i denne tråd, ville et realistisk lønniveau for det job du skal bestride, være 40-45 k, men sådan hænger det desværre ikke sammen i den virkelige verden. Dermed sagt, at du ikke skal prøve, at give den et skud. Du kan jo højst få et nej.


Hvis jeg var dig ville jeg fokusere på pensionsordning, overarbejdsbetaling (ikke normalt for branchen), ferie, ferie-fridage, barsel (hvis du er på det stadie i livet), telefoni og computer, kurser, kompetenceudvikling etc. Meld dig ind i en fagforening og brug dem til at komme med råd og vejledning ifht. den jobbeskrivelse du har fået og de krav der stilles til dig, vs. hvilket lønniveau du skal starte ud på. Derudover skal du selvfølgelig have en repræsentationskonto, så du kan gå ud og få oplevelser/spisning der inspirerer dig/giver dig erfaringer til noget du selv kan prøve af i dit køkken.


Er det et sæsonbetonet spisested; er der eksempelvis en stor udendørs-servering som hamrer afsted om sommeren hvilket giver dig mere arbejde i form af nyansættelser, mere forberedelse, større vagtplaner, større indkøb etc. så gør det klart i din kontraktforhandling, hvornår du kan forvente at holde ferie (højsæson/lavsæson) sammenholdt med dine familiære forhold. Altså, har restauratøren en forventning om at du holder ferie i lavsæson mens familien derhjemme har en forventning om familieferie i højsæson (sommer).


En anden model, kan være at du forhandler dig til en % del af et eventuelt overskud, hvis DU kommer i mål med de målsætninger din arbejdsgiver har stillet dig. Jeg er dog ikke stødt på mange restauratører, som er villig til at give én en bid af deres egen kage, når regnskabsåret er slut. :-(



Uanset, så held og lykke i det nye job, og god jul.


23-12-2015 14:49 #42| 4

52500 månedligt, fri bil, fri bolig og sign on fee på 1.5 mil

23-12-2015 16:39 #43| 2

Ville aldrig selv gide stå ud af sengen for mindre end 80 k om måneden.

Start med det og se hvor du ender....

23-12-2015 16:58 #44| 0

Synes 30k er meget lidt. De to jeg kender i branchen får +50k men også lidt større job end OP.

23-12-2015 17:46 #45| 2

Først og fremmest tillykke OP med stillingen! Det er sgu stærkt at du i en alder af 28 år, har overbevist en virksomhed om, at du er manden der skal stå i spidsen for +20 medarbejdere!


Jeg tror du skal være meget opmærksom på IKKE at tænke dig selv som kok, men i stedet som en person i spidsen for 20 medarbejdere! Det perspektiv giver et helt andet syn på løn og ansættelsesvilkår! Hvis du sælger dig selv som kok, vil du få en kokkeløn +/- det løse, sælger du sig selv som leder vil du få en lederløn +/- det løse - de to ting er IKKE det samme.


Du nævner selv at der er rift om typer som dig - det ved du og det ved virksomheden helt sikkert også! Derfor skal du ikke være bange for at sælge dig selv dyrt! Vær ikke et sekund i tvivl om, at hvis markedet var med omvendte fortegn, så ville virksomheden prøve at presse sig så langt ned i løn som muligt.


Jeg har ingen ide om hvad du skal have i løn, men personligt har jeg det sådan, at der ikke er noget federe end at føle at man får den løn man er værd, når man arbejder! Når det så er sagt, så må du for guds skyld ikke melde 30k op for en stilling i KBH med ansvar for 20 medarbejdere og aften/natte arbejde - det dur simpelthen ikke!


Igen, fucking stærkt gået - gi den gas!

23-12-2015 17:50 #46| 0

Du skal nok osse tage i betragtning at din stilling er nærmere +50 timer end 37 timer.

23-12-2015 17:51 #47| 0

Er provisionsløn ikke kutyme i den branche? Ved så ikke lige om du skal gå med til 30k i grundløn eller hvordan. Jeg ville nok forlange 25k fast, uanset resultalt, og så måske op til 100% oven i, afhængig af hvilke mål du når med de to afdelinger.

23-12-2015 17:52 #48| 0

dobbeltpost*

Redigeret af GrimGladGris d. 23-12-2015 18:05
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar