Burger inspiration.

#1| 4

Skal i næste månedet, afholde en reception, som skal foregå mellem 14-18, sådan ca, ved jo godt allerede nu den ikke slutter der, fadøls anlægget skal jo først tømmes. :-)
Men her skal grilles Burger og par pølser, og hvad der er ellers lige dukker op af nemt grill mad.
Men nu om dage er en burger jo ikke bare en burger, så kan virkelig godt tænke mig nogle input, til hvad der skal i de burgere, her tænker jeg at man selv kan samle den, så forbereder jeg jeres gode ideer.
Skulle der sidde en med guldkorn til, hvad der er lækkert og nemt, som også kan komme på grillen, så kom bare med det.
Er der hjemmelavet guldkorn, så kom endelig med en opskift, er villig til at lave prøve burgere.
Der vil komme folk i alle aldre, med og uden tænder.
Hjælp mig gerne.

 

17-07-2020 14:58 #2| 3

Hvis du har en flat top, så skal du lave smash burgers!


Og derudover, så sørg for en god burger bolle. En brioche er at foretrække. 

Og så naturligvis friskhakket oksekød. 80/20

17-07-2020 15:25 #3| 1
Advisored skrev:

Hvis du har en flat top, så skal du lave smash burgers!

 

Og derudover, så sørg for en god burger bolle. En brioche er at foretrække. 

Og så naturligvis friskhakket oksekød. 80/20




Hvad filen er en smash burger??

17-07-2020 15:49 #4| 1

Fik denne serveret sidste måned: https://www.jamieoliver.com/recipes/beef-recipes/insanity-burger/


Den spillede rigtig, rigtig godt og er både let at lave og samle. 

17-07-2020 15:54 #5| 2
djoffer skrev:

Hvad filen er en smash burger??

 

 



https://skagenfood.dk/da-dk/opskrifter/smashburgere-med-ost-og-svampe-roedloegsrelish-8799

 

Men søger man på smashburger, ligner det noget ala, man kan komme lige præcis det på man ønsker :-)

Redigeret af Hawkeye d. 17-07-2020 15:55
17-07-2020 16:03 #6| 3
17-07-2020 16:08 #7| 2

Smash burger er egentlig bare, at man tager en klump kød, nærmest ikke former den, smider den på en pande og presser den flad med det samme. 

Jeg ville røre en “secret sauce” af mayo, ketchup, røget paprika, lidt løg- og hvidløgspulver og lidt finthakket syltet agurk. Evt. et skud Frenchs sennep i, det giver en smag henad Big Mac sauce, hvis man er til det, jeg foretrækker den dog uden.  

Jeg er mest til den simple cheese burger. Smash hvis muligt (ellers en rimelig flad formet bøf) god ost, brioche bolle ristet kun på skærefladen (helst i lidt smør på panden, men det er noget mere tidskrævende, end bare at varme i ovn/ på grill), rå løg og syltet agurk. Ovenstående sauce på begge boller. Alternativt bare mayo, ketchup og Frenchs sennep. Som nævnt længere oppe er 20% fedt at foretrække. Mindre fedt giver mindre smag. 

Ting man kan tilføje:

Salat og tomat selvfølgelig

Karameliserede løg

Spejlæg

Løgringe


Grillede majskolber er hamrende nemt og smager fantastisk. Træk bladene tilbage, fjern trådene og læg kolberne i koldt vand i 10 min. Pak bladene omkring og grill på direkte varme 15-20 min. Vend dem løbende. 

Redigeret af jewr d. 17-07-2020 16:10
18-07-2020 06:11 #8| 2

Gastromands klassiske har jeg ingen klager over.

 

Og fik nedenstående forleden. Det var virkelig godt.

 

 

Der blev serveret bacon (selvfølgelig) og champignon til. De er normalt ellers ikke et hit hos mig, men de smagte også rigtig godt:

Steg skalotteløg/hvidløg til gyldne. Tilsæt champignon og kog dem ind til der næsten ikke er mere væde. Flamber dem med whisky eller brandy og kog det ind med lidt sukker. Tilsæt kyllingefond og kog ind til det halve. Tilsæt en sjat fløde og revet ost (cheddar) og lad det simre til det har den konsistens du vil have. Drys frisk timian over.


Og jalapeños, som jeg desværre ikke har opskriften på.

18-07-2020 09:15 #9| 1

+1 på gastromands burger (lilleclown’s link). Super lækker! 

18-07-2020 10:32 #10| 0
jewr skrev:

Smash burger er egentlig bare, at man tager en klump kød, nærmest ikke former den, smider den på en pande og presser den flad med det samme. 


Jeg ville røre en “secret sauce” af mayo, ketchup, røget paprika, lidt løg- og hvidløgspulver og lidt finthakket syltet agurk. Evt. et skud Frenchs sennep i, det giver en smag henad Big Mac sauce, hvis man er til det, jeg foretrækker den dog uden.  


Jeg er mest til den simple cheese burger. Smash hvis muligt (ellers en rimelig flad formet bøf) god ost, brioche bolle ristet kun på skærefladen (helst i lidt smør på panden, men det er noget mere tidskrævende, end bare at varme i ovn/ på grill), rå løg og syltet agurk. Ovenstående sauce på begge boller. Alternativt bare mayo, ketchup og Frenchs sennep. Som nævnt længere oppe er 20% fedt at foretrække. Mindre fedt giver mindre smag. 


Ting man kan tilføje:


Salat og tomat selvfølgelig


Karameliserede løg


Spejlæg


Løgringe



Grillede majskolber er hamrende nemt og smager fantastisk. Træk bladene tilbage, fjern trådene og læg kolberne i koldt vand i 10 min. Pak bladene omkring og grill på direkte varme 15-20 min. Vend dem løbende. 




Men hvilken forskel skulle det gøre at lave den på den måde?
18-07-2020 10:59 #11| 2
Moderator
djoffer skrev:

Men hvilken forskel skulle det gøre at lave den på den måde?

 

 Imo ingen. Man sparer måske 20 sekunder per bøf.

18-07-2020 11:08 #12| 1

https://www.pokernet.dk/forum/hjemmelavet-burger.html


Enig i smashburger.


Skal du lave mange vil jeg lave den i Gasoline Grill still med syltede agurker og rødløg. Intet andet grønt. Brioche bolle er et absolut must, men ikke Hattings, ej heller den dyre fra Coop (husker ikke navnet). Hælder til Meny’s, eller Dansk Supermarkeds (husker heller ikke navnet på deres).

Redigeret af Jensen d. 18-07-2020 11:09
18-07-2020 13:16 #13| 1
NanoQ skrev:

 

 Imo ingen. Man sparer måske 20 sekunder per bøf.

 

 Det gør en kæmpe forskel at man ikke har æltet kødet og formet en bolle af det vs at røre så minimalt ved kødet som muligt. Desuden skal kødet vende, så den vej det er hakket er op/ned.

18-07-2020 13:19 #14| 0

https://food-hacks.wonderhowto.com/how-to/why-you-need-smash-your-burger-for-maximum-flavor-0156415/

 

Ikke det bedste jeg har læst, men ikke helt off.

18-07-2020 13:27 #15| 2
Moderator

Jeg køber den simpelthen ikke. Det er en vældig populær gimmick, men forskellen på resultatet, vil jeg påstå, er så minimal, at ingen almindelige mennesker vil opleve den.

18-07-2020 13:29 #16| 4
Moderator

Det det gør forskellen på en god burgerbøf, er  kvaliteten af kødet - og at det steges korrekt.

Redigeret af NanoQ d. 18-07-2020 13:29
18-07-2020 13:31 #17| 1
NanoQ skrev:

Jeg køber den simpelthen ikke. Det er en vældig populær gimmick, men forskellen på resultatet, vil jeg påstå, er så minimal, at ingen almindelige mennesker vil opleve den.

 

 Forskellen er kæmpestor. 
Mængden af stegeskorpe er usammenlignelig. 

Der er oceaner af smag på den måde. 

18-07-2020 15:05 #18| 1
Moderator
Advisored skrev:

 

 Forskellen er kæmpestor. 
Mængden af stegeskorpe er usammenlignelig. 

Der er oceaner af smag på den måde. 

 

 Mængden af stegeskorpe overstiger ikke den flade der steges på. 

18-07-2020 15:07 #19| 0
NanoQ skrev:

 

 Mængden af stegeskorpe overstiger ikke den flade der steges på. 

 

 Korrekt, men en smash burger er 95% overflade, der har fuld kontakt til underlaget, hvor en traditionel burger måske Max er 80%. 

Det ændrer en del på tekstur og stegeskorpe. 

18-07-2020 15:09 #20| 3
Moderator

Det er altså bare ikke korrekt 🙂

18-07-2020 15:11 #21| 0
NanoQ skrev:

Det er altså bare ikke korrekt

 

 Er du bekendt med maillard effekten?


edit: Smash burgers explained

Redigeret af Advisored d. 18-07-2020 15:13
18-07-2020 15:20 #22| 2
Moderator

Det er simpelt hen bare fjollet... Men fint reklamestunt fra Smashburger kæden.

 

Det er lidt samme diskussion, som med at godt kød i sous vide skulle gøre godt kød bedre...

 

Jeg grillet pænt meget hakket kød. Og jeg har leget med smash.  Der er satme ingen forskel. Men det er da en god historie over en øl.

18-07-2020 15:30 #23| 30
NanoQ skrev:

Det er simpelt hen bare fjollet... Men fint reklamestunt fra Smashburger kæden.

 

Det er lidt samme diskussion, som med at godt kød i sous vide skulle gøre godt kød bedre...

 

Jeg grillet pænt meget hakket kød. Og jeg har leget med smash.  Der er satme ingen forskel. Men det er da en god historie over en øl.

 Jamen hvis en midaldrende østjysk lystfisker ikke kan få det til at virke på sin havegrill, så må det jo være en røver. 

Tak for at sætte det på plads. 

 

Redigeret af Advisored d. 18-07-2020 15:34
18-07-2020 15:41 #24| 0

Nogen der kan anbefale både en god dims til at presse kødet ned med (er træt at af lege med en bred spartel og bruge en anden til at presse ned med), samt en god metal spartel til at få max stegeskorpe siddende når man vender?

18-07-2020 15:51 #25| 0

@Jensen
Panini jern og en dej skraber i metal eller en tapet skraber.
Det er hvad Kenji Lopez bruger på seriouseats.

Der er der også nok forklaring til at selv lystfikeren kan blive overbevist.

18-07-2020 15:52 #26| 0
Jensen skrev:

Nogen der kan anbefale både en god dims til at presse kødet ned med (er træt at af lege med en bred spartel og bruge en anden til at presse ned med), samt en god metal spartel til at få max stegeskorpe siddende når man vender?




Jeg bruger en gammel marmor bordskåner med en smule olie på. Ikke sikker på olie er nødvendigt, men det var med i min ide da jeg fandt på det, fungere fint.

Og er ellers enig i der er forskel, det gælder om at "ælte" kødet så lidt som muligt, det giver bare en bedre bøf. Jeg gør det samme til hakkebøf, de bliver bare bedre, selvom de så ikke er hakket.
18-07-2020 15:56 #27| 10
Moderator
Advisored skrev:

 Jamen hvis en midaldrende østjysk lystfisker ikke kan få det til at virke på sin havegrill, så må det jo være en røver. 

Tak for at sætte det på plads. 

 

 

 Dyyygtig 😂

 

der præsenterede du den laveste form for argumentation der eksisterer. Så vi stopper her.

Redigeret af NanoQ d. 18-07-2020 16:04
18-07-2020 16:25 #28| 2

Smash burger er Nice og nemt.. Du får helt klart mere stegeskorpe hvis du gør det rigtigt. Bare en hurtig svitser på fuld hammer begge sider, masser snask, bløde løg og ost + god bolle... 

 


Salat gør intet godt for en burger i min verden

18-07-2020 16:40 #29| 0

Rå løg i en burger bliver af og til, ja for rå, til min smag. Nogle lækre karamelliserede løg kan noget i en burger synes jeg. Lad evt briochebollerne suge noget smør til sig 

Redigeret af GuldsmedeN d. 18-07-2020 16:40
18-07-2020 17:12 #30| 8
NanoQ skrev:

 

 Dyyygtig

 

 Stop alt det du vil. Du tager fejl, men er for kæphøj til at indrømme det. 
Hold dig til frikadellerne gamle dreng. 

18-07-2020 17:24 #31| 5
Claus skrev:

@Jensen
Panini jern og en dej skraber i metal eller en tapet skraber.
Det er hvad Kenji Lopez bruger på seriouseats.

Der er der også nok forklaring til at selv lystfikeren kan blive overbevist.

 

 Tvivler. Han har, trods alt, grillet meget hakket kød og leget med smash, og det gør ingen forskel. 

18-07-2020 17:31 #32| 0

Herhjemme har jeg haft rigtig god succes med disse 3 tiltag:

Dressingen Joshua laver her:


Shack-bøfmarinade til at pensle bøfferne med efter de kommer af grillen:

lige dele hvid peber, tørret chili, sort peber, løgpulver og salt i en gang klaret smør.


Bacon marmelade, simpelthen fantastisk:

https://www.thechunkychef.com/bourbon-bacon-cheeseburgers/


Ellers kan jeg også li' at gå med en tyk skive grillet løg. Ikke rå, ikke sort - bare grillet.


Jeg foretrækker at bruge crisp salat fremfor eksempelvis en iceberg. Iceberg er bare så kedeligt når du har prøvet de andre :-)

18-07-2020 17:36 #33| 0

Det lyder spændene med en skive grillet/stegt løg, det skal prøves!

18-07-2020 18:02 #34| 1
Moderator
Advisored skrev:

 

 Stop alt det du vil. Du tager fejl, men er for kæphøj til at indrømme det. 
Hold dig til frikadellerne gamle dreng. 

 

 For hævled... 😂😁- jeg håber ikke, du altid kommer så let til dine konklusioner... 

18-07-2020 18:04 #35| 0

Enig med læg. I USA hvor de har markant større løg end herhjemme spiller det max med en enkelt tyk skive, i samme diameter som bøffen. Smag, juicy og crispy.

Bruger som regel syltede rødløg i min burger. Enig i at det er bedst at varme bollen på panden i det overskydende fedtstof.

Nogen der har en ide om dressingen hos Gasoline Grill. De sagde da jeg spurgte at det var et mix af ketchup, mayo, pickles og krydderier (thousand island-ish), men jeg rammer ikke rigtigt noget interessant (og nøjes derfor med chili mayo og ketchup).


PS: skal helt sikkert have burger i morgen, uagtet at slagteren ikke har åben :-)

Redigeret af Jensen d. 18-07-2020 18:05
18-07-2020 18:12 #36| 1

Forøvrigt synes jeg at det er vigtigt ikke at lave bøfferne for store. 165g synes jeg er absolut max (Gasoline siger at deres er 130g).

18-07-2020 18:15 #37| 1

Gasoline er seriøst noget af det vildeste mund orgasme jeg har haft når det kommer til burger. Shiiiit det er godt!

18-07-2020 18:20 #38| 0
Moderator
Jensen skrev:

Enig med læg. I USA hvor de har markant større løg end herhjemme spiller det max med en enkelt tyk skive, i samme diameter som bøffen. Smag, juicy og crispy.

Bruger som regel syltede rødløg i min burger. Enig i at det er bedst at varme bollen på panden i det overskydende fedtstof.

Nogen der har en ide om dressingen hos Gasoline Grill. De sagde da jeg spurgte at det var et mix af ketchup, mayo, pickles og krydderier (thousand island-ish), men jeg rammer ikke rigtigt noget interessant (og nøjes derfor med chili mayo og ketchup).


PS: skal helt sikkert have burger i morgen, uagtet at slagteren ikke har åben :-)

 

 Altid rødløg - aldrig rå. Stegte eller syltede (ikke nødvendigvis langtidssyltede).

 

Af og til, kan jeg godt lide et par ringe almindelig rå løg på min burger. De skal bare ikke være for skarpe i smagen. Men det giver en god crisp. Dog er det aldrig på bekostning af syltede eller stegte rødløg.

 

et par skiver grillet squash, er heller ikke helt uden evne.

18-07-2020 18:31 #39| 0
skinkelynet skrev:

Gasoline er seriøst noget af det vildeste mund orgasme jeg har haft når det kommer til burger. Shiiiit det er godt!

 

 Helt vanvittigt. Så simple og så gode. 

18-07-2020 18:33 #40| 6
NanoQ skrev:

 

 For hævled...

 

 Nej, den her var nemmere end gennemsnittet. 
Det undrer mig, da du generelt virker kvik, at du er fuldkommen sikker på, at der ingen forskel er, når der nu tydeligvis er. 

Det er bare ret morsomt :)

18-07-2020 18:36 #41| 2
Moderator
Advisored skrev:

 

 Nej, den her var nemmere end gennemsnittet. 
Det undrer mig, da du generelt virker kvik, at du er fuldkommen sikker på, at der ingen forskel er, når der nu tydeligvis er. 

Det er bare ret morsomt :)

 

 Er det for infantilt, at sige "spejl"? 😂

Redigeret af NanoQ d. 18-07-2020 18:36
18-07-2020 18:51 #42| 2
NanoQ skrev:

 

 Er det for infantilt, at sige "spejl"?

 

 Nej, det ville være en perfekt afslutning på debatten! :D

18-07-2020 18:58 #43| 6

Spejl virker hver gang, god aften tøser 😜

18-07-2020 19:29 #44| 0
Moderator
grovfil skrev:

Spejl virker hver gang, god aften tøser

 

 +4! 😁

18-07-2020 19:31 #45| 1
grovfil skrev:

Spejl virker hver gang, god aften tøser




Okay, jeg “hopper” i.! +999 😂
Redigeret af Plysling d. 18-07-2020 19:32
18-07-2020 19:58 #46| 4

PN leverer bare hver gang, man kan kun anbefale hestenettet og lukrøvenfedeabe.dk samt Google at opkøbe denne videnbase, som er herInde.
Fortsæt gerne den gode stil, ja smag og behag er forskelligt, bare se stand-up tråden, dejligt man så selv kan vælge mellem alle de guldkorn der kommer. 😊😊

18-07-2020 20:18 #47| 0
flovmanden skrev:

PN leverer bare hver gang, man kan kun anbefale hestenettet og lukrøvenfedeabe.dk samt Google at opkøbe denne videnbase, som er herInde.

Fortsæt gerne den gode stil, ja smag og behag er forskelligt, bare se stand-up tråden, dejligt man så selv kan vælge mellem alle de guldkorn der kommer.





Efter reddittråden (kan sku ikke finde ud af det forum), men måtte prøve,stødte jeg på en tråd hvor der stod hestenettet har vidst alt de sidste mange år.
Jeg er sku lidt i chok, PN blev aldrig nævnt. Er sku bange for jeg er gået forkert, er bare pisse bange for heste 🤔
20-07-2020 02:42 #48| 10
Advisored skrev:

 

 Stop alt det du vil. Du tager fejl, men er for kæphøj til at indrømme det. 
Hold dig til frikadellerne gamle dreng. 

 

 

Du behøver ikke opføre dig som en idiot 
20-07-2020 08:09 #49| 4

Lavede en asiatisk kyllingeburger igår der spillede max. Kyllingebryst i Yakitori marinade, panko friteret. Og så grønt fra haven jeg hakkede fint. Brugte romaine, rucola og frisee salat, basilikum og koriander. Vendte salaten i en dressing bestående af primært mayo, smagt til med hoisin sauce, sesamolie og sherryeddike. Og så en brioche bolle. Ikke sidste gang jeg bruger asiatiske ingredienser i min burger. Men jeg er heller ikke en burgerfanatiker, så kan godt være jeg rammer helt ved siden af de flestes smag. 

21-07-2020 11:33 #50| 14
rune0714 skrev:

 

 

Du behøver ikke opføre dig som en idiot 

 

 Altså, Advisoren præsentere noget rimelig simpel kemi, og NanoQ skyder det bare af banen med "jeg har grillet før". Så må man imho gerne kalde folk ud.

21-07-2020 11:40 #51| 1

Jeg lavede en killer igår med hjemmelavet brioche boller med masser af sesam.



iøvrigt lavet med danskvand og ja, masser af smør. 
bøfferne blev grillet og jeg plejer at finde den størrelse jeg vil have, lave en kugle uden af massere den for meget. Tage et spækbræt hvor jeg kommer en frysepose på, derefter komme jeg det hakkede oksekød på og derover kommer jeg endnu en frysepose oven på og masser den til passende størrelse og tykkelse med endnu et spækbræt. Så får man flotte runde og ens størrelser bøffer :)

21-07-2020 12:15 #52| 2
Moderator
Silan skrev:

 

 Altså, Advisoren præsentere noget rimelig simpel kemi, og NanoQ skyder det bare af banen med "jeg har grillet før". Så må man imho gerne kalde folk ud.

 

 Kemi? 😂

21-07-2020 12:23 #53| 3
NanoQ skrev:

 

 Kemi?

 

 Jeg gentager det gerne med uddybende link: https://en.wikipedia.org/wiki/Maillard_reaction

21-07-2020 12:37 #54| 3
Silan skrev:

 

 Altså, Advisoren præsentere noget rimelig simpel kemi, og NanoQ skyder det bare af banen med "jeg har grillet før". Så må man imho gerne kalde folk ud.

 

 Sorry. Troede forummet handlede om at hjælpe hinanden i stedet for at latterliggøre hinanden. 

21-07-2020 12:50 #55| 1
Moderator
Silan skrev:

 

 Jeg gentager det gerne med uddybende link: https://en.wikipedia.org/wiki/Maillard_reaction

 

 Er det, hvad jeg sætter spørgsmålstegn ved? 

 

Jeg kritiserer alene konceptet i mash. Jeg påstår, at forskel på stegeskorpe, smag og konsistens et så minimal på en "mashed" bøf og en håndformet, at MASH kun kan tilegnes kuriositetsværdi - hvis det da er en værdi overhovedet 🙂

 

Det bliver nævnt, at man ikke skal gennemælte sit kød... Det gør man forhåbentligt heller ikke ved en håndformet bøf (med mindre man tilsætter krydderier og saucer - hvilket jeg ikke er stor fan af, med enkelte undtagelser)

21-07-2020 13:37 #56| 6
NanoQ skrev:

 

 Er det, hvad jeg sætter spørgsmålstegn ved? 

 

Jeg kritiserer alene konceptet i mash. Jeg påstår, at forskel på stegeskorpe, smag og konsistens et så minimal på en "mashed" bøf og en håndformet, at MASH kun kan tilegnes kuriositetsværdi - hvis det da er en værdi overhovedet

 

Du kalder det en gimmick, jeg prøver bare at understrege, at en god smash burger har - alt efter hvad man sammeligner med og hvordan man maser kødet, meget eller lidt mere stegeskorpe end en normal burger, og stegeskorpe er jf overstående wiki link en af de bedste veje til smag fra kød.


Måske snakker vi om det samme, personligt syntes jeg bare det er fjollet at kalde det en gimmick når det tydeligvis er baseret på ret solid videnskab. Om du eller andre så kan smage forskel er da valid input, men selvfølgelig også meget subjektivt.

 

 

21-07-2020 18:23 #57| 6
NanoQ skrev:

 

 Er det, hvad jeg sætter spørgsmålstegn ved? 

 

Jeg kritiserer alene konceptet i mash. Jeg påstår, at forskel på stegeskorpe, smag og konsistens et så minimal på en "mashed" bøf og en håndformet, at MASH kun kan tilegnes kuriositetsværdi - hvis det da er en værdi overhovedet

 

 Men kunne du ikke bare tage og prøve det i stedet for at deraile tråden med din "tro", det er jo ikke svært at efterprøve og så ved du om det er noget for dig.

21-07-2020 18:27 #58| 1
Claus skrev:

 

 Men kunne du ikke bare tage og prøve det i stedet for at deraile tråden med din "tro", det er jo ikke svært at efterprøve og så ved du om det er noget for dig.

 

 Det har han jo allerede skrevet, at han har. 

21-07-2020 19:12 #59| 1
Moderator
Claus skrev:

 

 Men kunne du ikke bare tage og prøve det i stedet for at deraile tråden med din "tro", det er jo ikke svært at efterprøve og så ved du om det er noget for dig.

 

 Jeg er sgu blevet for gammel til gætværk 😎

21-07-2020 19:16 #60| 4
NanoQ skrev:

Det er simpelt hen bare fjollet... Men fint reklamestunt fra Smashburger kæden.

 

"Det er lidt samme diskussion, som med at godt kød i sous vide skulle gøre godt kød bedre..."

 

Jeg grillet pænt meget hakket kød. Og jeg har leget med smash.  Der er satme ingen forskel. Men det er da en god historie over en øl.

 "Det er lidt samme diskussion, som med at godt kød i sous vide skulle gøre godt kød bedre...".

 

Det er... meget langt fra samme diskussion.

 

21-07-2020 19:44 #61| 9

Nu har jeg spist utallige burgere, og været med til at videre udvikle/optimerer nogle burgere hos forskellige restauranter. 

Man må bare konkluderer, burgere er en smags sag, nogle vil have den simpel andre vil have den mere advanceret.

 

Mit forslag til den bedste, simple, smagsfulde & saftige burger er:

 

- Brød: Brioche bolle m. mashed kartofler i dejen (prøv google opskrift) - Hvis du ikke laver den selv, kan jeg anbefale https://voresbroed.dk/product/brioche-bolle/, de bliver ikke alt for luftige, og have en lille smule "bid" i sig, ala. gasolin. 

 

Kød: Hop til slagteren, og sig du skal bruge noget hakke oksekød af nyretapper - slap af, det ikke indmad (https://rigeligtsmor.dk/nyretapper-slagterens-hemmelige-udskaering/). Måske du skal bestille det dagen før du skal bruge det. Og sig endelig til ham alt fedtet skal hakkes med. 


- Stegning af hakkebøffen: JEG elsker at kunne spise en burger, hvor man kan se kødet er rosa. Så dvs. at "smashe" burgeren er vel i bund og grund at skabe en rigtig hård stegeskorpe, og en gennemstegt bøf - det anbefaler jeg ikke. Jeg foretrækker du laver nogle fine bøffer med 1 cm højde, du skal endelig ikke ælte farsen for meget, bare lad den have den struktur du har fået fra slagteren, du laver blot nogle flotte runde bøffer á ~150 g. krydrer dem med salt og peber, steger dem af på en HED pande med rapsolie. 2 minutter på hver side, lad dem hvile inden du sætter den i burgeren. (eller grillen, op til dig).


Garnish: 

- Ost : En skive god cheddar oven på bøffen når den er stegt og skal hvile.

Pickes: Køb nogle skole agurker - sylt dem i 1/1 syltelagde m. lidt peberkorn & laurbærblade i. Lav en røvfuld, de smager AWESOME, og jo længere tid de syltet jo bedre. Det vel en form for hjemmelavet pickles.

- Rødløg: FINTSKÅRET rødløg skåret i ringe. Det virkelig vigtigt du fin snitter dem, rødløg har en tildens til at have en utrolig kraftig smag, og hænge i lang tid. Men jo finere du snitter et løg, jo mere mildt bliver det. 

- Tomat: En god økologisk bøftomat - 1 semi tyk skive. (Jeg er ikke selv meget for tomat, man kan undlade den, men den giver en god friskhed)

Øverste bolle(dressing): Hjemmelavet tyk majonaise (eller en lækker købefærdig) tilsmagt med ketchup. 

- Nederste bolle, Sød sennep: (https://www.netpris.dk/french-s-classic-yellow-mustard-215ml.html?pa-partnerid=22947

 

Det kan virke som burgeren kommer til at se lidt "kedelig" ud, men tro mig, smagen trækker igennem, og så du fuldstændig lige glad med hvordan den ser ud ;-)

 

Og husk nu, som Anden (komikeren) bruger i en af hans shows, en burger skal kunne spises med en hånd, uden der skal være alle mulige dikkedarer. 





21-07-2020 22:07 #62| 3
Moderator
R4MB0 skrev:

Nu har jeg spist utallige burgere, og været med til at videre udvikle/optimerer nogle burgere hos forskellige restauranter. 

Man må bare konkluderer, burgere er en smags sag, nogle vil have den simpel andre vil have den mere advanceret.

 

Mit forslag til den bedste, simple, smagsfulde & saftige burger er:

 

- Brød: Brioche bolle m. mashed kartofler i dejen (prøv google opskrift) - Hvis du ikke laver den selv, kan jeg anbefale https://voresbroed.dk/product/brioche-bolle/, de bliver ikke alt for luftige, og have en lille smule "bid" i sig, ala. gasolin. 

 

Kød: Hop til slagteren, og sig du skal bruge noget hakke oksekød af nyretapper - slap af, det ikke indmad (https://rigeligtsmor.dk/nyretapper-slagterens-hemmelige-udskaering/). Måske du skal bestille det dagen før du skal bruge det. Og sig endelig til ham alt fedtet skal hakkes med. 


- Stegning af hakkebøffen: JEG elsker at kunne spise en burger, hvor man kan se kødet er rosa. Så dvs. at "smashe" burgeren er vel i bund og grund at skabe en rigtig hård stegeskorpe, og en gennemstegt bøf - det anbefaler jeg ikke. Jeg foretrækker du laver nogle fine bøffer med 1 cm højde, du skal endelig ikke ælte farsen for meget, bare lad den have den struktur du har fået fra slagteren, du laver blot nogle flotte runde bøffer á ~150 g. krydrer dem med salt og peber, steger dem af på en HED pande med rapsolie. 2 minutter på hver side, lad dem hvile inden du sætter den i burgeren. (eller grillen, op til dig).


Garnish: 

- Ost : En skive god cheddar oven på bøffen når den er stegt og skal hvile.

Pickes: Køb nogle skole agurker - sylt dem i 1/1 syltelagde m. lidt peberkorn & laurbærblade i. Lav en røvfuld, de smager AWESOME, og jo længere tid de syltet jo bedre. Det vel en form for hjemmelavet pickles.

- Rødløg: FINTSKÅRET rødløg skåret i ringe. Det virkelig vigtigt du fin snitter dem, rødløg har en tildens til at have en utrolig kraftig smag, og hænge i lang tid. Men jo finere du snitter et løg, jo mere mildt bliver det. 

- Tomat: En god økologisk bøftomat - 1 semi tyk skive. (Jeg er ikke selv meget for tomat, man kan undlade den, men den giver en god friskhed)

Øverste bolle(dressing): Hjemmelavet tyk majonaise (eller en lækker købefærdig) tilsmagt med ketchup. 

- Nederste bolle, Sød sennep: (https://www.netpris.dk/french-s-classic-yellow-mustard-215ml.html?pa-partnerid=22947

 

Det kan virke som burgeren kommer til at se lidt "kedelig" ud, men tro mig, smagen trækker igennem, og så du fuldstændig lige glad med hvordan den ser ud ;-)

 

Og husk nu, som Anden (komikeren) bruger i en af hans shows, en burger skal kunne spises med en hånd, uden der skal være alle mulige dikkedarer. 

 




 

 Solidt indlæg!

 

og ja, smag og behag er forskellig.

 

Jeg vil dog holde fast i sous vide analogien 😁 - ikke for at nedgøre sous vide... Det kan sine ting, med de rette råvarer.

 

Jeg anerkender da også, at mange foretrækker en brioche. Jeg synes selv, at kombination af god bøf og kage, er lidt sært. Men det er en helt anden snak 😁

21-07-2020 22:11 #63| 0

Lyder vildt at hakke nyretapper, men godt tænkt!
Jeg er vild med ideen, tak for inspiration!

Madsvin, læser du med, du bør lave det her!

21-07-2020 22:44 #64| 2
Moderator
grovfil skrev:

Lyder vildt at hakke nyretapper, men godt tænkt!
Jeg er vild med ideen, tak for inspiration!

Madsvin, læser du med, du bør lave det her!

 

 Man kan da hakke alt muligt. Jeg kender en, der engang har hakket en knallert...

 

(frit husket af et gammelt Monrad og Rislund act) 😁

21-07-2020 23:07 #65| 0
NanoQ skrev:

 


 Man kan da hakke alt muligt. Jeg kender en, der engang har hakket en knallert...

 

(frit husket af et gammelt Monrad og Rislund act)



Spejl.. 🙄 Men det er dælme mange år siden!
21-07-2020 23:08 #66| 0

OT, har du smagt nyretapper?
Jeg forestiller mig en vildt smagfuld hakkebøf i min burger, det var det jeg var vild med.

21-07-2020 23:09 #67| 1

Jeg er sulten efter R4mb0's post.  

Hvis vi skal have et uvildigt PN-dommerpanel til at afgøre om mashed er bedre, så melder jeg mig gerne.

22-07-2020 07:17 #68| 0

Respekt.
Det her overgik min fantasi, dejligt med fede tips. 😊😊

22-07-2020 22:15 #69| 0

Et forsigtigt spørgsmål: jeg plejer kort at røre noget 14-20% oksekød med groft salt, peber, lidt hp sauce og lidt røget bbq-sauce. Der er ikke tale om de store mængder, men jeg syntes det giver et godt resultat. Jeg rører det kun lige sammen, men det er tilsyneladende forkert når man kigger i denne tråd. 

 


Hvad gør omrøringen ved kødet? (for lang tids omrøring gør bøffen meget fast og gummiagtig, det er jeg med på) 

22-07-2020 23:26 #70| 2
Lilbabs skrev:

Et forsigtigt spørgsmål: jeg plejer kort at røre noget 14-20% oksekød med groft salt, peber, lidt hp sauce og lidt røget bbq-sauce. Der er ikke tale om de store mængder, men jeg syntes det giver et godt resultat. Jeg rører det kun lige sammen, men det er tilsyneladende forkert når man kigger i denne tråd. 

 

 

Hvad gør omrøringen ved kødet? (for lang tids omrøring gør bøffen meget fast og gummiagtig, det er jeg med på) 

 

 Afhængig af hvor meget du røre i farsen, bliver den "sej" på grund af salten - en meget klassisk måde at lave frikadeller på, så du får lidt "bid" i dellen.

Så igen, der er ingenting der er forkert, jeg syntes det lyder lækkert.

06-08-2020 20:27 #71| 0

Hvis det jeg lige har fået var en smashbøf, og det siger de det er, så har NanoQ ret.

 

Den var faktisk under gennemsnitlig, men det var hele burgeren dog skal det siges.

 

06-08-2020 21:05 #72| 0
Lilbabs skrev:

Et forsigtigt spørgsmål: jeg plejer kort at røre noget 14-20% oksekød med groft salt, peber, lidt hp sauce og lidt røget bbq-sauce. Der er ikke tale om de store mængder, men jeg syntes det giver et godt resultat. Jeg rører det kun lige sammen, men det er tilsyneladende forkert når man kigger i denne tråd. 

 

 

Hvad gør omrøringen ved kødet? (for lang tids omrøring gør bøffen meget fast og gummiagtig, det er jeg med på) 

 

 Er absolut ikke kok! 

 


Men den du nævner der, der ville jeg prøve at fordele alt dit kydder ud over kødet, derefter deler du det op i bøf størrelser, trykker dem let sammen og former bøfferne. 

 


Tror du får en øjenåbner 😉


06-08-2020 21:17 #73| 0
m.youtube.com/watch?v=YvwZasVxLuU

Benytter af konceptet som Heston Blumenthal bruger i videoen. På den måde får man en saftig bøf selv ud af hakket kød købt i supermarkedet ved at placere kødet ovenpå hinanden og rulle det til en pølse, som man deler i ønsket størrelse og trykker flade med hånden, så fibrene holdes i samme retning hele tiden og hakkebøffen holder sin størrelse og saft ved stegningen.

Er selv stor fan af at smide dem på grillen eller grillpanden samt grille bacon også hvis man skal have det i. Det tilfører en lækker smag til burgeren.

08-08-2020 10:25 #74| 0
Aurvandil skrev:

Hvis det jeg lige har fået var en smashbøf, og det siger de det er, så har NanoQ ret.

 

Den var faktisk under gennemsnitlig, men det var hele burgeren dog skal det siges.

 

 Hvis man serverer en burger i en sesambolle, som det ligner, så er man også startet et sted, hvor slutproduktet aldrig kan blive godt. Tænker ikke overstående er repræsentativt for noget som har med en smashburger at gøre.

 

08-08-2020 11:01 #75| 0
Jensen skrev:

 Hvis man serverer en burger i en sesambolle, som det ligner, så er man også startet et sted, hvor slutproduktet aldrig kan blive godt. Tænker ikke overstående er repræsentativt for noget som har med en smashburger at gøre.

 

  

https://aarhusupdate.dk/aarhus-street-food-smash-burger/

Bollen var også den klart største skuffelse.
Bøfferne var dog heller ikke noget særligt. Ingen juice. 
08-08-2020 14:22 #76| 0
Aurvandil skrev:

  

https://aarhusupdate.dk/aarhus-street-food-smash-burger/

Bollen var også den klart største skuffelse.
Bøfferne var dog heller ikke noget særligt. Ingen juice. 

 Man må sige at din burger heller ikke just ligner dem fra linket. Det billede du selv har taget ser i hvert fald meget trist ud.





 

Redigeret af Jensen d. 08-08-2020 14:24
08-08-2020 16:42 #77| 1
Jensen skrev:

 Man må sige at din burger heller ikke just ligner dem fra linket. Det billede du selv har taget ser i hvert fald meget trist ud.

 

 

 

 Det kan vi godt blive enige om, jeg var også skuffet.
De bruger nok samme stylist som McD.

08-08-2020 17:08 #78| 0

Ananas..... 

08-08-2020 21:29 #79| 0
His Dude skrev:

Ananas..... 

 

 I egen juice?

08-08-2020 21:36 #80| 0

En skive i midten

09-08-2020 22:26 #81| 0

Usss

09-08-2020 23:03 #82| 7

Avv.. hvor ser den tør ud....

23-01-2021 12:43 #83| 0
skaarup skrev:

Herhjemme har jeg haft rigtig god succes med disse 3 tiltag:

Dressingen Joshua laver her:

 

Shack-bøfmarinade til at pensle bøfferne med efter de kommer af grillen:

lige dele hvid peber, tørret chili, sort peber, løgpulver og salt i en gang klaret smør.

 

Bacon marmelade, simpelthen fantastisk:

https://www.thechunkychef.com/bourbon-bacon-cheeseburgers/

 

Ellers kan jeg også li' at gå med en tyk skive grillet løg. Ikke rå, ikke sort - bare grillet.

 

Jeg foretrækker at bruge crisp salat fremfor eksempelvis en iceberg. Iceberg er bare så kedeligt når du har prøvet de andre :-)

 Pensler du først bøfferne EFTER de er kommet af panden, lige inden de kommer på brødet med Schack marinaden?

 

23-01-2021 14:10 #84| 0
gucciboyman skrev:

 Pensler du først bøfferne EFTER de er kommet af panden, lige inden de kommer på brødet med Schack marinaden?

 

 

 

Ja, korrekt :-)
23-01-2021 17:27 #85| 0
skaarup skrev:

 

 

Ja, korrekt :-)

 

 Salter du bøffer inden stegning, eller putter du kun Marinade på?

23-01-2021 19:36 #86| 0
gucciboyman skrev:

 

 Salter du bøffer inden stegning, eller putter du kun Marinade på?

 

 Salt og peber inden. 

24-01-2021 16:34 #87| 0
Moderator

Jeg fik en WOW oplevelse med en burger for nogle dage siden. Bøf af hakket lam. Hold da kegle, det fungerer! - det bliver det nye sort for mig.

26-01-2021 18:47 #88| 6
NanoQ skrev:

Jeg fik en WOW oplevelse med en burger for nogle dage siden. Bøf af hakket lam. Hold da kegle, det fungerer! - det bliver det nye sort for mig.

 

 Fik du smash versionen? - det skulle efter sigende ændre hele smagsoplevelsen!

26-01-2021 19:23 #89| 3

Der er sagt spejl...

men har nogen sagt spejlæg?


sådan et vendt spejlæg i burgeren - det er fandme godt!

26-01-2021 22:00 #90| 0
Moderator
ET_FoldHome skrev:

 


 Fik du smash versionen? - det skulle efter sigende ændre hele smagsoplevelsen!




Dunno... Men det var awesome!
26-01-2021 23:29 #91| 0
skaarup skrev:

Herhjemme har jeg haft rigtig god succes med disse 3 tiltag:

Dressingen Joshua laver her:

 

Shack-bøfmarinade til at pensle bøfferne med efter de kommer af grillen:

lige dele hvid peber, tørret chili, sort peber, løgpulver og salt i en gang klaret smør.

 

Bacon marmelade, simpelthen fantastisk:

https://www.thechunkychef.com/bourbon-bacon-cheeseburgers/

 

Ellers kan jeg også li' at gå med en tyk skive grillet løg. Ikke rå, ikke sort - bare grillet.

 

Jeg foretrækker at bruge crisp salat fremfor eksempelvis en iceberg. Iceberg er bare så kedeligt når du har prøvet de andre :-)

 Damn. Fik først set den video nu. Lang tid for noget som tager tre min at spise. Men ligner faktisk at det er det værd. Må prøves på et tidspunkt. Tak ;-)

 

26-01-2021 23:29 #92| 0
DaBLAM skrev:

Der er sagt spejl...

men har nogen sagt spejlæg?


sådan et vendt spejlæg i burgeren - det er fandme godt!

 Enig. Spejlæg med lidt af blommen som stadig kan løbe ud fungerer perfekt.

 

26-01-2021 23:49 #93| 2
DaBLAM skrev:

Der er sagt spejl...

men har nogen sagt spejlæg?


sådan et vendt spejlæg i burgeren - det er fandme godt!

 Men ægget skal ikke vendes 😅🤷‍♂️

 

27-01-2021 18:47 #94| 2
Granaten11 skrev:

 Men ægget skal ikke vendes

 

 Her kan du gøre som du vil, men næste gang så prøv lige at vende ægget på panden i få sekunder, så ægget lige får en overflade.


det gør ikke noget for smagen, men for burger opbygningen

03-02-2021 12:53 #95| 0
skaarup skrev:

 

 Salt og peber inden. 

 

 Hvor lang tid før spisning laver du din bacon marmelade ? Kan den godt stå lidt eller skal det være lige op til ? 

03-02-2021 15:32 #96| 0
NanoQ skrev:

Jeg fik en WOW oplevelse med en burger for nogle dage siden. Bøf af hakket lam. Hold da kegle, det fungerer! - det bliver det nye sort for mig.

 

 Det der har virket længe.

Selv med det frosne (ja ja optøede) hakkede lammekød fra Netto fungerer det.

Det smager også super med en blanding af  hakket lam og hakket okse.

03-02-2021 17:19 #97| 0
gucciboyman skrev:

 

 Hvor lang tid før spisning laver du din bacon marmelade ? Kan den godt stå lidt eller skal det være lige op til ? 

 

 

Når den bliver kold bliver sukker og bacon meget hårdt. Hvis du gerne vil undgå alt for meget stress til sidst, så kan du starte den tidligt og lad den stå på  svag varme. Bare hold øje med at den ikke tørre helt ud :-)
31-01-2022 19:37 #98| 0
skaarup skrev:

Herhjemme har jeg haft rigtig god succes med disse 3 tiltag:

Dressingen Joshua laver her:

 

Shack-bøfmarinade til at pensle bøfferne med efter de kommer af grillen:

lige dele hvid peber, tørret chili, sort peber, løgpulver og salt i en gang klaret smør.

 

Bacon marmelade, simpelthen fantastisk:

https://www.thechunkychef.com/bourbon-bacon-cheeseburgers/

 

Ellers kan jeg også li' at gå med en tyk skive grillet løg. Ikke rå, ikke sort - bare grillet.

 

Jeg foretrækker at bruge crisp salat fremfor eksempelvis en iceberg. Iceberg er bare så kedeligt når du har prøvet de andre :-)

 
Hvordan er din burger så helst præcist bygget op? 
Fra underbolle til topbolle?😊

 

31-01-2022 20:24 #99| 0
R4MB0 skrev:


Kød: Hop til slagteren, og sig du skal bruge noget hakke oksekød af nyretapper - slap af, det ikke indmad (https://rigeligtsmor.dk/nyretapper-slagterens-hemmelige-udskaering/). Måske du skal bestille det dagen før du skal bruge det. Og sig endelig til ham alt fedtet skal hakkes med. 


- Stegning af hakkebøffen: JEG elsker at kunne spise en burger, hvor man kan se kødet er rosa. Så dvs. at "smashe" burgeren er vel i bund og grund at skabe en rigtig hård stegeskorpe, og en gennemstegt bøf - det anbefaler jeg ikke. Jeg foretrækker du laver nogle fine bøffer med 1 cm højde, du skal endelig ikke ælte farsen for meget, bare lad den have den struktur du har fået fra slagteren, du laver blot nogle flotte runde bøffer á ~150 g. krydrer dem med salt og peber, steger dem af på en HED pande med rapsolie. 2 minutter på hver side, lad dem hvile inden du sætter den i burgeren. (eller grillen, op til dig).






 

 Nyretapper lyder sgu godt.
Det maa findes.
Aldrig hørt om det før.
Men yummy!

Redigeret af G-B-P d. 31-01-2022 20:24
31-01-2022 21:17 #100| 3

Jeg havde fået samlet en ordentlig bunke point på McD, og skulle da prøve den nye burger udviklet af Michelin kok osv..

 

Den ser da ok ud i reklamen?

 

jegvfik så det her 😕

 

31-01-2022 22:22 #101| 1
grovfil skrev:

Jeg havde fået samlet en ordentlig bunke point på McD, og skulle da prøve den nye burger udviklet af Michelin kok osv..

 

Den ser da ok ud i reklamen?

 

jegvfik så det her

 

 Bad du om at få din uden tomater?

Vi er selv lige kommet hjem fra McD. Her havde de så glemt 1/3 af vores ordre :-( 

31-01-2022 22:27 #102| 1

Jeg prøvede også den der nye fancy burger. Rødvinssaucen smagte gennemtrængende på den dårlige måde og ikke af ægte rødvin. Det var enten en rigtig slem rødvin og/eller en blandet omgang E-numre, de havde brugt. Trist. 

01-02-2022 08:45 #103| 0
lilleclown skrev:

 

 Bad du om at få din uden tomater?

Vi er selv lige kommet hjem fra McD. Her havde de så glemt 1/3 af vores ordre :-( 

 

 Nej nej, der lå også at en kedelig endeskive og en lille skive inden i..

01-02-2022 11:43 #104| 4
grovfil skrev:

 

 Nej nej, der lå også at en kedelig endeskive og en lille skive inden i..

 Men det kan vel snart ikke komme som en overraskelse hvor skrald McD er - det har jo intet med burger at gøre, det er så sygt et koncept de begyndt på med de her "udviklede" burgere af michelin kokke, utroligt de overhovedet vil sætte deres navn til sådan noget lort. 

 

01-02-2022 12:59 #105| 0
R4MB0 skrev:

dskaering/). Måske du skal bestille det dagen før du skal bruge det. Og sig endelig til ham alt fedtet skal hakkes med. 


- Stegning af hakkebøffen: JEG elsker at kunne spise en burger, hvor man kan se kødet er rosa. Så dvs. at "smashe" burgeren er vel i bund og grund at skabe en rigtig hård stegeskorpe, og en gennemstegt bøf - det anbefaler jeg ikke. Jeg foretrækker du laver nogle fine bøffer med 1 cm højde, du skal endelig ikke ælte farsen for meget, bare lad den have den struktur du har fået fra slagteren, du laver blot nogle flotte runde bøffer á ~150 g. krydrer dem med salt og peber, steger dem af på en HED pande med rapsolie. 2 minutter på hver side, lad dem hvile inden du sætter den i burgeren. (eller grillen, op til dig).




 

 Mange tak.

 

  1. Panden på maks varme?
  2. Skal der ikke et æg i farsen? 
01-02-2022 13:33 #106| 2
Unreachable skrev:

 Men det kan vel snart ikke komme som en overraskelse hvor skrald McD er - det har jo intet med burger at gøre, det er så sygt et koncept de begyndt på med de her "udviklede" burgere af michelin kokke, utroligt de overhovedet vil sætte deres navn til sådan noget lort. 

 

 

 Jeg er en sucker for ulækker junkfood, specielt bigmac dressing.

men når de netop slår det "stort" op, så synes jeg det var skuffende

01-02-2022 19:51 #107| 0
grovfil skrev:

Jeg havde fået samlet en ordentlig bunke point på McD, og skulle da prøve den nye burger udviklet af Michelin kok osv..

 


  Jeg fik ved en fejl denne burger i dag. Jeg bestiller for det meste en homestyle med rødløg, når vi en sjælden gang i mellem finder vej forbi den gyldne måge. 

Nok den mest fesne burger jeg har fået fra McD. Håber kokken har fået mange penge for at lægge navn til noget så fesent. 

01-02-2022 22:53 #108| 0
NanoQ skrev:

Det det gør forskellen på en god burgerbøf, er  kvaliteten af kødet - og at det steges korrekt.




Enig! Kvaliteten betyder alt! Angus eller fx. Sashi kan sgu smages!
01-02-2022 22:58 #109| 0
Junior skrev:

 

 Mange tak.

 

  1. Panden på maks varme?
  2. Skal der ikke et æg i farsen? 

 Aldrig æg i. Du skal stort set ikke røre ved det kød du får, udover at forme bøffen/pucken.

 

02-02-2022 08:33 #110| 0
Jensen skrev:

 Aldrig æg i. Du skal stort set ikke røre ved det kød du får, udover at forme bøffen/pucken.

 

 

 Okay?! Det synes jeg bare jeg fandt i mange opskrifter

02-02-2022 08:55 #111| 0
Junior skrev:

 

 Okay?! Det synes jeg bare jeg fandt i mange opskrifter

 

 Æg? I en burgerbøf?

Det tror jeg bliver jævnt meget frikadelle agtigt! 

02-02-2022 09:56 #112| 0

Smash er for folk, som ikke magter at forme hakket kød.


Prøv noget hakket lam, evt. blandet med hakket okse.

Det smager fantastisk.

05-02-2022 17:24 #113| 0

Skal der et hakket løg i? 

05-02-2022 18:10 #114| 0
Junior skrev:

Skal der et hakket løg i? 

 

05-02-2022 18:13 #115| 0
mortenkk skrev:

 

 

 😁 er det et nej?

05-02-2022 18:32 #116| 1
Junior skrev:

 

 

 

 I min verden hører løg kun til i frikadeller - men rå/stegte/panerede/friterede i selve burgeren derimod; så snakker vi :) 

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar