Svineskank på grill

#1| 0

Lettere presset. grillaften med gæster om en time. Har handlet diverse stks kød hos slagteren, bla. tre stks svineskank. Nu ser jeg at de skal have tre timer ved 180 grader. Kan det virkelig passe... ?


14-08-2015 16:56 #2| 3

Kan en admin ikke oprette en kategori der hedder "grill" i sommerhalvåret, og så skifte den til "Flæskesteg eller and" om vinteren???


On topic: Ja, hvis du ikke har en trykkoger så tager en skank flere timer hvis du skal have noget ordentlig ud af den...


14-08-2015 17:11 #3| 0

Rigtig god ide med kategori...
Vi er mange på pn der går op i mad og vin!

14-08-2015 17:11 #4| 4

Jep. Sørg for rigeligt med forret og god vin mens i venter :-)

14-08-2015 17:11 #5| 1

Svineskank skal have forholdsvis lang tid, så ja, det kan sagtens passe. De er umiddelbart ikke særligt velegnet til grill... Kødstykker dyret bruger meget = lang tilberedningstid.

14-08-2015 17:46 #6| 0
OP

oh well... Nu er det regn og torden over Odense, så alt er vel. Tak for hjælpen og fin ide med kategori.

15-08-2015 11:31 #7| 0

Men det smager fandme godt, selvom det tager lang tid😡

15-08-2015 11:59 #8| 2

Det tager desværre en krig, men det kan også blive hamrende godt. Fik det i starten af sommeren, hvor det var langtidsstegt og vist også en tur i smoker.


Har i øvrigt kæmpe optur over linealen. :-D


15-08-2015 12:11 #9| 2
Granaten11 skrev:Men det smager fandme godt, selvom det tager lang tid

Sådan er det generelt med mad, der kræver lang tid: lang tilberedningstid = stor, intens smag 😊



← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar