Vi har en diskussion herhjemme om hvorvidt man spiser det brændte ovenpå leverpostejen - hvad siger PN ?
Spise det brændte på leverpostej eller ej ?
Ja
Nej
Selvfølgelig
Om man spiser det eller ej er jo op til en selv .. det er det samme som der er hele vejen igennem.
Det smager bedst:))
Min far havde en leverpostejsfabrik i rådmandsgade I sin tid, arvet fra hans far og farfar, så så ham som ekspert 😉
Han lærte mig i sin tid at den ALTID skal vendes ned mod brødet, men aldrig fjernes, da her sidder en stor del af smagen i en "rigtig" leverpostej.
grovfil skrev:Min far havde en leverpostejsfabrik i rådmandsgade I sin tid, arvet fra hans far og farfar, så så ham som ekspert
Han lærte mig i sin tid at den ALTID skal vendes ned mod brødet, men aldrig fjernes, da her sidder en stor del af smagen i en "rigtig" leverpostej.
Snobberi :-)
Hawkeye skrev:
Snobberi :-)
Hvis han bare havde gjort det ordentligt, og ikke knaldet sin sekretær og begyndt at drikke efter skilsmissen, så skulle du have set snobberi 🤣🤣
tuznelda skrev:Man skal bare undlade at spise leverpostej ... Problem solved!
Nej
Varm leverpostej med masser af brændt skorpe, bacon og champignon gør NuBrygerUdenTøj liderlig.
tuznelda skrev:Man skal bare undlade at spise leverpostej ... Problem solved!
Her mangler jeg en dislike funktion!
jeg elsket god leverpostej næsten lige så meget som bacon.
tykt frisk rugbrød med stegte kantareller (og bacon), rødbeder (og bacon) eller bare au natural (og bacon)..... 😀
tuznelda skrev:Man skal bare undlade at spise leverpostej ... Problem solved!
Er du gravid?
Man skal også pille det brændte knasende lag af en flæskesteg. Puha..
Aurvandil skrev:Det brændte skal med
Ellers må I købe jer en kogt leverpostej.
Den bliver vel ret beset kogt....
kris_rem skrev:
Den bliver vel ret beset kogt....
Som udgangspunkt bager vi leverpostej i Danmark, mens de fleste andre lande koger.
NanoQ skrev:
Her mangler jeg en dislike funktion!
jeg elsket god leverpostej næsten lige så meget som bacon.
tykt frisk rugbrød med stegte kantareller (og bacon), rødbeder (og bacon) eller bare au natural (og bacon).....
Jeg kan lide alt tilhøret ... Bare ikke selve leverpostejen.
NyBrugerUdenTøj skrev:
Er du gravid?
Sjovt nok, så spiste jeg én gang en halv rundtenom rugbrød med et meget tyndt lag leverpostej da jeg var gravid - og det var fordi jeg pludselig "fik lyst til leverpostejen".... Det var første gang siden jeg selv begyndte at smøre mine madpakker som 6 årig.. Og jeg har ikke spist det siden, for jeg kan bare ikke lige hverken smagen, lugten eller konsistensen.
i øvrigt var leverpostejskorper én af de fødevarer min farfar og hans søskende overlevede på i deres barndom... Min oldemor købte bakker med leverpostejskorper hos slagteren, Og så fik familien dét som "pålæg" på brødet... Så når man kunne spise dem dengang, så kan man også spise skorperne i dag.
Aurvandil skrev:
Som udgangspunkt bager vi leverpostej i Danmark, mens de fleste andre lande koger.
De bliver bagt i vandbad.. Ligesom creme brulee :-)
Jeg har arbejdet hos en slagter og lavet leverpostej helt fra bunden, så jeg ved, at de hjemmebagte leverpostejer bages i vandbad. Jeg ved ikke hvordan de gør "på fabrikken".
Tak for svar. Det kostede mig lige en uges køkkentjans herhjemme :-)
Aurvandil skrev:
Som udgangspunkt bager vi leverpostej i Danmark, mens de fleste andre lande koger.
Var der tale om en peehs havde jeg anket.
Ved godt man siger bage men der er jo altså tale om et vandbad 😁
kris_rem skrev:
Var der tale om en peehs havde jeg anket.
Ved godt man siger bage men der er jo altså tale om et vandbad
Protest ikke godtaget ;-)
Jeg er næsten sikker på at de almindelige danske butiks leverpostejer fra eksempelvis Stryhns bliver bagt. Uden at det sker i et vandbad.
At slagterne gør som Tuz skriver kan sagtens være.
Florczak skrev:Skal den så være kold eller varm?
Varm, altid varm lige fra ovn. Køleskabs/madpakketemperatur er no-go efter konfirmationsalderen.
Der er ikke noget som, en nylavet varm leverpostej på et stykke frisk franskbrød, med salt og peber.♥
ps. MED det brændte self.!!
Til dem der ikke har prøvet denne, så er det på tide. Dog kun set den i esbjerg og omegn.