Sous vide af en 4kg cube roll...

#1| 0

Halløj,


Håber på lidt input fra madeksperterne her.

Overvejer at tilberede en hel australsk cube roll. Det er, som jeg har forstået det, en ribeye steg med ben på. Dvs. skæres den til bøffer får man tomahawk steaks eller bone in-ribeye.


Jeg har før sous vide'et dem som steaks af ca. 1 kg. pr. stk. der får de bare 1½ time ved 56 grader og det har fungeret perfekt.

Men da vi bliver 10 personer kunne det være sjovt at gøre det som en steg. Der er 4 ben og den vejer knap 4kg. MEN - hvad skal den have af tid i karret ved 56gr? Nogle der har viden om dette?


Mvh. Søren.

22-06-2018 13:27 #2| 0

Jeg tænker den udskæring svarer lidt til Rib Roast.

Chefsteps har denne guide:

https://www.chefsteps.com/activities/win-the-holidays-with-herb-crusted-sous-vide-prime-rib-rib-roast


Han foreslår 4-6 timer.



Du kan også se pasteuriseringstider her:

http://www.douglasbaldwin.com/sous-vide.html

Redigeret af Torstens d. 22-06-2018 13:27
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar