Pølsehorn (malta style) gær?

#1| 0

Nu står jeg i den situation at jeg virkelig har super meget lyst til pølsehorn, og det kunne egentlig også være en nem spise når man grinder :) problemet er bare jeg er på bar bund når det kommer til at bage. Derfor håber jeg at PN kan hjælpe som altid. spørgsmålet lyder - og det er måske en no brainer: hvad bruger man i stedet for gær? eller har de gær hernede på øen? - hvis ja hvad dælen hedder det :D?

mvh. Meget sulten grinder :)

20-11-2012 07:23 #2| 0

Yeast og ja det har de self.

Redigeret af Le Dove d. 20-11-2012 07:24
20-11-2012 08:15 #3| 0

Om ikke andet har de tørgær (dry yeast)

20-11-2012 08:23 #4| 0

if you fail, buy sausage roles in nearest pastizi :) near enough the same ...

20-11-2012 08:29 #5| 0

Køb en klump pizzadej i det nærmeste pizzeria

20-11-2012 10:23 #6| 0

Det kan du sagtens lave hernede Alex... Charlotte plejede, at bage et par hundrede stykker sammen med en masse pizzasnegle.

Som Le Dove - Yeast.

Giv gerne et kald, når de er klar

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar