PNVA! Stegt flæsk med persillesovs.

#1| 0

Håber nogle kan hjælpe!

Vi er fire gutter der skal ud imorgen og middagen SKAL bestå af Stegt flæsk med persillesovs.

Kriterier: Maden skal self være iorden, Max 10-15min. gang fra Rådhuspladsen, skal være ad libitum, skal ikke være et fissefornemt sted, men gerne lidt hyggeligt/afslappet uden at det er et værtshus!

Rio Bravo er self oplagt, men desværre er alt optaget, præcis derfor vi har problemet.

Nogle der kender et godt alternativ?

På forhånd tak....og undskyld til alle jer der nu får lyst til stegt flæsk efter at have læst denne tråd:)

Christian

19-10-2007 12:07 #2| 0

Klubben enghavevej hos Daniella
i må ikke engang overveje rio bravo

ibyen.dk/restauranter/guide/article378674.ece

19-10-2007 12:08 #3| 0

Homemade FTW !

Jeg skal netop have det samme i aften, men INTET sted i byen kan man - mig bekendt - få noget, der bare tilnærmelsesvis ikke kan laves bedre selv.

Går det helt galt, kan du endda risikere at de har stegt flæsket i ovnen - BVADR (sådan politisk korrekt)

Stegt flæsk har et pikket islæt over sig, og skal bevares som sådan

Enjoy!

19-10-2007 12:10 #4| 0

@u-muck

Det er sku da rigtigt, den kender jeg godt, prøver med det samme at få et bord... Takker og bukker....

19-10-2007 12:11 #5| 0

@puma

Hvad tid skal vi komme???

19-10-2007 12:16 #6| 0

Hehe Svendsen - det er et arrangement for kun 2 ;-)

19-10-2007 12:26 #7| 0

Enig med Puma35

Selvgjort er velgjort i dette tilfælde!

19-10-2007 12:30 #8| 0

@Puma

1: Du har vel ikke inviteret en date på stegt flæsk?!?

2: Rigtigt flæsk skal steges i ovnen! læg det i en dyb bradepande med låg over (brug en bageplade som låg) Så får du den helt korrekte sprødhed, uden at det bliver tørt, som det ellers hurtigt bliver på panden. Kom derudover det frastegte fedt i sovsen, så er det perfekt.
Og husk at bruge kød fra en øko-gris, det smager bare bedre.

@op
No doubt - homemade FTW! Intet sted i byen har jeg fået flæsk som man selv kan lave det.

Og for fanden, nu får jeg sq helt lyst til flæsk. Godt jeg skal være sammen med min stegt-flæsk buddy i weekenden. Lige sådan en 15 - 1800 gram til deling er tilpas :o)

19-10-2007 12:43 #9| 0

Doktors på Blegdamsvej. Klasse.

(eller... der er i hvert fald meget)

19-10-2007 12:46 #10| 0

Staffetten på Østerbro er en klassiker! Alt hvad du kan spise for ca.70 kr.!! Østerbro stadion.

19-10-2007 12:52 #11| 0

@Digger
55,- Var der for fjorten dage siden :-)

@Digger
Er det ad libitum der, eller hvordan?

19-10-2007 13:11 #12| 0

Der findet kun ét sted!:

Restaurant Klubben
Enghavevej 4
1674 København V
Tlf. 3331 4015

Specialitet:
Spis hvad du kan af stegt flæsk hver dag for 89 kroner

www.aok.dk/profile/8659

19-10-2007 13:20 #13| 0

Enig i at det skal være en øko-grisebasse eller i hvert fald noget ordentlig kød fra slagter.

Men nej, flæsk skal steges på panden ! :-D (og nej det er ikke en date i aften - hehe)

19-10-2007 14:14 #14| 0

flæsk ska steges på panden.... det må i slet ikke diskutere... ovnstegt flæsk smager bare ikke godt nok.

19-10-2007 14:29 #15| 0

Det bedste sted er uden tvivl Engtoftegård i brøndby øster. De laver verdens bedste stegt flæsk. Uden sammenligning..

Men der er lidt længere end 15 min gåtur fra Rådhuspladsen.. ;-)

19-10-2007 14:39 #16| 0

Hørt,

Spist der mindst 20 gange, altid forstoppet og udpint bagefter :)

Restaurant Klubben
Enghavevej 4
1674 København V

19-10-2007 15:49 #17| 0

@alle jer der sværger til Klubben på Enghavevej

Det er mange år siden at Klubben har kunnet levere god (eller tilfredsstillende) mad.
Eneste plus er mængden - deres mad er tæt på uspiselig!
Har spist der +50 gange så jeg har nøje kunnet følge nedgangen.
Deres kartofler er udkogte og vandede, sovsen er grød og flæsken smager harsk.
Sidstnævnte skyldes formentlig at flæsket opbevares i store poser i gården inden det bliver tilberedt...
Deres frokost er også blevet ødelagt - kvaliteten er gået fra OK til direkte ulækker

Velbekomme
/Kim

19-10-2007 15:57 #18| 0

@Alle

Udfra de mange meninger om Klubben, lover jeg en opdateret info senest mandag om vores oplevelser imorgen aften.

Men jeg har det selv sådan, at med stegt flæsk og persillesovs samt en kæmpe fadbamse som tilbehør, kan det sku aldrig gå helt galt, uanset hvor ringe det end må være.

Endnu engang tak for alle jeres inputs

Christian

19-10-2007 20:03 #19| 0

Og hvis noen af Jer sku komme forbi Århus... Så spis stegt flæsk med persillesovs ad libitum hos:

Restaurant Benny`s
Guldsmedgade 32
8000 Århus C


damster

19-10-2007 21:03 #20| 0

Var på Bennys for 3 uger siden med en flok kammerater og var pænt skuffet. På trods af advarsler over tlf om at vi alle skulle have flæsk og at vi var sultne mænd, så kunne de slet ikke følge med. Nåede at få 2,5 portioner på de to timer vi var derinde, ganske enkelt fordi de ikke kunne følge med - bare ikke godt nok! Så vi måtte gå halvsultne fra stedet da vi skulle hjem og glo Sverige - DK...

Desuden var flæsken ikke specielt spændende, og sovsen ren mel og smør (og det smagte deraf)...


Nej tag hellere på Pinden i århus hvis du skal have flæsk - der er mere end rigeligt af det og det smager super..

19-10-2007 21:31 #21| 0

@skizo
Jeps ad libitum på staffetten.

Passer meget godt med prisen, får normalt en del øl derude, så prisen var vist smuttet :)

19-10-2007 21:36 #22| 0

Jeg backer up om Stafetten. Det er altså klasse.

19-10-2007 21:46 #23| 0

Mht. Århus har jeg været på Restaurant Pinden et par gange og det var sgu godt.

19-10-2007 22:38 #24| 0

Aaaaaaaaaaaahhhhh - den sad sgu lige i skabet !

Grambogaard flæsk - perfekt stegt. Hertil en 0,7l Abbey Ale MUMS

Et par afsnit Jul på Vesterbro og så lige et par timers poker indtil puttetid ;-)

GL med jeres flæsk!

19-10-2007 22:56 #25| 0

For satan boys ! Nu er jeg sgu nødt til at gå ud og spise i morgen ;D

20-10-2007 00:55 #26| 0

sans souci på frederiksberg!

og så den lille danske(som jeg ikke kan huske navnet på) som ligger lige over for planetariet...

tror sku jeg ska ha stegt flæsk i morgen :)

20-10-2007 14:54 #27| 0

Stegt flæsk på panden!!!!????? I er da helt brændt af!

20-10-2007 15:00 #28| 0

@ alle

Stegt flæsk kan kun laves 1 sted IMO, og det er på Weber grillen, flæsket bliver dejligt sprødt og smager fantastisk. Til dem der ikke har prøvet, i skylder jer selv den oplevelse. Til dags dato det bedste måltid mad man kan få.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar