PNVA: Jomfruhummer - opskrift

#1| 1

Hejsa.
Skal til pinsefest i morgen med hele svigermekanikken.
Har i den ombæring fået fingre i 2 kg hele friske jomfruhummere.
Vi er otte mennesker der skal spise af dem.
Gerne som hovedret, men hvis ikke der findes en ret som kan bære os alle, vil vi finde en mere bestandig ret, som vi kan spise os mætte i.

Det jeg søger, er en opskrift, som så vidt muligt kan mætte os alle.

Enten skal det forberedes hjemmefra, eller også er der mulighed for at grille til festen.

Hvad foreslår I?

Alle foreslag modtages med kyshånd.
Ved der sidder nogle madnørder derude. Del ud!

Tak!

25-05-2012 13:46 #2| 1

Hvor er du heldig

2 af mine favoritter:
Bare på grillen i stedet for ovn

og

bergholt

25-05-2012 15:21 #3| 0

Imorgen er de ikke friske :)

Men en jomfruhummersuppe til forret og så en surf and turf til hovedret synes jeg ville være lækkert :)

25-05-2012 15:27 #4| 0

bland efter smag forskellige urter i en lurpak. flæk jomfruhummeren på midten og smør dit nylavet smør ned i dem, og 5-10mins i ovn/gril!

25-05-2012 15:44 #5| 0

Flæk dem og grill dem kun på skal-siden og i kort tid - smør dem på kødet med smør med urter - BOM!

25-05-2012 16:11 #6| 1

Grill dem - men kun på hovedet, flæk dem og smør dem med kryddersmør på skallen.

Badabum

25-05-2012 17:13 #7| 0

Skær dem over på langs med en skarp kniv, læg dem på grillen med kødet op og så ellers på med noget kryddersmør. YUMMI!

25-05-2012 19:02 #8| 0

Hvis du skærer dem op på langs kan du putte noget kryddersmør på! Steg dem kun på skal siden kortvarigt....

25-05-2012 19:11 #9| 7

Skær kryddersmøren op på langs og put hummer på. mmmmhhh

25-05-2012 19:16 #10| 6

Skær grillen over på tværs med en sløv kniv. Læg lidt kryddersmør på kullene og smæk så det hele ovenpå hummerne. Bom badabum MMmmm, yumyum

25-05-2012 21:51 #11| 4
Moderator

Skær alle syv gæster op på langs, og hav en hyggelig aften med hummerne

25-05-2012 22:03 #12| 3

køb en hummer ... og kør ALT midt over..

25-05-2012 22:09 #13| 0

Du behøves ikke blande urter i smøren. Bare køb en med urter. Flæk evt. hummerne og smid smøret på før du putter dem i ovnen

25-05-2012 22:18 #14| 5

Er der nogen der med fordel kan anbefale at de skal skæres over ? Nogen der mener man med fordel kan twiste dem med en form for kryddersmørblanding ?

25-05-2012 22:52 #15| 1

smid lortet ud og køw en bøf !

25-05-2012 22:58 #16| 4

Du kan ikke fucke det op, hvis bare du flækker noget og smører noget med kryddersmør.

25-05-2012 23:18 #17| 0

Jeg er misundelig på dine hummere. Skaldyr er noget af min favorit spise. Rejer, Krebs og krabbe er jo bare delikatesse. Kan desværre ikke hjælpe med tilberedning, kun fortæring.

25-05-2012 23:28 #18| 0

Den hummerbisque der er på Bergholdts blog er også mega nuts.. men suppe i 25 g varme - no go !

25-05-2012 23:34 #19| 2

Jeg sidder med tårer i øjnene og hulker af grin over denne tråd.

Hvordan kan man undgå at elske pokernet med den fantastiske humor, der kommer frem :-)

Ps: du skal nok overveje at flække jomfruerne, fylde op med krydderiersmør og fyre godt op under skalden på dem.

Pps: har taget hul på en kasse dameøl (hyldeblomstcider), så er lidt selskabeligt overrislet..

25-05-2012 23:46 #20| 1

Har vi nogensinde fået pics af Tuznelda btw ? :D

Men ja - god lir !

Redigeret af Xsuited d. 25-05-2012 23:47
26-05-2012 12:20 #21| 1

Jeg er rå klar på pics af Tuznelda!

26-05-2012 12:41 #22| 0

+1 til pics af en selskabeligt overrislet tuz:D

26-05-2012 13:28 #23| 16

Så er I f...... også selv ude om det...

Jeg er en gammel, tyk dame - pt. Rødhåret..

26-05-2012 13:49 #24| 0

luuuksus, du skal bare købe en god smør, blande med nogle luksus krydderurter, fyre op i en grill, flække krabaterne på midten lige ved rygsøjlen og ned i halen, så kaster du dem på god varm grill MEN IKKE FOR LÆNGE OG MED RYGGEN NEDAD. Husk kryddersmør, og flækkedeflækflæk

27-05-2012 12:46 #25| 1

Dont let this thread die! Please, der mangler flere "flæk-på-langs-kryddersmør" kommentarer...

02-06-2012 18:52 #26| 1

Hvad så OP, krydrede du grillen og flækkede smørret på langs eller?

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar