PNVA - ICEBLEND (baresso)

#1| 0

Jeg er faktisk ret vild med det, og har prøvet en del selv men får det sku aldrig til are at smage i nærheden af det man køber.

Det jeg er ude efter er grundindgrediensen i "kaffen" som ikke bare er kold kaffe.

Har prøvet med vanilieis, mælk og fløde men det kommer aldrig i nærheden af den originale.

Nogen der har en ide?

18-08-2008 20:05 #2| 0

Jeg tror det er et færdigkøbt produkt, spørg i butikken. Prøv forresten at bestille en stor Iceblend Chokolade med et skud Amaretto sirup, det er good stuff...

18-08-2008 20:25 #3| 0

jeg lytter med - fantastisk produkt.

18-08-2008 20:28 #4| 0

Espresso, isterninger og sirup. Det er grunden, så kan man selv lege sig frem til ens personlige favorit

18-08-2008 21:04 #5| 0

faxklo
Men expresso = kaffe right? tror jeg sku ikke gør forskelden, har som sagt prøvet alm kaffe, og det smager slet ikke af det samme. Synes det de bruger har en karamelligende farve.

18-08-2008 23:04 #6| 0

espresso er alm. filterkaffe er ikke det samme. 2 cl espresso sætter smag til hele din latte. Din kaffe skal derfor brygges vældig stærk. De bruger vel også en sjat mælk. Det er der delte meninger om, hvorvidt er okay at tilsætte. Den klassiske italienske Frappé er uden mælk. Iced lattes og hvad end Starbuck nu finder på en vidst nok med. mælk søder og runder smagen.

19-08-2008 00:30 #7| 0

Nu har jeg aldrig prøvet iceblends hos baresso - men fra mine starbucks tider ved jeg at hvis skal have lavet noget der ligner frappucinos, så skal man blande espresso(eller ultra stærkt brygget kaffe), mælk, sukker/sirup samt pectin som giver en rigtig konsistens.

19-08-2008 01:46 #8| 0

Til dem der ikke har hænderne i en espressomaskine derhjemme, så kan alm. nescaffe faktisk godt bruges til en udmærket iskaffe.

Normalt drikker jeg aldrig nescaffe, men i denne her virker det som en udemærket erstatning:

6-8 isterninger

10 cl letmælk

1 tsk brun farin m/ top

2 tsk nescaffe (eller efter smag og behag)


Op i en blender og kør rundt til det er en jævn masse!! Kan krydres med lidt kaffesirup eller chokoladepulver til den kræsne.....






← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar