PNVA: Deep Pan vs Italian Pizza

#1| 0

Jeg tog chancen og bestilte en Deep Pan Pizza i dag, hvilket jeg normalt ikke gør...

Måske er det, fordi jeg har tømmermænd i dag, men der er noget, jeg ikke forstår...

En Deep Pan er mindre, men dyrere (omkring 15% dyrere)... Jeg er med på, at bunden er tykkere, så det er nok den samme mængde dej. Ligeledes er det nok den samme mængde fyld, der bare er klumpet mere sammen...

Men hvis det er samme mængde dej og samme mængde fyld, hvorfor er den så den smule dyrere? Og hvad er ideen bag at klumpe det mere sammen?

26-03-2009 17:45 #2| 0

[ ] rationalisering for ikke at koebe deep pan pizza behoeves

26-03-2009 17:50 #3| 0

Skod sted du køber Deep Pan pizza så.

En Deep Pan Pizza er der som regel også en DEL mere fyld på .

26-03-2009 17:52 #4| 0

Den er normalt lige så stor - og bunden er for syg.

26-03-2009 17:59 #5| 0

deep pan

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar