Jeg står og skal lave noget pizza, jeg vil så gerne ha' de skal være extra lækre og vil derfor bruge durum i dejen.
men hvor stor procentdel durumhvede skal jeg bruge i dejen ??
Mad experter kom frit frem :)
Pizzadej Durum
				27-03-2010 15:13
                #1|
                                0
                                                
            
        	
            
                    27-03-2010 15:19
                    #2|
                                        0
                                                            
                
                
                
                Max 50%
Personligt 25% + udrulning i durum.
                    27-03-2010 15:20
                    #3|
                                        0
                                                            
                
                
                
                Her er nogle gode pizza opskrifter: go.tv2.dk/mad/article.php/id-27661816:s%C3%A5dan-laver-du-en-l%C3%A6kker-pizza.html
                    27-03-2010 16:00
                    #4|
                                        0
                                                            
                
                
                
                Foretrækker 40/60 og som stilla udrulning i durum.
Den skal selvfølgelig laves med bøffelmozerella. 
                    27-03-2010 16:29
                    #5|
                                        0
                                                            
                
                
                
                Jeg får bedste resultat med ren hvedemel - men meget vigtigt at det er Tipo-00 mel, dvs. meget fint mel...
                    27-03-2010 16:45
                    #6|
                                        0
                                                            
                
                
                
                Selvfølgelig som JTA påpeger er resten Tipo-00
 Du skal være logget ind for at kunne skrive et svar!
                
            