Piña Colada der ikke skiller.

#1| 0

Jeg står og skal holde noget fest i aften, og har tænkt mig at lave Piña colada.

Jeg har dog et problem - jeg kan ikke rigtigt finde ud af det.
Har prøvet ved flere lejligheder, og det ender altid med at skille. Har prøvet at søge opskrifter på google og youtube, men ingen af dem jeg har set nævner problemet.

Hvad siger PN?

Er det meningen at Piña Colada skal skille?

Skal man blende ved høj eller lav hastighed i kort eller lang tid? Har fundet modstridende opskrifter og ved ikke om nøglen ligger her. Forstår at der også er nogle der shaker drinken efter at have blended det - har I erfaringer med det?

Bør man blande kokos og juice på forhånd og lade det stå? Eller tværtimod vente med at tilsætte kokos til isen er knust, så det ikke over-blendes? (hvis fløde bliver til smør ved for meget blendning ved jeg ikke og kokosmæsk kan begynde at skille af det)

Er man nødt til at snyde, og bruge kokoslikør og mælk i stedet for kokosmælk hvis man ikke vil have den til at skille?

Any way, så er min approach ellers at bruge frisk ananas i stedet for juice - håber at det bliver godt. Ville helst bruge rigtig kokosmælk, men er parat til at gå på kompromis for konsistensen.

19-03-2011 13:40 #2| 0

Altså der er jo det lette vej der hedder Barcardi CoCo og ananasjuice. Ved godt det ikke er sådan profferne gør, men imo smager det sku af det samme.

19-03-2011 13:53 #3| 0

jeg aner slet ikke om det er rigtigt, men jeg tænker at hvis det ISKOLDT så har det sværere ved at skille :)

19-03-2011 14:14 #4| 0

skal det være rigtigt bruger man kokos cream ikke mælk har lavet mange i mine unge dage de har aldrig skilt, har dog aldrig blendet kun shaket.

19-03-2011 14:21 #5| 0

@drhoho

Ligesom major7, brug kokos creme istedet for. Den skiller ikke og giver også en bedre smag

19-03-2011 15:15 #6| 0

Come on boys.

kokos cream? Det er der ikke nogen opskrifter med medmindre du mener noget andet end du skriver.

Hvis du laver den sådan her skulle den være fin:
Rum, coconut likør, ananas juice og flødeskum

Du kommer isterninger i shakeren, derefter alle ingridienserne og flødeskum på toppen, derefter shake den i en 5-7 sek og derefter skulle den være fin ;)

19-03-2011 20:11 #7| 0
OP

Hvor køber man så kokos creme?

Det er naturligvis lidt sent nu.

19-03-2011 20:30 #8| 0

Det her opsummerer meget godt: jesperjohansendk.blogspot.com/2010_02_01_archive.html

Coco Lopez er det eneste, der duer. Kokosmælk eller kokoslikør+flødeskum kommer ikke tæt på.

Supermarkeder har det af og til, men ellers skal du i specialbutikker. Hvis du drikker piñas ofte, så kan du med fordel købe et lille lager.

Men i virkeligheden er det jo lidt en pigedrink, der bedst serveres i 80'erne.

19-03-2011 20:37 #9| 0

Mange semi retarded forslag. Alle ingredienser MINUS ananasjuice i en shaker, ikke blender. Juicen tilsættes til sidst og vendes et par gange. Hvis du shaker juicen med for du en stor gang skum og ikke en lækker cremet drink.

19-03-2011 20:54 #10| 0

2 cl Rom
2 cl Malibu
6 cl Ananas juice
4 cl mælk.

Smid hele lortet i en mixer (et glas kan også gør det).. Tag en ske, og bland det godt rundt..


God fest..
Har ALDRIG prøvet den skiller - Hvordan bærer du dig ad med det? :D

Læste ikke du brugte rigtig kokos - så giver det mening at den kan skille :-)
Edit: Glemte at glasset naturligvis skal fyldes med is. Bruger du en mixer eller andet til at blande drinken i, starter du med at fylde is i glasset. Hvis du blander det i glasset, fyldes der obv først is i til sidst.

20-03-2011 02:02 #11| 0

malibu er et no go så bare køb den der fix og færdigsprøjt i stedet.

www.mixmeister.dk/coco-lopez-kokoscreme-425-g.html her kan man købe kokoscreamen.

skal man imponere et tøsebarn kan man udhule og nedkøle/fryse en hel ananas og servere den deri med sugerør paraply og stjernekaster, så er vi back in the 80's

20-03-2011 03:50 #12| 0
OP

Må prøve at købe det der cream næste gang!

Anyway, resultatet blev udmærket uden denne gang - omend lidt chewy.

Med de indkøbte indgredienser blev opskriften:

2/3 ananas
1 lille dåse kokosmælk
1 pose isterninger
1/4 flaske Havanna Club reserva

til ca 4 drinks.

Med frisk ananas var der lidt smoothie over det - men til gengælg forsinkede fibrene skille-processen nok til at det ikke var et problem. Og så blendede vi det på min.

Må prøve shaker-udgaven en dag, selvom det jo nok er en helt anden drink.

Og naturligvis ved jeg godt at det er en tøse-drink. Ville heller aldrig lave den til en fest uden piger. Hvorfor fortynde sin rom så meget ellers? Arrrrr!

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar