Ny "mad"-blog/opskrift/shop

#1| 0

Hej alle.


Det er jo vældig populært med madblogs og jeg ved der er nogle stykker der gør det ret fantastisk her på PN.

jeg har de sidste par måneder bygget på en "madblog" ... når jeg nu sætter mad i gåseøjne, er det fordi at det ikke er en helt almindelig traditionel

madblog.

Jeg har altid været glad for salt og har altid eksperimenteret meget med netop dette krydderi og derfor fik jeg den fremragende ide at lave en madblog med fokus på SALT. jeg har oprettet sitet www.saltmand.dk hvor jeg dels har en saltblog, hvor jeg kommer med forskellige skriv om salt. Jeg er også ved at lave en opskriftsamling hvor salt har hovedrollen og sidst men ikke mindst er det meningen jeg vil producere mit eget salt med smag, samt saltmandler, som jeg sælger herfra.


lige nu er der blot en "jeg går i luften lige om lidt" side, men jeg vil blive glad hvis du kunne tænke dig med tiden at følge den, det kan i øvrigt gøres ved at tilmelde sig nyhedsbrev. Endvidere er jeg også på facebook:

https://www.facebook.com/saltmand.dk/ Hvilket du meget gerne må gå ind og syntes godt om og dele med dine venner :)


Når nu jeg går i luften vil jeg gerne høre både ris og ros .. hvis du er helt vild for at tjekke det ud og komme med feedback, så send mig gerne en besked og så lukker jeg dig eksklusivt ind i hulen :)


Jeg skylder at sige at det her er et 100% fritidsprojekt som jeg ingen intentioner har om at leve af og selvom jeg prøver at gøre det så perfekt som muligt, vil der med stor sandsynlighed alligevel være ting der kan afspejle sig det faktum at det kommer efter mit 37 timers job :)


Kom gerne med sjove/skæve ideer som jeg kan bygge på fremover.

tak for din tid :)


Hilsen Michael


Ps: hvis i nogensinde overvejer at lave et webshop, men mangler at komme helt i mål, så spørg

@TobiasM

Han er ret skarp og er helt sikker årsag til at jeg ikke bare kommer i mål, men har integreret ting jeg ikke selv havde tænkt på :)


26-04-2017 16:20 #2| 0

Hvordan er det med fødevaresalg og hygiejneregler?

26-04-2017 16:22 #3| 0

Der er 2 krav skal være opfyldt når det er nede på det niveau:


1. man skal have bevis på at man kan håndtere fødevarer (tjek)

2. man skal producere i et godkendt køkken (tjek)



26-04-2017 16:24 #4| 0

GL håber du får succes

26-04-2017 21:10 #5| 0

Jeg er fan, bruger salt i rigtig meget af min madlavning


Spøg til side, tror det vigtigste for dig er at finde en niche, dvs. maldon, flagesalt fra Læsø og sydesalt fra Frankrig er så kommercielt og "almindeligt" for de fleste, at det ikke vil skabe opmærksom på din blog/hjemmeside. Du skal prøve at finde frem til mad (kød, grøntsager, saucer, desserter) der rent faktisk bliver markant ophævet af salt. Jeg har selv smagt utallige former for salt, og hvad der er i gryderetten er ligegyldig, det ved du nok også....


Eksperimentèr med vulkansk salt fra Island, 10 års salt fra sortehavet eller som du selv nævner, salt der har trukket smag fra forskellige urter. Især desserter er "in" i øjeblikket pga den store kage/bage/dessert dyst, og med den rigtige salt, så kan man faktisk ændre en dessert fra god til fantastisk.


Dèt der ville være interessant for mig, ville være en blog om dine "forsøg" i køkkenet, samt billeder og måske en afsluttende konklusion omkring den ret du prøvede at lave og hvad præcis saltet gjorde af forskel.


GL. Flex


PS. Den rystende raket gør ikke noget godt for din kommende hjemmeside!!!!!


26-04-2017 21:27 #6| 0
Flex_luthor skrev:Jeg er fan, bruger salt i rigtig meget af min madlavning

Spøg til side, tror det vigtigste for dig er at finde en niche, dvs. maldon, flagesalt fra Læsø og sydesalt fra Frankrig er så kommercielt og "almindeligt" for de fleste, at det ikke vil skabe opmærksom på din blog/hjemmeside. Du skal prøve at finde frem til mad (kød, grøntsager, saucer, desserter) der rent faktisk bliver markant ophævet af salt. Jeg har selv smagt utallige former for salt, og hvad der er i gryderetten er ligegyldig, det ved du nok også....

Eksperimentèr med vulkansk salt fra Island, 10 års salt fra sortehavet eller som du selv nævner, salt der har trukket smag fra forskellige urter. Især desserter er "in" i øjeblikket pga den store kage/bage/dessert dyst, og med den rigtige salt, så kan man faktisk ændre en dessert fra god til fantastisk.

Dèt der ville være interessant for mig, ville være en blog om dine "forsøg" i køkkenet, samt billeder og måske en afsluttende konklusion omkring den ret du prøvede at lave og hvad præcis saltet gjorde af forskel.

GL. Flex

PS. Den rystende raket gør ikke noget godt for din kommende hjemmeside!!!!!

Jeg tror langt hen af vejen det bliver noget du syntes godt om... rystende raket eller ej :)


Tak for dit input.. det er jeg glad for.


27-04-2017 08:30 #7| 0

Held og lykke. Det er en sjov proces at starte en blog op :)

27-04-2017 08:51 #8| 0

Good luck! Fedt du kaster dig ud i det :)

01-06-2017 16:39 #9| 2

Så er det sgu i dag ... jeg åbner.


Kig gerne forbi og bliv saltet lidt, i ferske mennesker :)


www.saltmand.dk


01-06-2017 16:45 #10| 3

Jeg har været inde og kigge på din side og er uenig i at du har lavet dig en blog.
Som jeg bliver præsenteret for siden, så er den en side, der har et fokus "salg af salt"



Tilbud, åbningstilbud og billeder af hvad man kan købe er der mange af - men bloggen er gemt rigtig godt væk.
Hvis det er det TobiasM har sagt "sælger helt vildt" - så go for it...

Det var bare min opfattelse at du ville lave en blog - og dertilhørende salg - ikke omvendt.

01-06-2017 16:59 #11| 0

Hej Jones.


tak for din feedback - lad mig bare starte med at sige at du har helt ret.

Det har ændret sig og der er sket rigtig meget fra jeg lavede det her opslag i april :)


faktisk allerede på det tidspunkt var der hen mod opslaget sket en masse i forhold til de tanker jeg havde osv :)


Så måske det er for meget/for lidt af det ene eller andet, det ved jeg ikke .. det må jeg se på hen af vejen. Det her er et rent hobby projekt

så det gør ikke så meget hvis jeg fejler og lærer lidt hen af vejen.


Men ja, lige nu er der rigtig meget webshop og knap så meget blog. Tanken er selvfølgelig bloggen skal integreres løbende i højere grad netop også for fokus på SEO-tekster :)

01-06-2017 19:54 #12| 4


"Please" ligefrem?

01-06-2017 20:14 #13| 2

Tænker et samarbejde med Micki Lynge ville være gavnligt
youtu.be/Qj6foluV9IU

01-06-2017 20:48 #14| 1

Generelt bør du nok få en til at læse korrektur på siden - det virker uprofessionelt og utroværdigt med stave- og kommefejl.

01-06-2017 21:06 #15| 1

Som Jones og Drejer, men ellers ser det imo godt ud.


Jeg kan dog ikke lade være med lige at påpege en række stavefejl, da de trækker helhedsoplevelsen af en side i en uheldig retning. Jeg har holdt mig til forsiden, og du må bare se bort fra det, hvis du synes, det er pedantisk og irriterende ;)


- Menupunktet SALTBLOG skal være i ét ord

- Under SALTMANDS ÅBNINGSTILBUD ville jeg skrive som følger (ikke i kursiv på din side):


Velkommen til saltmand.dk.


Jeg er meget glad for at se dig på siden og håber, du finder den attraktiv. Jeg har lavet det perfekte åbningstilbud til dig: Få alle 5 salte i min egen serie for bare 149 kr. Du sparer altså 46 kr., samtidig med får du FRI FRAGT på hele webshoppen.


Tilbuddet gælder til og med 11. juni 2017


- Under Saltwerk: Kommaet før i Island skal væk. Jeg tror, det hedder på Island. Komma efter kilden til. Der skal et t på kunne. Ordet dende skal vist væk. Ind med en en-endelse på salt i næstsidste sætning. Kommaet inden smagfuld skal væk

- Under Mill & Mortar: Komma ind efter sydlige sol

- Under Rivsalt: Parmesanost i stedet for parmasanost

- Under Salt hjertet på rette sted: Komma væk inden pga.

- Under Saltbalance: Overskrift i ét ord

- Under En lys idé: Fjern noget. Ordet salt efter tankestregen skal være med småt og have et komma efter sig

- Under Salt af produkter: Komma væk efter selv. Et t til sidst på højsæde

- Under Opskrifter: Komma efter husk. Nutids-r på fungere. Jeg ville lave en tankestreg i stedet for det sidste komma

- Sært at lave overskriften Saltmands kerneværdier understreget - lav den overskrift som de andre på forsiden

- Under Saltmands kerneværdier: Saltunivers i ét ord. Komma efter en side. Komma efter i alt. Et og ind inden vi bruger det før. Væk med spørgsmålstegnet efter regner med. Komma efter mission om. Jeg ville fjerne blot det bedste af slagsen. Jeg ville fjerne ikke for meget og ikke for lidt gentagelse af sætningen inden). Komma væk inden end andet. Komma efter saltens verden. Komma væk efter finder spændende. Jeg ville fjerne tankestregerne og hvad passer bedst til hvad. Jeg ville sætte et punktum og slutte med: Bare kald mig saltnørd.

- Under Nyhedsbrev: Der står Tilmeld nyhedsbrevet to gange. Fjern underoverskriften og skriv: Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få specielle tilbud og spændende tilbud direkte på mail

- Jeg ville ændre Betalingsalternativer til Betalingsmuligheder

- Øverst på siden under fragt: Skriv 11. juni i stedet for 11/06 (det gør du også andre steder på siden)


/ordkløveri

Redigeret af poker prince d. 02-06-2017 12:40
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar