Must have kogebøger

#1| 0

Hej PN

Står og mangler lidt inspiration fra diverse køkkener og tænkte om der var nogle herinde der havde anbefalinger til gode kogebøger inden for diverse madkulturer.

Jeg er primært fan af det italienske køkken, men mexicansk, indisk og asiatisk mad (Stærk mad) glider også let ned.

13-08-2010 18:35 #2| 0

Italiensk: "Sølvskeen". Har ladet mig fortælle, at det er kogebogen over alle kogebøger mht. det italienske køkken. Jeg laver ikke selv mad, men jeg har købt den til kæresten, og han er meget glad for den :)

13-08-2010 18:36 #3| 0

Musthave og kogebøger er ikke sådan to ord jeg forbinder i en sætning!

13-08-2010 18:37 #5| 0

Jamie Oliver kan bruges :)

13-08-2010 18:37 #4| 0

Sølvskeen har ekstremt mange italienske opskrifter. Mange af dem er ret specielle.

Jeg har endnu ikke prøvet så mange retter fra den endnu, men har fået at vide at den skulle være ret god.

Evt kig på nogle Jamie Oliver kogebøger.

13-08-2010 18:48 #6| 0

Jeg Elsker Chili

13-08-2010 20:14 #7| 0
www.kb.dk/da/nb/tema/webudstillinger/illegale/19/index.html ;o)
13-08-2010 20:34 #8| 0

Frøken Jensens Kogebog.

13-08-2010 20:34 #9| 0

Jamie Oliver FTW ;)

13-08-2010 21:03 #10| 0

Jeg har Ramsay's fast food eller hvad den hedder. Klart den jeg har fået mest inspiration fra. Hader at læse opskrifter uden billeder. I bogen er der billeder af samtlige opskrifter. Har aldrig lavet noget fra en kogebog hvis der ikke var billede (så tager man jo en af de andre opskrifter i stedet)

hvis folk kender til andre bøger med masser af billeder, så frem med dem.

13-08-2010 22:04 #11| 0

Antonio Carluccio: passion for pasta

Simpelthen en fantastisk pastabog, denne bog dækker alt indenfor pastaverdenen, og retterne smager forrygende godt:-)

13-08-2010 22:22 #12| 0

Kirsten Hüttemeier, hende med skåneærmer, giver et fantastisk indblik i hvordan Danmark så ud på hendes tid, og oven i købet får man nogle lækre retter med oven i hatten!

13-08-2010 22:23 #13| 0

Mange favoritter i denne her; tinyurl.com/ybev8ns

Enjoy

14-08-2010 00:35 #14| 0

Jeg bruger tit en der hedder 'Den dovne kok'...
En samling retter der laves på ingen tid, men som er pæne/specielle nok til at man kan servere dem for gæster.

14-08-2010 00:42 #15| 0

@Topper

og som smager af hest eller?

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar