Mac and Cheese spørgsmål

#1| 2

Så er der brug for de madkyndige på PN.


Kan man lave Mac and Cheese på forhånd, køle det ned og varme det i ovnen senere?


08-07-2017 09:01 #2| 0

@Xitaah

08-07-2017 09:14 #3| 0

Det kan man godt. Evt først gratinere den når man alligevel skal genopvarme den.


08-07-2017 09:19 #4| 0
henrikthing skrev:Det kan man godt. Evt først gratinere den når man alligevel skal genopvarme den.

Bliver det normalt gratineret eller er det dit eget twist?

Redigeret af djoffer d. 08-07-2017 09:20
08-07-2017 10:18 #5| 0
supersafe skrev:@Xitaah

Jeg er ikke den store mac'n'cheese ekspert. Men mit umiddelbare bud vil være, at det snildt kan lade sig gøre, evt. med en ekstra gratinering ved genopvarmning, som Henrik også foreslår.


Dog er jeg også overbevist om, at resultatet bliver ved at spise det efter første tilberedning.

08-07-2017 10:43 #6| 2

sagen er, at det er til gæster og konen gerne vil undgå at lave det, når de er kommet.

Hun spørger om det er en idé at koge pastaen lidt mere al dente, for at undgå at det bliver udkogt under genopvarmning?

08-07-2017 11:45 #7| 1
supersafe skrev:sagen er, at det er til gæster og konen gerne vil undgå at lave det, når de er kommet.
Hun spørger om det er en idé at koge pastaen lidt mere al dente, for at undgå at det bliver udkogt under genopvarmning?

Brug frisk pasta, som kun skal koge 3-4 minutter... Det må hun kunne afse af tilberedningstid efter gæsterne er kommet.

08-07-2017 12:01 #8| 3

Mac 'n cheese og gæster? Jeg håber det er en intern joke ;-)

Forkog makaronien og riv osten.
Lav mælkesovsen færdig uden ost og hold den lun.

Så skal der kun smeltes ost i sovsen og blandes - hurtigere bliver det ikke.


Hvis du genvarmer bliver det mere en malaronipie, da pastaen fortsætter med at suge væske til der ikke er mere. Dette kan afhjælpes lidt, ved at røre et par skefulde mælk i retten, før den varmes op igen.

08-07-2017 12:13 #9| 0
Vildfinger skrev:Mac 'n cheese og gæster? Jeg håber det er en intern joke ;-)


Forkog makaronien og riv osten.
Lav mælkesovsen færdig uden ost og hold den lun.
Så skal der kun smeltes ost i sovsen og blandes - hurtigere bliver det ikke.

Hvis du genvarmer bliver det mere en malaronipie, da pastaen fortsætter med at suge væske til der ikke er mere. Dette kan afhjælpes lidt, ved at røre et par skefulde mælk i retten, før den varmes op igen.

Det er en del af en bred vifte af mad "fra staterne'

08-07-2017 12:16 #10| 0
supersafe skrev: Det er en del af en bred vifte af mad "fra staterne'

Så giver det mening

08-07-2017 12:28 #11| 0

Jeg kan forresten anbefale Heston Blumenthals opskrift på Mac N cheese på trøffeljuice og 50% fløde. Ser lige om jeg kan finde opskriften online.

08-07-2017 16:17 #12| 0
djoffer skrev:
Bliver det normalt gratineret eller er det dit eget twist?

Hmm dunno :) Jeg har lært det og altid selv lavet det hvor man gratinerer.



← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar