Late night meat porn...

#1| 0

Serverer lidt meat porn for de trængende - men det kræver altså at du bevæger dig ind på Facebook (da jeg åbenbart ikke magter at indsætte billederne her:))

Meat porn...

08-09-2011 22:54 #2| 9

I find this difficult to masturbate to

08-09-2011 22:55 #3| 0

Det kan du sku ikke være bekendt!!

08-09-2011 22:56 #4| 3
OP

@lolMeNot

I dont:)

08-09-2011 23:10 #5| 3

Syntes ærlig talt ikke det ser godt ud.

Men jeg er også typen der skærer fedtkanterne af.

08-09-2011 23:14 #6| 0

Kan vi få mere at vide?

Hvor er det købt?

Hvor længe har du givet det på grillen?

Hvilket tilbehør var der til?
trick spørgsmål - da der ikke burde være tilbehør til

08-09-2011 23:15 #7| 0
Sebbecenter skrev:
Syntes ærlig talt ikke det ser godt ud.

Men jeg er også typen der skærer fedtkanterne af.

Det skal jo laves med fedtet på...
08-09-2011 23:20 #8| 0

mmmmmmmmmm er der også perbersovs til? mmmmmmmmmmm

08-09-2011 23:20 #9| 1

Ser godt ud :)

08-09-2011 23:25 #10| 4

@Sebbecenter

Var det ikke også dig som ikke kunne tage på?

08-09-2011 23:27 #11| 1

Det ved jeg skam godt Jones. Syntes bare sådan noget ser så uinspirerende ud.

@Vanvid

That's correct

08-09-2011 23:52 #12| 11
Sebbecenter skrev:
Syntes ærlig talt ikke det ser godt ud.

Men jeg er også typen der skærer fedtkanterne af.



lol failxD
09-09-2011 00:02 #13| 1

Ej, hvor blev jeg lige sulten og på en eller anden måde virker et stykke knækbrød med ost bare ikke lige så appetitligt som den steg!!!

09-09-2011 00:07 #14| 4

Sebbecenter laver årets fail her imo.

@OP
er ret jaloux :(

09-09-2011 00:09 #15| 0

Må vide hvor man køber det ?? . ser jo for nice ud :D:D

09-09-2011 00:13 #16| 0

Må erkende at jeg heller ikke kan se det lækre i den klump kød. Det ser for smattet ud. Jeg er ellers en meatlover

09-09-2011 00:51 #17| 3

Så lynede jeg ned i bukserne for ingenting pga. den overskrift der - men blev sulten i stedet.

Tilt =(

09-09-2011 01:07 #18| 6

I have the weirdest boner

09-09-2011 01:12 #19| 1

Tak for lort OP - må i køleskabet efter natmad..

09-09-2011 04:49 #20| 0

Har vi ingen vegetarer her på PN?

09-09-2011 05:05 #21| 7

Zoecy husk på at poker ikke er for folk med så kritisk lav IQ at bliver vegetar og fjerner det gode i livet, hvordan satan skal man leve uden bacon + bøf osv.

Redigeret af Incrazy d. 09-09-2011 05:05
09-09-2011 05:09 #22| 5

Sætter sgu gerne mine penge på at gennemsnits-IQ'en blandt vegetarer er højere end blandt kødspisere.

09-09-2011 05:14 #23| 8

Ja fordi er jo generelt intelligent at fravælge kød i sin kost ^_^

09-09-2011 05:15 #24| 1

Det er intelligent at tænke over konsekvenserne af ens køb.

09-09-2011 05:16 #25| 2

at bruge argumentet at man har en lav IQ, hvis man fjerner noget godt i livet er imo dumt. En intelligent person overvejer konsekvenserne af ens handlinger inden han/hun handler.

Desuden er det protein og ikke kød kroppen har brug for.

09-09-2011 05:18 #26| 0

Sødt, så det at vi slår dyr ihjel for at æde lortet, hvor finder vi de negative konsekvenser? hvad ville der ske hvis alt jagt blev forbudt ^^? ligeledes ser jeg ingen grund til at forbyde at have kvæg etc.

Men vil da gerne høre hvorfor vi åbenbart slår verden ihjel på det, og ligeledes hvordan satan det kan have nogen konsekvenser som vi burde tænke over.


Oh ye, intet religiøst pis, orker ikke at høre på argumenter om gud etc.

Redigeret af Incrazy d. 09-09-2011 05:21
09-09-2011 05:20 #27| 0

Close your eyes and sleep tight.

Ignorance is a bliss :)

EDIT: Det her var svar, da der bare stod "Sødt"

Redigeret af pccp d. 09-09-2011 06:50
09-09-2011 05:36 #28| 7

Hvis vi ikke skulle spise kød havde vi ikke haft det tandsæt som vi har - så ship the bacon and stfu.

09-09-2011 06:24 #29| 0
InPosition skrev:
Hvis vi ikke skulle spise kød havde vi ikke haft det tandsæt som vi har - så ship the bacon and stfu.


Så du mener hvad? At Gud har givet os vores tandsæt med en bestemt hensigt, som vi skal følge? Hvilket er at masseproducere og konsumere dyr?
09-09-2011 06:57 #30| 0

@Incrazy

Tror ikke, det står i biblen, at man ikke må spise kød, men jeg kan tage fejl.

Rent videnskabeligt er grunden til, at mennesker kan føle smerte og velbehag, at vi har nerver og en kompleks hjerne, der påvirkes af forskellige kemiske reaktioner. Siden dyr som svin og kvæg også har disse biologiske egenskaber (omend nok ikke en helt så kompleks hjerne), er det så ikke meget nærliggende at tro, at de oplever situationen en smule mere alvorlig end dig?

09-09-2011 07:50 #31| 0
OP
Robin skrev:
Sebbecenter skrev:
Syntes ærlig talt ikke det ser godt ud.

Men jeg er også typen der skærer fedtkanterne af.



lol failxD


Er obv. helt enig:)

Kødet er en Rib eye af majsfodret Black Angus fra Texas, modnet i 8 uger.

@Peter_Kv11

Pga. af modningen er kødet det direkte modsatte af "smattet" (da kødet smider en masse væske under modning) og tværtimod meget fast - det samme med fedtet i kødet. Det er således helt anderledes end det kød vi finder i kølediskene rundt omkring. Modningen giver desuden en markant kraftigere "kødsmag".

Redigeret af diedamm d. 09-09-2011 08:20
09-09-2011 08:25 #32| 1
OP

@Jones

Kødet er købt ved slagteren i Blokhus, men enhver velassorteret slagter bør have noget lignende (jeg har hørt rygter om, at Salling begynder at føre noget lignende).

Kødet fik ca. 1 minut på hver side på en f...... varm støbejernspande og derefter 2 minutter på hver side ved svag varme. Til sidst fik den lov at hvile 5-10 minutter.

Tilbehøret kan jeg ærlig talt ikke huske længere, men hjemmelavede fries og bearnaise FTW:)

09-09-2011 22:27 #33| 0

Elsker Rib Eye og har selv fryseren fyldt med 300 grams banditter.

Bye the way - Lækker Fedtmarmorering der er i dine bøffer.

Aktaion

09-09-2011 23:44 #34| 0
diedamm skrev:
@Jones

Kødet er købt ved slagteren i Blokhus, men enhver velassorteret slagter bør have noget lignende (jeg har hørt rygter om, at Salling begynder at føre noget lignende).

Kødet fik ca. 1 minut på hver side på en f...... varm støbejernspande og derefter 2 minutter på hver side ved svag varme. Til sidst fik den lov at hvile 5-10 minutter.

Tilbehøret kan jeg ærlig talt ikke huske længere, men hjemmelavede fries og bearnaise FTW:)


Tjek for white tekst :)

Salling - det er jo i Århus?

hvad med os københavnere?
10-09-2011 00:17 #35| 3
zoecy skrev:
Sætter sgu gerne mine penge på at gennemsnits-IQ'en blandt vegetarer er højere end blandt kødspisere.


Cool, jeg better gerne 500 kr.
Hvordan vil sådan en klog vegetar få afgjort væddemålet?
Har du en troværdig kilde, der gør os kødædere dummere end planteædere eller hvordan vil du gribe det an?
10-09-2011 00:23 #36| 0
Sebbecenter skrev:
Syntes ærlig talt ikke det ser godt ud.

Men jeg er også typen der skærer fedtkanterne af.


Kan ikke HELT følge dig her.
Fedtmarmorering er roden til den gode smag.
Hvis du vælger at skære en fedtkant af, er det da helt fint, så længe du gør det EFTER kødet er tilberedt.
Jeg har heller ikke lyst til at spise store mængder animalsk fedt (kun fordi jeg ikke kan lide smagen af "rent fedt"), men jeg kunne ikke finde på at skære en fedtkant af FØR kødet tilberedes, da en stor del af den gode smag kommer fra fedtet.
10-09-2011 00:32 #37| 0
zoecy skrev:
Sætter sgu gerne mine penge på at gennemsnits-IQ'en blandt vegetarer er højere end blandt kødspisere.



challeng accepted!

PM mig så finde vi ud af hvordan vi gør det
10-09-2011 01:57 #38| 0

lol Jones :-D

10-09-2011 04:37 #39| 0

Kan godt være sebbe ikke kan tage på, men tror alligevel han er væsentlig højere end gennemsnit af pn'er, så vokse det kan han godt :D

10-09-2011 22:33 #40| 0
OP
Jones skrev:
diedamm skrev:
@Jones

Kødet er købt ved slagteren i Blokhus, men enhver velassorteret slagter bør have noget lignende (jeg har hørt rygter om, at Salling begynder at føre noget lignende).

Kødet fik ca. 1 minut på hver side på en f...... varm støbejernspande og derefter 2 minutter på hver side ved svag varme. Til sidst fik den lov at hvile 5-10 minutter.

Tilbehøret kan jeg ærlig talt ikke huske længere, men hjemmelavede fries og bearnaise FTW:)


Tjek for white tekst :)

Salling - det er jo i Århus?

hvad med os københavnere?


Der er et par tips at hente i kommentarerne her...
10-09-2011 22:42 #41| 1

@pcppc

Så ræve og andre 'rovdyr' (fesent hvad vi egentlig har i DK) der slår andre dyr ihjel, skal vi så straffe dem ? eller hvad er der i det? jeg mener de andre dyr tager det vel også ret alvorligt at blive spist af en ræv.

Vi er nu engang bygget til at overleve, ikke til at lade kroppen gå i forfald og leve af planter og tofu. Jeg går ikke ind for rovmord, som jægere der skyder for lysten og smider kødet ud, men at skyde dyr for at spise dem, i en mængde hvor dyrets 'race' stadig består, så har jeg ikke et problem med det. Ligeledes kan jeg ikke se problemet i at opdrætte dyr, så længe de lever fornuftigt i deres tid her.

Vores tid på den her lorte planet er alligevel også begrænset, hvis vi var så uheldige at en anden race havde overtaget so be it.

14-10-2011 15:09 #42| 0
OP

Så er der lidt nyt kødporno på siden...

14-10-2011 17:47 #43| 0

pcppc, hvad er det for noget med, at dyr også har nerver og en hjerne, så vi pludselig skal sympatisere med dem? Vi har spejlneuroner for at sympatisere og have empati for andre mennesker, så VI kan overleve. Hvis vi var indrettet til, at have sympati for dyr og ikke spiste dem, så ville vi ikke være den overlevende race.

De fleste andre dyr har desuden ikke spejlneuroner. Hvis de var sultne, og kunne overvinde dig, havde de spist dig uden at blinke.

14-10-2011 19:04 #44| 0

@Crrrist & incrazy
netop fordi vi er udstyret med en mere kompleks hjerne, er det også vores ansvar at udnytte den. Det giver ingen mening at sammenligne os selv med dyrene og sige, hvis de kan må vi også.

Gider ikke bruge mere tid på at diskutere det her. Det er tæt på umuligt at få overbevist folk der spiser kød om at blive vegetarer og ligeledes den anden vej rundt, da folk som regel har tænkt over det, og besluttet sig for det ene eller det andet, og ofte ikke er til at rokke med.

Ha' en fortsat god fredag :-)

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar