Langtidsstegning Oksefilet

#1| 0

Hej, jeg håber en stegechef kan gi et råd her.

Jeg er ved at stege en oksefilet, som jeg skal have med til fest senere (kl 13:00).

Den har fået ca 2 timer ved 90c. og har nu en kernetemperatur på 60c.

Jeg har tænkt mig at gi den et 15 - 20 minutter på 225c. umiddelbart inden den skal spises. Lyder det som en god ide?

Jeg tænker på at få kernetemperaturen til at komme op på 62 - 63c.

Input ønskes.

16-05-2014 10:38 #2| 0

Eksperterne her i svigerfamilien siger at et fut til sidst ikke er anbefalelsesværdigt, da den meget let kan blive tør. De synes du skal fortsætte med at langtidsstege i stedet til den når de 63-65c alt efter hvor rødt du ønsker kødet.

Redigeret af Guldmageren d. 16-05-2014 10:40
16-05-2014 10:48 #3| 0
OP

Ok, det frygtede jeg osse. Så jeg giver den bare 150c til den når den ønskede temperatur. Tak for hjælpen.

16-05-2014 12:15 #4| 0

Hellere kold, mør oksefilet end lun og tør :-)

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar