Lækker nem mad til køkken-noob.

#1| 0

Hey guys.

Da jeg 4/5 dage ender op med en kedelig rugbrød, søger jeg lidt råd til en lækker ret jeg kan bikse sammen i aften.

Jeg er mildt sagt ingen haj i et køkken.

Hvis det tager under en halv time at lave, er det nuts, og jeg kan godt lide bacon! ;)

12-01-2013 09:08 #2| 1

Hej liderbassedrengen ..

Hvad med en god hjemmelavet lassagne.

Du kan med fordel lave nok af det så der er til varmemad. Og så er en simpel salat af kinakål, ærte, Maja og peberfrugt nuts til.

Lasagne tager ikke lang tid at lave, og du kan lave den nogle timer før den reelt skal i ovnen.

12-01-2013 09:13 #3| 1

hej homie!

Lasagne er sku ikke min favorit, smagen er små-kedelig imo.

salaten ser tuk gengæld NUTS ud, den vil jeg prøve!

12-01-2013 09:15 #4| 0

Hallo .. Vi laver smagen NUTS.. Vi snakker jo for fuck ikke knorr her min pige :)

12-01-2013 09:17 #5| 0

Haha, kom på skype! ;)

12-01-2013 09:21 #6| 2
gastromand.dk/t%C3%B8mmermaends-mad-tortelini/
12-01-2013 09:35 #7| 1

Fyr marinade af lime, soja og stærk sennep på kyllingestykker og smid det i wok med random grøntsager, du ka' li'. Smager ret lækkert og tager ingen tid.

12-01-2013 09:40 #8| 2

Nem og god mad med bacon? Brændende kærlighed!

12-01-2013 09:55 #9| 2

Spaghetti carbonara
Google, alletiders kogebog
Smager fantastisk, men er nok lidt af en kaloriebombe
Nemt og hurtigt

12-01-2013 10:25 #10| 0

du kan også lave Bacongryde:)

se opskriften her:
www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=18029

12-01-2013 13:42 #11| 0

1 pk med to kyllingebrystfiletter
1 pk bacon

Skær hver filet i fire aflange stykker og wrap et stykke bacon om hvert stykke.
Steg på panden til well-done.
Server en god salat til.

Nemt, lækkert, hurtigt og billigt.

Redigeret af Onde Andy d. 12-01-2013 13:44
12-01-2013 13:53 #12| 3
Mchael skrev:
Hej liderbassedrengen ..

Hvad med en god hjemmelavet lassagne.

Du kan med fordel lave nok af det så der er til varmemad. Og så er en simpel salat af kinakål, ærte, Maja og peberfrugt nuts til.

Lasagne tager ikke lang tid at lave, og du kan lave den nogle timer før den reelt skal i ovnen.


Er der stadigt folk der spiser kinakål? mindes ikke jeg har set sådan en ting de sidste 15 år ud over på en burgerbar/grillsnask.
12-01-2013 13:59 #13| 0

smid en pakke kylling fileter i et ovnfast fad. Mariner. Drys bacon stykker ud over dem. 30 min. På 210 grader.

Sæt ris over med det samme da de bliver bedre hvis de får lov at stå et kvarters tid efter de er kogt færdige.

Slice 4 tomater, bland med ost efter egen smag og smid olivenolie, salt, peber på.

Tager 30 min at lave og så har du også nået at gøre rent.

12-01-2013 14:07 #14| 0
bacon kærlighed

nok ikke lige noget en madnoob skal kaste sig ud i. Men det smager fantastisk oven på et stykke magert kød.
12-01-2013 14:13 #15| 2

nedenstående går ofte igen her:


Føtex har noget græsk gyros i deres slagter/delikatesse til 40.-, der er ret nice, det er alle ingredienserne der skal bruges i rå form, så er det bare at svitse kødet og det andet der er med.

10 min og selv hvis du gik rundt og købte tingene enkeltvis kunne du ikke selv lave en der er bedre.

____________________________________________________________________

Rib eyes er de letteste bøffer at stege da man altid får dem møre, lav nogle ovnbagte kartofler og noget decent købesauce. kan også laves salat til det.

____________________________________________________________________

pasta salat med bacon + det kød du nu har lyst til, det går med alt.

www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=97&highlight=

igen under 30 min.

____________________________________________________________________

fyldt kyllingbryst omviklet i bacon, kan laves på et utal af måder og med det tilbehør man nu har lyst til.

feks



og så evt smidt lidt rødløg, peberfrugt eller hvad du nu vil ind og så bacon omkring



very easy

www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?f=43&p=218535

12-01-2013 14:16 #16| 0

Wow, de kyllinger ser lækre ud live!

12-01-2013 14:27 #17| 2


Selvtak.
12-01-2013 15:16 #18| 0

En hjemmelavet pizza. Man kan få et pizzakit i fakta også selv køb pepperoni, ost, bacon, skinke og hvad du vil ha på. det tager 10 min at lave

12-01-2013 15:20 #19| 12

HOLD NU KÆFT MED DET DER BACON!!! DET ER IKKE SJOVT LÆNGERE!!!!!!! FFS shfg hasfrjnfgzhxnxv gnzgf jsgjsgh tjszyxgc

12-01-2013 15:33 #20| 4

Hvem har ødelagt Yarx?!

12-01-2013 16:28 #21| 0

Super easy, laver det hver weekend til middag/morgenmad

12-01-2013 17:13 #22| 2

9/10 aftener spiser jeg kyllingefilet, købt whiskysovs/knorr bearnaise og enten kogte kartoler, i ovn, ris etc. tager 25mins ish.

12-01-2013 22:50 #23| 1

Der er INGEN grund til at skabe negativ energi omkring BACON.

12-01-2013 23:18 #24| 1

Bacon er jo nuts, ikke på grund af hypen, men det smager jo bare fantastisk godt.

12-01-2013 23:24 #25| 0

Hvad fik du lavet?

12-01-2013 23:35 #26| 0

dingdong abv. said it;)

Carbonara er også altid et hit: gastromand.dk/suveraen-pasta-cabonara

13-01-2013 00:04 #27| 0
Live skrev:
nedenstående går ofte igen her:


Føtex har noget græsk gyros i deres slagter/delikatesse til 40.-, der er ret nice, det er alle ingredienserne der skal bruges i rå form, så er det bare at svitse kødet og det andet der er med.

10 min og selv hvis du gik rundt og købte tingene enkeltvis kunne du ikke selv lave en der er bedre.

____________________________________________________________________

Rib eyes er de letteste bøffer at stege da man altid får dem møre, lav nogle ovnbagte kartofler og noget decent købesauce. kan også laves salat til det.

____________________________________________________________________

pasta salat med bacon + det kød du nu har lyst til, det går med alt.

www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=97&highlight=

igen under 30 min.

____________________________________________________________________

fyldt kyllingbryst omviklet i bacon, kan laves på et utal af måder og med det tilbehør man nu har lyst til.

feks



og så evt smidt lidt rødløg, peberfrugt eller hvad du nu vil ind og så bacon omkring



very easy

www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?f=43&p=218535



Har her til aften lavet og spist kyllingebrysterne, det var konge og mit fyld brev flødeost....... tilsat hvidløg.
13-01-2013 07:04 #28| 0

Skær en pakke bacon i små stykker, svits det på panden.
Kom en dåse flåede tomater i, lidt basilikum, peber, et par fed hvidløg og en boulion-terning. Lad det simre ca 10 min.
Kog noget pasta, klar til servering, med revet ost på toppen. NUTS hurtigmad.

Tilberedes på under 20 min. inkl. opvask. ;)

13-01-2013 07:58 #29| 2

Lad nu være med at kalde standard mad nuts, pasta med tomatsauce og kyllingefileter er ikke engang tptk.

Udover det ser Ramseys røræg nasty ud, æggegrød med creme fraiche, bvadr. Troede lige jeg kunne optimere min i forvejen fine røræg.. :/

13-01-2013 10:04 #30| 0
WastedWanker skrev:
Hvad fik du lavet?


Lavede en pastaret med noget kylling-bacon-cheddar-fløde noget! :)
13-01-2013 11:15 #31| 1

Så... WTF... Du kan ikke lide lasagne?

13-01-2013 11:19 #32| 0
DetroitDentist skrev:
Så... WTF... Du kan ikke lide lasagne?

Jo, men den anden ret han foreslog lød bare bedre :)
13-01-2013 15:19 #33| 4

Sørgelig tråd. Ta' dig nu sammen.

13-01-2013 15:53 #34| 0
kentkay skrev:
9/10 aftener spiser jeg kyllingefilet, købt whiskysovs/knorr bearnaise og enten kogte kartoler, i ovn, ris etc. tager 25mins ish.


imo buret du lave whiskysovesen selv det tager max 15 min.

@lider
Du kan evt. lave chili con carne
tror godt man kan lave på under 30 min kommer lidt ant på dine snitte færdigheder
Skriv vis du er intraseret i en opskrift
13-01-2013 16:03 #35| 0
Lee H skrev:
Sørgelig tråd. Ta' dig nu sammen.

Tak for dit konstruktive indlæg, jeg ønsker dig al held og lykke fremover, med den attitude kunne det godt tænkes du får brug for det. :)

Alfati - Den vil jeg meget gerne have! :)
13-01-2013 16:14 #36| 0

(4 couverter)
125g brune bønner
125g hvide bønner
(har kan du godt tage en dåse med mix eller bare af en slags du bedst kan lide bare sørg for det er dem på dåse så de er bløde ellers skal du stille dem i vand i 12 timer og så koge dem ca 1 time efter)

1/2 L vand
1/2 tsk. salt
500 g hakket okseæød
1/4 dl olie
150g løg
1 grøn peber
1 rød peber
1 ds. flåede tomater - 400g
2 fed hvidløg
ca. 1/2 tsk. salt
ca. 1 tsk. hakket rød chili
ca. 1 knsp. cayennepeber
groftkværnet peber
------------------
How to?

peberfrugt skæres i tern
kødet svitses i olien, hvorefter løg, chili og peberfrugt i terninger svitses med.
tomat, hvidløg og salt tilsættes
retten smages til med cayennepeber - den skal være stærk, men ikke brænde.
bønnerne tilsættes og retten småkoger i ca. 10 minutter.
-----------------------------------------------------------
Du kan med fordel koge noger ris til vis du ikke er intraseret i det og bare vil spise det som det er vil jeg imo bruge flere bønner

Håber det er overkommeligt vis der er noget spørg du bare :D

Redigeret af alfati d. 13-01-2013 20:15
13-01-2013 17:04 #37| 0

svensk pølseret med pasta i stedet for kartofler også smager det faktisk lige så godt/bedre dagen efter... en lille klat smør i en gryde et fin hakket løg ned der efter pølse stykker i. samme tid har du sat vand over til pasta. en fin gang paprika over de svitses løg og pølser. tilsæt en stor dåse puré og røres rundt tilsæt lidt mælk hvis du kommer for meget i kan du lave en jævning. smag til med salt og peber og tilføre dine færdig kogte pasta..

13-01-2013 17:06 #38| 1

du kan evt osse putte noget bacon i :D

13-01-2013 17:23 #39| 0

Pasta gorgonzola med bacon - og forårsløg til pynt. Kan også laves med lammekød.

13-01-2013 23:34 #40| 0
Buub skrev:
Udover det ser Ramseys røræg nasty ud, æggegrød med creme fraiche, bvadr. Troede lige jeg kunne optimere min i forvejen fine røræg.. :/


Ramseys metode er fantastisk. Det giver en helt anden luftighed i dine scrambled eggs.

Efter jeg så den video tænkte jeg også, at det ville være en ulækker, slimet version. Så de næste 4-5 gange jeg lavede det, brugte jeg bare hans metode men minus creme fraiche + lidt længere tid i gryden. Det blev også godt. Så prøvede jeg at følge hans metode slavisk, og det er kamp-fucking-lækkert. Og det kan klart anbefales at tørstege lidt svampe og smide med deri.
14-01-2013 07:25 #41| 0

Har også lige prøvet den metode og det er sgu nice! Jeg havde dog ikke noget purløg, men så havde jeg noget bacon i stedet :)

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar