Hej.  Lige  et lille spørgsmål.
Min kone er ved at skrive en lille kemirapport og har problemer ved spørgsmålet:
Ifølge kogebøger kan natron give bagværk en afsmag af soda. Hvordan kan dette forklares??
regner med at dem som ved svaret kender betegnelserne for tingene :D
Mvh. Brugernavnet
Kemirapport. Afsmag af soda ved brug af natron?
				08-02-2010 17:42
                #1|
                                0
                                                
            
        	
            
                    08-02-2010 17:45
                    #2|
                                        0
                                                            
                
                
                
                
			
                    08-02-2010 18:00
                    #4|
                                        0
                                                            
                
                
                
                @ Kaa-Lund
Det tager ikke lang tid at google "natron give bagværk en afsmag af soda" og daværende hit nummer 1 - Nu nummer 2 da denne tråd er nummer 1
                    08-02-2010 19:27
                    #5|
                                        0
                                                            
                
                
                
                Selv tak OP
 Du skal være logget ind for at kunne skrive et svar!
                
            