Kbh´s bedste bøf??

#1| 0

Tråd eller gode råd.

På forhånd tak :-)

15-01-2010 16:23 #2| 0

Mash

15-01-2010 16:25 #3| 0

Mash laver i hvert fald også KBH´s bedste burgere ;)

15-01-2010 16:33 #5| 0
OP

det var osse 1 valget, men de er totalt booket!

15-01-2010 16:33 #4| 0
OP

det var osse 1 valget, men de er totalt booket!

15-01-2010 16:41 #6| 0

Så kan du jo prøve Oubæk's egen restaurant - det er da vidst ham der er køkkenchef på Mash osse.

15-01-2010 16:43 #7| 0

Jeg har prøvet MASHs wagyu filet til 750 kr for 200 gram.
Det burde man gøre hver dag :)

15-01-2010 16:50 #8| 0

@Crunchii prøvede du et stykke eller købte du den hele bøf til 750 kr?
Fortæl lige om oplevelsen, hvordan den smagte, teksturen, blødheden etc.

15-01-2010 17:00 #9| 0

Fuego er god

15-01-2010 17:08 #10| 0

Fik hele bøffen + 3 forskellige saucer og lidt tilbehør.
Bestilte den medium, men i retrospekt burde den nok have været medium rare.

Teksturen er mærkbart anderledes og meget mere fed hvilket smagen også bærer præg af.

15-01-2010 17:23 #11| 0

Lyder som en oplevelse. Prisen er så bare den eneste hurdle :D.

15-01-2010 17:29 #12| 0

Sorry for hijack, men er blevet helt sulten af den her post haha :).

Nogen der kender nogen SU venlige steder? Hvor det også er god mad.

15-01-2010 17:31 #13| 0

Pastis i Gothersgade laver også en dejlig bøf med en hjemmedrejet bearnaise og ditto fritter.

Rex Public på Blegdamsvej skuffer heller ikke

15-01-2010 17:47 #14| 0
OP

Tak for input.
Vi prøver REX.

Go aften

15-01-2010 17:57 #15| 0

En god bøf må aldrig være medium eller gennemstegt. Så er det jo helt ødelagt og dræbt.

Rigeligt rosa indeni :)

15-01-2010 18:01 #16| 0

medium plejer vel at være endda rigeligt rosa indvendigt, er ihvertfald min oplevelse de fleste steder.

15-01-2010 18:26 #17| 0

MASH !! Intet og jeg mener intet kan måle sig med dem.....det kan priserne så heller ikke, men det er klart +EV

15-01-2010 18:32 #18| 0

og så er deres egen Mash Pilsner heller ikke helt dårlig ;)

15-01-2010 19:00 #19| 0

Jeg glæder mig til Mash åbner i Århus her engang i løbet af året. Det lyder som en stabil oplevelse.

15-01-2010 19:09 #20| 0

Hvorfor er der ingen der nævner Hereford Steak, selvom det er ikke helt i MASHs klasse...

15-01-2010 19:16 #21| 0

Pizza Paradis på Ålekistevej i Rødovre.

15-01-2010 19:18 #22| 0

@Champen24

Nok fordi MASH er bedre og han efterspørger den bedste bøf?

Haha :D

27-01-2010 22:24 #23| 0

Henter lige denne tråd frem igen

Skal bruge et super sted til næste fredag til 3 fyre, må gerne være i den lidt dyre ende, mit førstevalg Mash er desværre booket så det er et no go. nogen der har lidt gode forslag må gerne være i indre by, Fuego kunne være en mulighed men har været der en del gange og vil godt prøve noget andet, samt Hereford står heller ikke øverst på listen.

27-01-2010 22:35 #24| 0

Gourmandiet på østerbro. Bedre end MASH =)

27-01-2010 22:52 #26| 0

makassip

Takker, ser godt ud, men uheldigvis skal vi finde et sted hvor vi kan spise omkring kl 19 da vi har aftaler senere og der kan man vælge mellem 2 tidspunkter som desværre ikke passer ind, men helt klart et sted jeg vil besøge en anden dag

27-01-2010 22:52 #25| 0

makassip

Takker, ser godt ud, men uheldigvis skal vi finde et sted hvor vi kan spise omkring kl 19 da vi har aftaler senere og der kan man vælge mellem 2 tidspunkter som desværre ikke passer ind, men helt klart et sted jeg vil besøge en anden dag

27-01-2010 23:00 #27| 0

@ Løpenthin

Det lyder godt nok snasket. Navnet på stedet er utiltalende, men for at krydre det yderligere, er det placeret i Rødovre. Puha.

28-01-2010 00:08 #29| 0

Noma!

28-01-2010 00:12 #30| 0

Mash? Hvor ligger den i KBH?

Har også prøvet Pastis. Supper lækkert.

28-01-2010 00:20 #31| 0

Mash ligger på Bredegade

lmgtfy.com/?q=Mash+adresse+-+gad+vide%3F

28-01-2010 00:23 #32| 0

Takker. Ja, for der kommer jo lige det rigtige resultat frem på Google ;) lol.

28-01-2010 01:21 #33| 0
www.mashsteak.dk
28-01-2010 01:46 #34| 0

Ålekistevej løber vidst ikke igennem Rødover, gør den Løpe? :-)

28-01-2010 12:05 #35| 0

Mash er som nævnt super godt. Dels er kødet godt og dels har restaurenterne i Somellier-familien kæmpe vinkort med enormt favorable priser (Le Somellier, MASH og Umami). Altså ikke bare får du byens bedste bøf du kan også vælge fra et stort vinkort uden at skulle betale avancer på 2, 3, 4 og hvad andre steder ellers gør.


Oubæk i St Kongensgade er et fint sted at spise bøf hvis man ikke kan få bord på Mash. Bid lige mærke i at Oubæk er inde over MASH projektet og bla bearnaise sovsen er hans opskrift. Problemet med Oubæk er at de kun har åbent et begrænset antal dage om ugen. Man skal vist også her være hurtig ude med bordbestilling.


Jeg har ikke prøvet Rex Republic, men det er på min to do liste. Har kun hørt godt om stedet.


Fuego som nævnes er argentinsk og ligger i Holbergsgade. Kødet er imo ret godt og ikke langt efter MASH. Tilbehøret er lidt mere gourmet agtigt end MASH som er rendyrket amerikansk, ie fritter. Dog synes jeg at kvaliteten af sideorders/forret/desert er lidt for svingende. Fuego bliver om aftenen en cocktailbar og var en overgang et af de cool steder for de unge smukke tøser at drikke cocktails. Det altoverskyggende problem ved Fuego, og søster restaurenten Asador, er vinpriserne. De kører med mark-up på 7 for de billigere vine og 4 for de dyre. Dvs du betaler 350 kroner for en vin der koster 50 kroner i Phillipson, eller 2000 kroner for en 500 kroners vin. SLET SLET IKKE I ORDEN!

Som sagt har gutterne bag Fuego åbnet søster restaurenten Asador. Den ligger på Christianshavn. Samme fine bøffer, samme lorte prispolitik på vin.



Hereford bliver nævnt længere oppe. Mht til de steder er det ret vigtigt at gøre sig klart at der findes 2 hvis ikke 3 kæder. Kvaliteten er imo MEGET svingende. Den der ligger i St Kongensgade laver altså ret gode bøffer. Men stedet er lidt beskidt og sideorders er noget lort. Vinkortet stinker og fadøl er flade. Den der ligger i Nyhavn er bare noget lort, så kan man ligeså godt gå på Rio Bravo.


Gourmandiet har jeg kun prøvet en gang og der fik jeg en bøf der havde hængt alt for lange og helt klart var rådden. Vi har dog senere købt alt muligt kød derude, alt fra kanin til due til lam, svin og ko. Det har altid været godt!

28-01-2010 12:15 #36| 0

Altid et herligt emne det der kød:O)

Jeg har ikke samme indsigt som HolchKnudsen, men vil blot tilslutte mig hans betragtninger om MASH og deres vinkort - var forbløffet over at man på så "hip" en restaurant som det tilsyneladende er, kunne finde så ganske rimelige priser på vin. Derudover var kødet fremragende.

For at blive i rygklapperiet, er jeg også ganske enig i betragtningen omkring den Hereford Steak der ligger i Store Kongensgade, omend jeg faktisk synes deres Pommes er ganske udmærkede. Men går hellere på den, end på den "officielle" ved Tivoli - jeg vil fandme have noget bearnaise!

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar