Inputs til "champagne" til bryllup

#1| 0

Hej,


Jeg skal giftes om en måneds tid, og jeg mangler stadig at få boblerne på plads. Det behøves bestemt ikke at være champagne.

Ingen af os af særlige præferencer på området, så vi kunne der rigtig godt bruge lidt input.


Boblerne skal bruges til efter rådhuset og til bryllupskage. Den må gerne være halvsød, men måske er Asti for sød, da vi også skal have den til en sød bryllupskage?


Vi er heller ikke helt sikker på


Budget: 80-100 kr.


Mange tak for hjælpen,

Mikkel

03-06-2016 09:30 #2| 0

Hej Mikkel

Som en tommelfinger regel så skal desservine være sødere end desserten, så du skal ikke regne med at bruge samme vin som aperitif og til desserten.


Personligt ville jeg foretrække noget tørt efter rådhuset og med dit budget er noget cremant fra Alsace eller Bordeaux nok et godt bud, noget cava kunne også være fint.


Til kagen ville jeg overveje at droppe boblerne og finde en stille vin der passer smagsmæssigt.

03-06-2016 09:36 #3| 1

Moscato d'asti til kagen. Cremant til receptionen

03-06-2016 09:49 #4| 0
OP

Hej Claus,


Tak for svar.


Jeg har vidst glemt at nævne, at bryllupskagen ikke skal spises som desert - den skal spises om eftermiddagen.

Jeg tror måske, at det bliver denne efter vielsen: http://www.philipsonwine.com/default.aspx?p=24&sku=22561500.

Så må jeg lige overveje, hvad jeg gør med drikkelse til kagen.


Jeg er stadig meget åben for gode inputs.



← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar