Hvor mange fadølshaner???

#1| 0

Halløj



Jeg er bar-ansvarlig på mit arbejde, hvor vi plejer at være 40-50 stk, med udvalg af dåseøl, vin og forskellige drinks+shots. Nogle drikker meget, andre drikker ikke. Det er ret let at holde styr på, selvom at der er bestillinger helectiden, men er ude på tynd is med topic, så håber at PN virkelig ved ALT! 

Næste fest bliver nemlig afviklet sammen med en del andre matrikler, og der kommer derfor 160 stk., og de vil have fadøl.


Mængde-mæssigt kalkulerer jeg ned 5-6 stk. pr. snude, men vi bestiller bare væsentligt over det, da det kan leveres tilbage. Er det nok? 

Der hvor jeg er mest i tvivl, er om 2 haner er nok? Kan vi følge med?

Jeg forestiller mig at der skal stå én og skænke hele tiden, så vi har en buffer.

Har PN nogle gode erfaringer? 


22-10-2022 14:16 #2| 1

2 haner er rigeligt. Du kan skænke en 0.5 l på Ca. 15 sekunder pr. Hane. 15*4*2 = 8 øl i minuttet. Dvs. 480 fadøl i timen - drikker de mere end det bør i søge læge :-) 

 

 

22-10-2022 14:57 #3| 0

Jeg tror 1 hane er nok, men skidt pyt :)

22-10-2022 15:05 #4| 2

Matematik er ikke altid ensbetydende med virkeligheden , Min erfaring er at 2 aldrig vil være nok.
Ved fustage skift defekt og lignede bliver det rodet.

"Vi" køre altid 2 for 70 mand

For en sikkerheds skyld vil jeg køre minimum 2 gange 2 ...

22-10-2022 16:31 #5| 0

To haner er rigeligt vil jeg også mene.


Der er jo formentlig heller ikke samtlige 160 der drikker øl.

22-10-2022 16:52 #6| 0

2 haner er rigeligt.

Før i starter er der lige hældt 100 fadøl op til at tage det første tryk, og derefter kører i bare på bestilling :-)


Go’ fest!

22-10-2022 17:40 #7| 0

2 høns bag to haner. De skal være rutinerede i lækkerhed og tøndeskift.

Kør forud med 20-30 fyldte "glas" fra den ene hane, således de ikke hælder fra synkront.

Kryds fingrene. 

#Derudad.

22-10-2022 18:14 #8| 0

Tak allesammen😀

Det er i den grad brugbare svar!

24-10-2022 17:06 #9| 0

Hvis jeg var med, skulle du bruge 3-4 haner. *Barney-bøvs*

24-10-2022 17:47 #10| 0

Jeg har lige forhørt mig ved en som lever af at sælge øl, ved et af landets store bryggerier. Hans svar er at hvis ikke der er spidsbelastning som ved f.eks en fodboldkamp, er 2 fint. 

24-10-2022 17:52 #11| 0

Til min 40års kalkulerede vi 9genstande per person det var nok lige i toppen.

der røg 250L øl + sprut vin og bobler til 120mand. Vi havde 3 haner kørende. Om de var nødvendige ved jeg ikke. Kommer an på omgivelserne, det var red fedt at havde 1 udenfor og 2 inde. Så mit bud bliver 2.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar