Hjælp til hurtig 3-retters til kæresten føs'dag i dag!

#1| 0

Kæresten fylder år i dag, og jeg vil gerne overraske hende med god mad i aften, når hun kommer hjem ved 18-tiden.
Problemet er, at jeg kan først være hjemme ved 16-tiden, så jeg ca. har 2 timer til alt indkøb og tilberedning.

Kan PN mixe en hurtig 3-retters sammen?

Budget ca. 1.000 kr. og madlavningskills er ca 7/10

Help me!

14-01-2013 07:42 #2| 0

jeg ved ikke hvor meget der er ved det, men der er mange steder, hvor du kan bestille 3 retter, tage det med hjem og smide det på en tallerken, god vin og hvad i nu kan lide, så kan du bruge mere tid på hyggen og omgivelserne, og evt. nå at tage et bad :)

det er et seriøst indlæg :)

14-01-2013 08:09 #3| 0

Noget hurtig foret ala parmaskinke med honnigmelon eller i den dur

Hovderet oskemørbrad i fad med rodfrugter pak evt oskemørbrad ind i bacon. Svist på panden og ind i ovn på 180 grader i ca 35 min. Brun sovs til husk honning i rodfrugterne samt.olie

Dessert
Chesscake med chokolade

Det er opskrifter du kan google dig til og tager tilsammen max 1 time at lave.

Men hvorfor ikke bestille bord og spise ude og
find en lækker menu selv til weekenden?

Men held og.lykke

14-01-2013 08:16 #4| 6

Naked man!!

14-01-2013 08:21 #5| 1

Godt du er ude i god tid...held og lykke...

14-01-2013 09:22 #6| 0
Administrator

Altså med et par pics er det nok lettere for en gammel kok som mig at guide dig ;)

14-01-2013 11:19 #7| 0

lav rejesalat i avocado

ovnbagt laks med pesto kogte kartofler en god salat og sauce verte

shake&bake brownie og en god (vanilie)is


hvis det er for meget fisk i den så skift hovedretten med Nikz

jegersqok


Redigeret af jegersqok d. 14-01-2013 11:20
14-01-2013 11:41 #8| 0

Stegt flæsk til forret, persillesovs til hovedret og pandekager til dessert

14-01-2013 11:46 #9| 0

hvorfor ikke bare tage ud og spise...

14-01-2013 13:08 #10| 0

Hvis du bor i københavn omkring centrum og har mulighed for at tage i Torvehallerne
Vil jeg forstå lidt tapas til forret - og når du nu er i Torvehallerne køber du en mørbrad - vender den med
Sennep og esdragon og ruller bacon om, brun af og en tur i ovnen! Rodfrugter og lidt kartoffel.
Desserten kan hun få i soveværelse!

14-01-2013 13:35 #11| 1

Hvis du er seriøs omkring 3 retter og samtidigt vil holde lidt niveau, så er du sku lidt presset. Nedenstående er smækket sammen ud fra at det skal kunne handels et sted som fx. bilka eller føtex.

Champagne monteret kartoffel/porresuppe med bagt torsk
Forberedelse: 20 min
Indkøb:
2 stykker torsk af ca. 100 gr.
2 bagekartofler
1 porre
1 bdt. purløg
Fløde
Smør
Hønseboullion (terning)
1 fl hvidvin
1 fl champagne

Kartofler og det hvide af porrerne skæres i mindre stykker og sauteres i smør, ca. 2 dl hvidvin hældes over og reduceres til det halve, vand og lidt terning hældes på så det dækker.
Når kartoflerne begynder at falde fra hinanden purés suppen med stavblender og konsitens og fedme justeres med fløde, smør og evt. mere vand og boullion.
Før servering bages torsken ca. 10 min i oven. Den varme suppe monteres med ca. 1 dl. champagne (pas på ikke at rør for meget efterfølgende) Torsken serveres i suppen og der drysses med snittet purløg. Resten af pangen drikkes self. til.

Steak med råstegte kartofler og sauce tartar
Forberedelse: 25 min
Steak og råstegte går jeg ud fra at du som en 7/10´er har styr på.

Sauce tartar
Indkøb:
Dijon sennep
skalotteløg
persille
citron
peberrod (gerne frisk, men alternativet går også)
kapers
Cremefraiche
God mayo

Skalotterne snittes fint og blancheres. Citronskal og peberod rives og blandes med hakket persille, grofthakkede kapers og skalotterne. Tilsættes cremefraiche og mayo (1del cremefraiche 2 del mayo)tilsmages med salt, peber og dijonsennep.konsistensen må endeligt ikke blive for sjappet.

Det er lidt i herreret, og hvis fruen ikke er til den slags kan kartoflerne erstattes af en lun salat bestående at sauterede svampe og græskar vendt op med halverede blade af hjertesalat samt lidt olivenloile og dijonsennep (skal samles lige inden servering)

Trøffelchokoladekage med is
En super hurtigt og meget intens chokoladekage fra bagerst i opskriftbogen. Det er en tung sag og man skal være glad for chokolade.

Forberedelse: 20 min
Råvarer:
200g mørk chokolade
200g smør
200g sukker
5 æg
5 spsk mel
Vanilje is
bær eller frugt

Du kan sagtens halvere opskriften, men den var grund opskriften, så den fik du lige.
Chokolade, smør og sukker smeltes over vandbad. Æg og sigtet mel røres i og kagen bages i for beklædt med bagepapir ved 160 grader til den har sat sig (regn med 30-40 min) Formen skal være så stor at laget af dej ikke bliver mere end 3-4 cm.
Ved servering vendes kagen ud og og der skæres en pæn bjælke. På denne lægges et "æg" af isen(laves med en varm ske), og der dekoreres med friske bær eller lign.

Redigeret af Rsmadsen d. 14-01-2013 13:37
14-01-2013 13:50 #12| 0

Jeg ville snuppe et hurtigt bord på R2N så gøres det godt til 1K og i får virkelig hygget :)

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar