Flæskesteg frossen

#1| 0

Nogle gode råd? Ville i tø den op i mikrobølgeovn først? Eller kan den bare smækkes ind. 250 grader, varmluft eller alm ovn? Og kan den saltes ordenligt når den er frossen?

På forhånd tak :)

26-02-2016 16:11 #2| 0

Her er nogle gode råd fra vores naboer www.heste-nettet.dk/forum/1/1523228/1523228/

26-02-2016 16:17 #3| 1

Høhø, synes ikke rigtig det gav nogle ordentlige svar :)

26-02-2016 16:24 #4| 1
HEADEKBAT skrev:Nogle gode råd? Ville i tø den op i mikrobølgeovn først? Eller kan den bare smækkes ind. 250 grader, varmluft eller alm ovn? Og kan den saltes ordenligt når den er frossen?

På forhånd tak :)

Så er du da ihvertfald helt sikker på den er knas-tør :)

Det kan aldrig blive rigtig super godt .. Frys den videre, køb en ny og be happy.


26-02-2016 16:27 #5| 0

Jeg har prøvet før at prøve at tø overfladen op som den kan saltes, hvorefter jeg smed den i ovnen. Det blev aldrig noget godt resultat.

Så hellere bare gå ned og købe en ny og så være glad over det valg :)

26-02-2016 16:28 #6| 0

Koster pt. 169 for 4-5 kilo i Dagli'Brugsen

26-02-2016 16:30 #7| 0

Har lavet det før med super resultat ved at starte med at give den 110 grader ca i tre timer ca og så fuld knald på til sidst men kræver stegetermometer så der styr på kerne temperaturen

26-02-2016 16:40 #8| 0

Jeg forsøger mig med 175 grader i 2 en halv time ca, så må vi se :)

26-02-2016 18:51 #9| 0

Vakuumpak den, og smid den i et vandbad på 50-60 grader i 20 minutter

26-02-2016 20:20 #10| 10
HEADEKBAT skrev:

Jeg forsøger mig med 175 grader i 2 en halv time ca, så må vi se :)




Hvorfor spørger du om råd, når du alligevel ignorer alt hvad der skrives?
26-02-2016 20:23 #11| 0

den skal bare have 250c i 2.5 timer på direkten. Lige fr fryseren!

Velbekomme!

27-02-2016 04:23 #12| 2

Blev den god?

27-02-2016 11:03 #13| 0
clrawe skrev:Blev den god?

Frossen flæskesteg ved 175 grader? Tvivler. 😂

27-02-2016 14:16 #14| 0
Bishop skrev:
Frossen flæskesteg ved 175 grader? Tvivler.

...men vi er da nødt til at høre!!

29-02-2016 12:04 #15| 0

Sværene blev super gode, men kødet var godt nok til den tørre side desværre :)

29-02-2016 12:06 #16| 0

Hvorfor fryse noget der er så billigt

29-02-2016 13:07 #17| 1
philip22 skrev:Hvorfor fryse noget der er så billigt

For at mindske madspild?

Og kan du definere billigt?

Jeg har da selv haft købt flæske steg til 250 kroner og så delt den i 2 hvor den ene del røg i fryseren.

29-02-2016 15:12 #18| 0

Fordi vi kun lavede en halv steg den pågældende aften. Der er vel ingen grund til at smide resten ud :)

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar