TUD73 skrev:DinnerDays er da klart det bedste :-)
https://dinnerdays.dinnerbooking.com/dk/
Kender ikke konceptet, så måske jeg tager fejl. Men nu kiggede jeg lige på restaurant Rebel. Dejligt sted. Der koster en menu 415 imod 575 normalt, dvs en difference på 160 kr. For de 160 kroner ekstra modtager man så en snack og en amuse-bouche mere, plus at man bliver opgraderet fra bavette til ribeye (elsker bavette, men kiloprisen er ca. halv af ribeye) samt man tager et skridt til siden fra kartoffelpure til pommes anna. Det handler nok om tidsbesparelse i det tilfælde, kostprisen er temmelig ens.
Jeg synes personligt ikke værdien er meget bedre end enhver anden dag i dette eksempel. Dertil er det en mere travl aften, de slækker måske lidt mere på præcisionen i køkkenet osv. Og restauranten vil også langt hellere have du kommer en anden dag end under en madfestival, hvor jeg gætter på de afgiver imellem 20 og 35% af deres omsætning på menuen, for at hive det ind på drikkevarerne.