Dining Week vs. Gastro Week?

#1| 0

I et forsøg på at være smart forudbestilte jeg 4 biletter til Dining Week, for at være sikker på at få et bord hvor jeg gerne vil spise. Det ser dog ud til at jeg har blandet to ting sammen, da de restauranter jeg forestillede mig ikke fremgår af listen over restauranter på hjemmesiden.

 

Kort sagt, er Gastro Week og Dining Week det samme, eller er det to forskellige koncepter?

 

I givet fald har jeg nok købt 4 restaurantbesøg jeg ikke har noget at bruge til. 

15-09-2021 15:19 #2| 0

Diningweek er et ganske glimrende koncept og der er også nogen ganske gode restauranter i mellem. Er du sikker på du ikke kan finde noget der falder i din smag?

15-09-2021 16:38 #3| 0
Wind skrev:

Diningweek er et ganske glimrende koncept og der er også nogen ganske gode restauranter i mellem. Er du sikker på du ikke kan finde noget der falder i din smag?

 

 Jo, du har ret. Det var meningen vi skulle spise to steder i Randers, hhv fredag og lørdag, men nu bliver det ene af dem så i Århus i stedet for:) De to af billetterne kunne heldigvis veksles til vinmenuer i stedet. 

15-09-2021 17:09 #4| 1
Wind skrev:

Diningweek er et ganske glimrende koncept og der er også nogen ganske gode restauranter i mellem. Er du sikker på du ikke kan finde noget der falder i din smag?

 Det er en smagssag. Jeg har ikke spist til diningweek en del år efterhånden da jeg oplevede restauranterne aldrig var i nærheden af deres normale niveau. Det var billigere råvarer der kan tilberedes i store batches, i restauranter hvor der var sat flere borde ind for at kunne tjene en smule, når nu en større arrangør skal have sin bid af kagen. Dette var status ligegyldigt om det var Michelin niveau, eller niveauet en smule under. Prøvede ikke de billigere steder, kunne ikke se pointen i at prøve dem. 

 

15-09-2021 17:36 #5| 0
Turbofluen skrev:

 Det er en smagssag. Jeg har ikke spist til diningweek en del år efterhånden da jeg oplevede restauranterne aldrig var i nærheden af deres normale niveau. Det var billigere råvarer der kan tilberedes i store batches, i restauranter hvor der var sat flere borde ind for at kunne tjene en smule, når nu en større arrangør skal have sin bid af kagen. Dette var status ligegyldigt om det var Michelin niveau, eller niveauet en smule under. Prøvede ikke de billigere steder, kunne ikke se pointen i at prøve dem. 

 

 

YMMV, det er jeg helt enig i. Jeg har da også haft oplevelser hvor man følte det var lidt rushed, eller de bare skulle have så mange igennem så muligt.

 

På den anden side har jeg spist fine måltider på restauranter jeg normalt ikke ville have besøgt, hvor jeg synes pris vs kvalitet var helt fin.

15-09-2021 18:12 #6| 0

DinnerDays er da klart det bedste :-)

 

https://dinnerdays.dinnerbooking.com/dk/

15-09-2021 19:41 #7| 0
Wind skrev:

 

YMMV, det er jeg helt enig i. Jeg har da også haft oplevelser hvor man følte det var lidt rushed, eller de bare skulle have så mange igennem så muligt.

 

På den anden side har jeg spist fine måltider på restauranter jeg normalt ikke ville have besøgt, hvor jeg synes pris vs kvalitet var helt fin.

 Måske jeg har været ekstra uheldig. Men har ikke haft gastronomisk spændende oplevelser selv, og har såvidt jeg lige kan tælle mig til været på 1 michelinrestaurant og 4 bib gourmand steder, hvor det rangerede fra ringe til ok. Det sagt er ok vel også acceptabelt til 200 kr, men stadig. 

 

15-09-2021 19:48 #8| 1
TUD73 skrev:

DinnerDays er da klart det bedste :-)

 

https://dinnerdays.dinnerbooking.com/dk/

 

 

Kender ikke konceptet, så måske jeg tager fejl. Men nu kiggede jeg lige på restaurant Rebel. Dejligt sted. Der koster en menu 415 imod 575 normalt, dvs en difference på 160 kr. For de 160 kroner ekstra modtager man så en snack og en amuse-bouche mere, plus at man bliver opgraderet fra bavette til ribeye (elsker bavette, men kiloprisen er ca. halv af ribeye) samt man tager et skridt til siden fra kartoffelpure til pommes anna. Det handler nok om tidsbesparelse i det tilfælde, kostprisen er temmelig ens.
Jeg synes personligt ikke værdien er meget bedre end enhver anden dag i dette eksempel. Dertil er det en mere travl aften, de slækker måske lidt mere på præcisionen i køkkenet osv. Og restauranten vil også langt hellere have du kommer en anden dag end under en madfestival, hvor jeg gætter på de afgiver imellem 20 og 35% af deres omsætning på menuen, for at hive det ind på drikkevarerne.
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar