Den bedste tatar i Aarhus?

#1| 0

Kære PN.

Forleden dag sad jeg og snakkede mad med en god ven, da han nævner, at han aldrig har smagt en tatar. Det er selvsagt en fejl i opdragelsen og jeg vil gerne vise ham, hvad han er gået flip af indtil nu.

Så er spørgsmålet jo bare hvor de serverer den bedste af slagsen i Aarhus? Jeg kan selv nævne Klassisk 65, Restaurant Et og Restaurant Ferdinand som gode bud, men der må være flere end de tre der har gode tatarer.

Håber I byder ind, så han får en oplevelse og indser den store fejl det er, at have rundet de 30 og endnu ikke have smagt en tatar.

/Hajføde

22-02-2019 17:50 #2| 5

Er der tatar uge på PN? :)


Jeg har ikke selv prøvet den endnu, men du bør også have Møf med i overvejelserne.

22-02-2019 18:32 #3| 0

Basso, Tatar med fermenteret hvidløg. 

22-02-2019 18:40 #4| 0

 

Fik engang en steak tatar på Oskar bistro i Bangkok, det er var seriøst den bedste ever

 

Så slå 2 fluer med en smæk og invitere ham på en tur til verdens fedeste by og en af de bedste Tatar man kan finde :)

 

http://oskar-bistro.com/bangkok/

22-02-2019 18:50 #5| 0

Mash 🙌🙏

22-02-2019 18:58 #6| 0

Kalvetataren på Canblu smagte fantastisk, første gang jeg fik det, så har ikke noget at sammenligne med.

22-02-2019 19:13 #7| 0

Restaurant ET laver en super lækker tatar!

 

Ellers læs her: http://smagaarhus.dk/tatar-guide-aarhus/

22-02-2019 20:26 #8| 0

FF

23-02-2019 01:50 #9| 0
Aurvandil skrev:

Er der tatar uge på PN? :)

 

Jeg har ikke selv prøvet den endnu, men du bør også have Møf med i overvejelserne.



Det er det altid i uge 8. Det burde du vide efter mange år på PN! ;)

Tak for indspark. Hvilket sted serverer din favorittatar? :)
23-02-2019 01:51 #10| 0
NuxZi skrev:

Basso, Tatar med fermenteret hvidløg. 



Det lyder spændende. Har du prøvet andre i Aarhus du kan sammenligne med? :)
23-02-2019 01:56 #11| 0


NicolaiSC skrev:

Mash



Ja, hvorfor er den over andre? :)
Mr.8000 skrev:

Kalvetataren på Canblu smagte fantastisk, første gang jeg fik det, så har ikke noget at sammenligne med.



Tak for indspark, den er taget med i betragtningerne.
CykelNille skrev:

Restaurant ET laver en super lækker tatar!

 

Ellers læs her: http://smagaarhus.dk/tatar-guide-aarhus/



Jeg er helt enig. Den var lækker i forgårs :D Er Et din personlige favorit når det kommer til tatar?
Lockvert skrev:

FF



Hvad gør den bedre end de andre der er nævnt i tråden? :)
Ishusen skrev:

 

Fik engang en steak tatar på Oskar bistro i Bangkok, det er var seriøst den bedste ever

 

Så slå 2 fluer med en smæk og invitere ham på en tur til verdens fedeste by og en af de bedste Tatar man kan finde :)

 

http://oskar-bistro.com/bangkok/



Godt nok elsker jeg tatar, men det virker omstændigt det der ;) Den er dog skrevet bag øret til når turen går til Bangkok!
Redigeret af Hajføde d. 23-02-2019 01:57
23-02-2019 09:29 #12| 0

Et er smagsmæssigt et rigtig godt bud, men jeg synes, det er en ret kluntet anretning.
Man kan imo få meget mere visuelt appetitvækkende tatar andre steder, men måske smagen så halter. 

Basso, som tidligere har været nævnt i denne tråd, har en del ufaglært personale i køkkenet. Måske det potentielt kan resultere i svingende kvalitet. Jeg ved det ikke - blot en tanke.

23-02-2019 10:07 #13| 0

Klassisk Bistro 65 er allerede nævnt. Derfor kan den godt fremhæves igen.

 

Men jeg synes det er urimeligt svært, at finde en fantastisk tatar i Danmark. Jeg kommer en del i Gøteborg, og der serverer de forrygende tatar på næsten enhver restaurant. 

23-02-2019 10:15 #14| 0

Köd skulle lave en glimrende tartar. 

Jeg har ikke fået den på Les Trois, men Rolf, som er medejer af stedet, er genial i et køkken - så det skulle undre mig, om den ikke er fantastisk.

23-02-2019 11:10 #15| 0
xitaah skrev:

Köd skulle lave en glimrende tartar. 

Jeg har ikke fået den på Les Trois, men Rolf, som er medejer af stedet, er genial i et køkken - så det skulle undre mig, om den ikke er fantastisk.

 

 Jeg går ud fra, du også har leget med tatar? - jeg kunne bare kigge på bloggen, men det er lettere at spørge 🙂

 

Jeg prøvede forøvrigt din gullasch tidligere på ugen. Den sad lige i skabet. Jeg har ikke lavet en gullash i mange år, og det undrer mig. Jeg blev mindet om, at det er en af mine absolutte favoritter som vintermad 🙂

23-02-2019 18:16 #16| 0
NanoQ skrev:

 

 Jeg går ud fra, du også har leget med tatar? - jeg kunne bare kigge på bloggen, men det er lettere at spørge

 

 Jeg mangler faktisk "min egen" tatar. Har spist det et utal af gange, og har da også en holdning til hvordan jeg vil have den. Mangler "bare" at udvikle min egen udgave :) 

 

Kan dog anbefale denne fra en god ven: https://rigeligtsmor.dk/opskrift-roert-tatar-jordskokkechips/

 

P. S. Tak for rosen af suppen - synes også selv den er lige i øjet :) 

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar