Burger

#1| 0

Vil lave en go burger til mig og damen i aften..

Nogen der har erfaring med en go opskrift. behøver ikke være med en alm hakkebøf..

kom frisk. og ingen smarte bemærkninger med "søg nu selv på google"

10-03-2012 14:09 #2| 2

Lav den med en rigtig god oksesteak af noget filet eller ribeye (og husk bacon)

10-03-2012 14:12 #3| 1

Bland hakket okse med feta, pinjekerner og finthakkede svampe.

10-03-2012 14:21 #4| 0

@hermod. Skal det være alm hvide champignon eller kantareller osv?

10-03-2012 14:21 #5| 6
The standard burger


Bøffen er bare hakket oksekød m/ salt & peber.

Guacamole laves ved at blende 2 modne avocadoer med en lille bøtte cremefraiche 18% samt hvidløg efter smag. Smag til med salt og peber.
Redigeret af Razga d. 10-03-2012 14:35
10-03-2012 14:36 #6| 10

Jeg syntes personligt et spejlæg i burgeren gør underværker!

10-03-2012 14:39 #7| 10
Kunz skrev:
Jeg syntes personligt et spejlæg i burgeren gør underværker!


Det er selvfølgelig en smagssag, imo hører et spejlæg ikke hjemme i en burger :-D
10-03-2012 14:40 #8| 4

Spejlæg og masser af bløde løg .. Og selvfølgelig engelsk sovs på bollen!!

10-03-2012 14:42 #10| 5

Hvordan kan PN klassikeren www.cheeseandburger.com/ ikke være nævnt? 30 fantastiske burgere, krydret med Patrick Warburtons indtalling!

10-03-2012 14:42 #11| 6

Fuck jeg bliver sulten når jeg læser dne her tråd

ikke flere pics tak

Redigeret af Proletaren d. 10-03-2012 14:43
10-03-2012 14:45 #12| 1

Solid ciabatta bolle i ovnen til det er sprødt - smør brødet med Hvidløgs Aioli, oksefilet(200g til damen - 300-500g til dig alt efter appetit) og så ellers lidt salat osv efter gefuhl :). Lav masser af Hvidløgs Aioli og brug det som dyppelse til Barbeque bådkartofler(i frituren, eller i ovnen, brug grill de sidste 2-3 minz inden de skal ud).

10-03-2012 14:47 #13| 0
Mrcharming skrev:
Solid ciabatta bolle i ovnen til det er sprødt - smør brødet med Hvidløgs Aioli, oksefilet(200g til damen - 300-500g til dig alt efter appetit) og så ellers lidt salat osv efter gefuhl :). Lav masser af Hvidløgs Aioli og brug det som dyppelse til Barbeque bådkartofler(i frituren, eller i ovnen, brug grill de sidste 2-3 minz inden de skal ud).



+1, det lyder som et godt bud.

Servér en god, kraftig californisk rødvin til på enten cabernet sauvignon, zinfandel eller syrah. Så skulle den sidde i skabet.
Redigeret af Borge d. 10-03-2012 14:53
10-03-2012 14:51 #14| 2
Borge skrev:
Mrcharming skrev:
Solid ciabatta bolle i ovnen til det er sprødt - smør brødet med Hvidløgs Aioli, oksefilet(200g til damen - 300-500g til dig alt efter appetit) og så ellers lidt salat osv efter gefuhl :). Lav masser af Hvidløgs Aioli og brug det som dyppelse til Barbeque bådkartofler(i frituren, eller i ovnen, brug grill de sidste 2-3 minz inden de skal ud).



+1, det lyder som et godt bud.

Servér er god, kraftig californisk rødvin til på enten cabernet sauvignon, zinfandel eller syrah. Så skulle den sidde i skabet.



Eller ØL!
10-03-2012 14:52 #15| 0

Plejer at tilsætte lidt stærkt sennep (Fra glas, den der niver i næsen), og lidt ketchup samt lidt Worchestershiresauce, samt salt og peber til farsen.

Du kan med fordel røre din egen chili mayo, som bare er en standard mayo med masser af chili sauce i (der skal meget til lidt smag).

Ellers er min burger meget standard med tomat, salat, rødløg, bacon og ja kæmpe sucker for ristet løg.

Det allervigtigste er dog smeltet ost på toppen, plejer lige at stikke panden ind i ovnen sammen med burgerbollen, og så er osten dejligt smeltet.

10-03-2012 14:53 #16| 0

@andersnl
Jeg er mest til portobello-svampe, men man burde kunne bruge alle typer. Med hensyn til feta, så er det altafgørende at man bruger en feta som kommer som en blok. "salattern" har intet med feta at gøre.

10-03-2012 14:54 #17| 1
Mchael skrev:
Borge skrev:
Mrcharming skrev:
Solid ciabatta bolle i ovnen til det er sprødt - smør brødet med Hvidløgs Aioli, oksefilet(200g til damen - 300-500g til dig alt efter appetit) og så ellers lidt salat osv efter gefuhl :). Lav masser af Hvidløgs Aioli og brug det som dyppelse til Barbeque bådkartofler(i frituren, eller i ovnen, brug grill de sidste 2-3 minz inden de skal ud).



+1, det lyder som et godt bud.

Servér er god, kraftig californisk rødvin til på enten cabernet sauvignon, zinfandel eller syrah. Så skulle den sidde i skabet.



Eller ØL!


får jeg svært ved at argumentere imod, men hvis det er med damen, og man giver den gas med noget godt kød, så synes jeg det lyder som en rødvinslejlighed:-)
10-03-2012 14:55 #18| 2

Jeg er totalt med på æg. Mega undervurderet!! Dertil husk bacon og ost. Lav evt bøffen med en "tynd" oksefilet. Hvis du er til det sunde suppler med tomat, agurk og salat. Imo bør løg IKKE være med. Husk lidt heinz også men ik dræbe den i det!

10-03-2012 15:13 #19| 0

Takker for de gode forslag :D

10-03-2012 15:26 #20| 6

En burger er med hakkekød! Alt andet er en steak-sandwich etc..

10-03-2012 15:37 #21| 0
Razga skrev:
The standard burger


Bøffen er bare hakket oksekød m/ salt & peber.

Guacamole laves ved at blende 2 modne avocadoer med en lille bøtte cremefraiche 18% samt hvidløg efter smag. Smag til med salt og peber.


en sikker vinder til en gamer aften med gutterne..skal da helt sikkert prøves inden længe..
10-03-2012 15:40 #22| 0

Og det er netop til gamer aften med gutterne den oftest bliver serveret :)

10-03-2012 16:40 #23| 0

Bliv lidt inspireret af http://www.halifax.nu/ evt. :)

10-03-2012 16:48 #24| 0

der SKAL løg i en burger. bare ik rødløg,

10-03-2012 17:32 #25| 2

The Sheboygan

Redigeret af lynvingen83 d. 10-03-2012 17:33
10-03-2012 17:44 #26| 27
Redigeret af fijiviking d. 10-03-2012 17:45
10-03-2012 17:48 #27| 1

@fijiking

Jeg er solgt. Fuck hvor er jeg sulten nu.

10-03-2012 17:53 #28| 0

Fijiking- det må være den lækreste burger jeg nogensinde har set - omfg!

10-03-2012 17:58 #29| 0

OMG!

10-03-2012 18:03 #30| 3

hvor får jeg fat i sådan en bøf former der :) ?!!"

10-03-2012 18:12 #31| 0
Deadboy skrev:
hvor får jeg fat i sådan en bøf former der :) ?!!"


www.burgerlovers.dk/stufz
10-03-2012 18:17 #32| 0
Supaking skrev:
Deadboy skrev:
hvor får jeg fat i sådan en bøf former der :) ?!!"


www.burgerlovers.dk/stufz


TY :) !
10-03-2012 18:30 #34| 0

For satan hvor blev jeg sulten lige pludseligt!

10-03-2012 18:34 #35| 0

Om 20 min er fiji kings burger bøf klar :D

10-03-2012 18:39 #36| 0
BobbyOlsen skrev:
Om 20 min er fiji kings burger bøf klar :D


Så giv den lige en bedre bolle end den på billedet, ser ud til den fortjener det!
10-03-2012 18:53 #37| 0

Her er en del at vælge imellem :D

www.cheeseandburger.com/

10-03-2012 18:55 #38| 1

You want french fries IN the burger ?!? Yes please.

Det havde de alligevel ikke prøvet at lave før.

10-03-2012 19:41 #39| 3

FUUUCCKKK mannn.. Tror jeg skal brække mig.... 500gs hakkebøf er lige stor nok til mig :S

11-03-2012 15:32 #40| 0

Jeg vil anbefale at give bollen noget smørelse i form af avocado. Delicious!

11-03-2012 15:57 #41| 1

Den ser tør ud Longchamp..

11-03-2012 17:01 #42| 0

Fuck, jeg bliver hundesulten, og får en masse super burger ideer i hovedet! :-/

Må se at få købt ind til mine eksperimenter :-P


11-03-2012 17:08 #43| 1

En ting jeg dog savner i mange gode opskrifter, er syltede agurker,
som er blandt nr.1 til at gøre en god burger :-)

11-03-2012 18:01 #44| 0

Fijivikings pic er god lir, men imo ikke besværret værd, med hensyn til udhuling med mindre man har den dims der.
Vil dog prøve bacon omkring bøffen i dag, så jeg slipper for den proces også et læs Cheddar oven på inden den ryger i ovnen.

11-03-2012 18:10 #45| 0
Longchamp skrev:
You want french fries IN the burger ?!? Yes please.

Det havde de alligevel ikke prøvet at lave før.



Fritter i burger/sandwiches er nuts!

Jeg var meget skeptisk da jeg prøvede det første gang, men jeg er blevet en fortaler for det nu.
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar