Braiserede svinekæber HJÆLP

#1| 0

Hey.

Har gang i en gang braiserede svinekæber. Har fulgt opskriften på gastromand.dk/glaserede-svinekaeber-jordskokkechips-rygeost-portvinsglace/
Har brugt Brown ale og en rødvinsbalsamico.
Retten har stået og simret i en 3 timers tid og jeg har lige smagt på "saucen". Den smager lidt bitter og syrligt. Virker som om balsamicoen trænger meget igennem og måske også øllen. Hvordan redder jeg saucen? Gode forslag modtages med kyshånd.

31-12-2014 16:08 #2| 0

Sørge for at der er kraft nok, og så runde den af med mere væde. Foreks. fløde, som er godt til at ligge en dæmper på syrligheden. Ellers må du lave en hurtig fond mere, selvom tiden ikke er med dig. Men det kan lade sig gøre.

Held og lykke og god nytårsaften :)

31-12-2014 16:15 #3| 0

Ribsgele eller lignende plejer jeg at bruge til at balancere, hvis den mangler sødme - ved ikke om den går i din. Held og lykke med det.

31-12-2014 16:22 #4| 0

Jeg prøver at runde den af med lidt fløde og smør. Den har masser af kraft. :)
Lidt Ribsgelé eller honning kunne må måske også prøves.

Redigeret af CheeseRoyal d. 31-12-2014 19:07
31-12-2014 16:34 #5| 0

Gastrik!

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar