Alternativ til foie gras

#1| 0

Hej PN


Jeg er ved, at kigge på menuen til nytårsaften, og faldt over denne opskrift

https://www.alt.dk/mad/opskrift/indbagt-tournedos-a-la-rossini


Der skal gåseleverpostej/foie gras i, men pga dyrevelfærd er jeg ikke lige med på den. Jeg leder derfor efter et alternativ. Noget der giver omtrent samme smag og passer til retten.

Jeg fandt en enkelt opskrift: http://stopforcefeeding.com/content/faux-foie-gras-alternative


Er der nogen, der har erfaring med noget lignende, eller noget andet?

Det er kun et plus, hvis det er nemmere ;)


På forhånd tak!


PS Jeg håber ikke, at vi kommer ind på en diskution om foie gras er ok.


08-12-2017 17:57 #2| 0

Spise med price lavede en falsk foie gras i en af episoderne i den nye sæson så måske du kunne tjekke den episode ud.

08-12-2017 18:00 #3| 1

IKKE for at åbne diskussionen, men findes der virkelig ikke en eller anden form for øko-glad-fugl spiser for meget dejlig mad og leverer en skøn foie gras efter den har gået og hygget sig så længe sådan en fyr nu går og lever? Jeg mener, jeg synes da sidst jeg var i BonBon-Land (!!!) at jeg så en del som så ganske fornøjede ud, mens de gik og lignede tvangsfodrede mennesker...

08-12-2017 18:09 #4| 6

Leverpostej, stryhns den franske. 😂

08-12-2017 18:50 #5| 0

Det er jo stort set Beef Wellington du vil lave, og der er det altid gået rent ind hos mig og mine gæster, når jeg laver den som linket nedenfor, med sennep og svampe:


https://gastromand.dk/opskrift-beef-wellington-med-rodvinsglace/

08-12-2017 22:51 #6| 0

Se Brdr. Prices program fra igår..

09-12-2017 00:06 #7| 0

Der findes en gut i Spanien, Eduardo Sousa som laver foie gras på vildgæs. Det er helt uden tvangsfodring, og de udnytter blot gæssenes evne til at spise meget og fede sig selv op.

Prisen er også i den høje ende, men det hænger jo sammen.

http://www.sousa-labourdette.com/

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar