Airfryer - best buy

#1| 1

Som overskriften siger - hvad er nuts inden for airfryers?

 

Jeg har besluttet at jeg skal have en airfryer. Forestiller mig primært at bruge den til nuggets, kartofler og diverse grøntsager. Både for funktionalitet/kvalitet og for at spare tid. Hvad bruger I jeres airfryer til og hvad er der af gode fifs? 

 

Jeg leder efter en airfryer til 1-2 personer (3-5 liter så vidt jeg kan læse mig til) og den skal helst være under 29,5 cm i dybden, så jeg kan gemme den i skabet. Højde og bredde er (næsten) ligegyldigt.  

Redigeret af ALL IN INC d. 27-03-2023 18:14
27-03-2023 18:44 #2| 0

Jeg købte 2023 modellen fra ONYX den vandt bedst i test og holder alt det den lover.

Samtidig er den til fair pris.

28-03-2023 06:57 #3| 0
Frusti skrev:

Jeg købte 2023 modellen fra ONYX den vandt bedst i test og holder alt det den lover.

Samtidig er den til fair pris.

 

 Er det denne her? https://onyxcookware.dk/products/onyx-cookware-airfryer-5l


Ser ud til at få meget pæne anmeldelser og kan vist lige klemmes ind i skabet også. 

28-03-2023 07:51 #4| 0

Jeg har også lige fået ONYX modellen, design og kvalitet synes jeg er i top ift. andre jeg har set.


Jeg er dog stadigvæk ved at "lære" fidusen ved den, nu har jeg lavet kylling i den af 2 omgange, og jeg synes stadigvæk det bliver bedre på panden ift. smag og saft.

Til pomfritter er det klart en forbedring ift ovn!

 

28-03-2023 09:20 #5| 0

Købte denne her Ninja for et par år siden. Gode ratings og 2 skuffer, så man kan lave 2 forskellige ting på samme tid:

https://www.pricerunner.dk/pl/81-5273926/Frituregryder/Ninja-AF300EU-Sammenlign-Priser?&source=google&ref-site=SEM&ref-ad=google&gclid=CjwKCAjwoIqhBhAGEiwArXT7K_TwHLiEyWd1LOKdPd1Csj7cV...

 

Pommes kan den have klar på ca. 10 minutter, hvis jeg lægger dem i 1 lag. Kyllingebryster på ca. 11 minutter. Sprøde Hot Wings på 23 minutter.

Tender Chicken/kyllingefingre på ca. 10 minutter, og ca. det samme for schnitzler af forskellig slags.

Redigeret af Torstens d. 28-03-2023 09:43
28-03-2023 09:36 #6| 0
Unreachable skrev:

Jeg har også lige fået ONYX modellen, design og kvalitet synes jeg er i top ift. andre jeg har set.


Jeg er dog stadigvæk ved at "lære" fidusen ved den, nu har jeg lavet kylling i den af 2 omgange, og jeg synes stadigvæk det bliver bedre på panden ift. smag og saft.

Til pomfritter er det klart en forbedring ift ovn!

 

 

 Jeg er relativt ny i gamet, men indtil videre har airfryeren været rigtig god til at tilberede forskellige grøntsager, lave fritter og varme brød op. 

Jeg købte en cosori på bud. Den er også helt fin!

28-03-2023 10:19 #7| 0
Torstens skrev:

Købte denne her Ninja for et par år siden. Gode ratings og 2 skuffer, så man kan lave 2 forskellige ting på samme tid:

https://www.pricerunner.dk/pl/81-5273926/Frituregryder/Ninja-AF300EU-Sammenlign-Priser?&source=google&ref-site=SEM&ref-ad=google&gclid=CjwKCAjwoIqhBhAGEiwArXT7K_TwHLiEyWd1LOKdPd1Csj7cV...

 

Pommes kan den have klar på ca. 10 minutter, hvis jeg lægger dem i 1 lag. Kyllingebryster på ca. 11 minutter. Sprøde Hot Wings på 23 minutter.

Tender Chicken/kyllingefingre på ca. 10 minutter, og ca. det samme for schnitzler af forskellig slags.

Se det må jeg prøve! Fordi jeg har haft givet dem 20 min og 15 min, og det er blevet tørt begge gange, og følger man opskrifter på nettet så er dem jeg er stødt på i det spænd.

 

28-03-2023 11:04 #8| 0
Unreachable skrev:

Se det må jeg prøve! Fordi jeg har haft givet dem 20 min og 15 min, og det er blevet tørt begge gange, og følger man opskrifter på nettet så er dem jeg er stødt på i det spænd.

 

 

 Det kan hjælpe at skære dem på tværs, så de bliver mindre tykke - en idé jeg fik fra en youtuber, der går meget videnskabligt til værks mht. madlavning.

Han hedder Ethan Chlebowski, hvis det skulle have interesse.

 

Men hvis man ikke skærer dem over på tværs...

Det er ved 200 grader jeg giver dem 11 minutter, og lader dem ofte ligge og få eftervarme i 2-3 minutter.

Jeg skærer dem selvfølgelig altid over på tykkeste sted, for at se, at der ikke er "undercooked" områder i kyllingen.

28-03-2023 11:29 #9| 0
Unreachable skrev:

Se det må jeg prøve! Fordi jeg har haft givet dem 20 min og 15 min, og det er blevet tørt begge gange, og følger man opskrifter på nettet så er dem jeg er stødt på i det spænd.


 




Jeg har ikke fået købt en endnu, men følger et par FB grupper for at blive klogere på hvilken jeg skal vælge.
Jeg har fået indtryk af både størrelse og watt bør være i den høje ende, så er modellen vist ellers en smags sag.
Størrelsen bør have indvirkning på hvor godt luften cirkulerer, altså sprødhed, watt på hvor hurtigt man kan tilberede. Med wattene er jeg så lidt i tvivl om man så bør skrue lidt ned for dem (hvis man kan?) Når man laver størrere stykker kød, så det ikke bliver brændt udenpå før det er færdigt inden i 🤔

Det er lidt en jungle er mit indtryk, men virker skidesmart til måltider til 1-2 personer.
28-03-2023 11:31 #10| 0

Denne gruppe kan jeg godt lide, kommer dog en del opslag, også ligegyldige..

www.facebook.com/groups/1141443876578156/permalink/1245243922864817/

28-03-2023 12:57 #11| 0
Torstens skrev:

 

 Det kan hjælpe at skære dem på tværs, så de bliver mindre tykke - en idé jeg fik fra en youtuber, der går meget videnskabligt til værks mht. madlavning.

Han hedder Ethan Chlebowski, hvis det skulle have interesse.

 

Men hvis man ikke skærer dem over på tværs...

Det er ved 200 grader jeg giver dem 11 minutter, og lader dem ofte ligge og få eftervarme i 2-3 minutter.

Jeg skærer dem selvfølgelig altid over på tykkeste sted, for at se, at der ikke er "undercooked" områder i kyllingen.

 

 Må jeg lige prøve.

 

Jeg har bare svært ved at se hvordan det skal blive bedre end ved stegning på en pande, noget jeg dog tænker at prøve er at lave stir fry af ris/grønt/kylling i skiver, fordi det ville kunne spare en del tid ift rengøring af div. når jeg laver mad til min frokost.

28-03-2023 13:17 #12| 0
Unreachable skrev:

 

 Må jeg lige prøve.

 

Jeg har bare svært ved at se hvordan det skal blive bedre end ved stegning på en pande, noget jeg dog tænker at prøve er at lave stir fry af ris/grønt/kylling i skiver, fordi det ville kunne spare en del tid ift rengøring af div. når jeg laver mad til min frokost.

 

 Jeg tror absolut man kan lave dem bedre på pande, især hvis man skærer dem over på tværs (Det Chlebowski er inde på, er at kyllingebryster i reglen er for tykke til at blive saftige, hvis de ikke må være undertilberedte i midten, og så bliver de tørre, hvis de skal være sikre at spise).

 

Men grunden til at jeg bruger air fryer til det, er for nemheds skyld, og så kan jeg lave ommelet på panden imens jeg laver kyllingebryst i airfryeren.

28-03-2023 16:11 #13| 0

Laver ofte kyllingebryst med pikantost indeni og viklet ind i bacon. Afhængig af størrelse får de 12-15 minutter ved 200 grader. Det bliver bedre end jeg kan lave det i ovn eller på pande. Sprød bacon og saftig kylling. Og

 

Vi lavede hotdogs i vores AirFryer den anden aften. Nu er det i forvejen ikke verdens mest krævende "ret" :D Men det er nemmere og hurtigere bare at hakke pølsen i brødet og så smide det hele i miniovnen. 

28-03-2023 19:14 #14| 0

Tak for fede indlæg! :)


Editjeg har ikke helt besluttet mig endnu. Hvordan ser I på muligheden for, at airfryers vil blive det nye sort inden for indbygningsovne? Har ærligt talt ikke behov for endnu et appliance på min køkkenbordplade og som jeg forstår det kan en airfryer fuldstændigt erstatte en almindelig indbygningsovn. 


edit: men så vidt jeg kan se er det endnu ikke noget, der tilbydes på markedet

Redigeret af ALL IN INC d. 28-03-2023 19:15
28-03-2023 19:31 #15| 0

Er en airfryer ikke bare en mini varmluftsovn? De fåes ligesom airfryeren også i forskellige kvaliteter og priser.
Jeg tror bare de er boomet grundet energipriserne, nu er der så gået lidt mode i dem, og andre med behov for en mindre ovn har først fået øjnene op for dem nu, som jeg feks.
Blot min teori 😉

28-03-2023 19:40 #16| 0

Min uforbeholdne holdning:

 

Jeg vil ikke anbefale en AirFryer. Eller: Jeg forstår det ikke. Blev selv små-tryllebundet for et halvt år siden og købte Onyx-versionen. Efter et par mdr benyttede jeg deres tilfredshedsgaranti og sendte den tilbage.


Lad os starte med de negative ting: 


- Den koster 1.000 kroner, hvilket er relevant, når den ikke kan noget, som du i forvejen ikke kan i dit køkken.

- Det er en stor køkkenmaskine og fylder altså ganske meget i dit køkken.

- Den larmer riiimelig meget.


Disse ting er jo ok at tage med i pakken, hvis det bliver kompenseret af al den magi, som AirFryer bliver talt op til. Jeg oplevede den bare ikke. Først og fremmest skulle mine ting altid have længere tid end det, som opskrifter ellers foreskrev på internettet, og dermed kom jeg altså tættere på den tid, det tager i den normale ovn.


Men hvad med outputtet? Heller ikke imponerende. Jeg har ikke lavet noget i den, som var bedre end det, jeg normalt kan diske op med via ovn eller pande - det må jeg bare sige. 


Jeg var glad for den på ét punkt, og det var, at den er hurtig til at varme ting op. Hvis du eks. har hjemmelavet nuggets eller pizza fra dagen før, så har AirFryeren gjort det spiseklart på fem minutter.


Det er mit take.

28-03-2023 19:40 #17| 0
grovfil skrev:

Er en airfryer ikke bare en mini varmluftsovn? De fåes ligesom airfryeren også i forskellige kvaliteter og priser.
Jeg tror bare de er boomet grundet energipriserne, nu er der så gået lidt mode i dem, og andre med behov for en mindre ovn har først fået øjnene op for dem nu, som jeg feks.
Blot min teori

 

 Jeg tror, du har ret i, at airfryers boomer nu pga. energikrisen, men det jeg er tiltrukket af er kvaliteten og det tidsmæssige omfang. Med min madlavningsfrekvens er tid og kvalitet langt vigtigere end om det koster 1 eller 3 kroner pr. run. Så jeg kunne godt se for mig, at det var et marked for airfryers til indbygning (som erstatning for den konventionelle ovn vi allesammen har). Det kunne så være med forskelligt antal skuffer m.v. afhængigt at husstandens størrelse og behov. 

Redigeret af ALL IN INC d. 28-03-2023 19:45
28-03-2023 19:44 #18| 0
SebberG skrev:

Min uforbeholdne holdning:

 

Jeg vil ikke anbefale en AirFryer. Eller: Jeg forstår det ikke. Blev selv små-tryllebundet for et halvt år siden og købte Onyx-versionen. Efter et par mdr benyttede jeg deres tilfredshedsgaranti og sendte den tilbage.

 

Lad os starte med de negative ting: 

 

- Den koster 1.000 kroner, hvilket er relevant, når den ikke kan noget, som du i forvejen ikke kan i dit køkken.

- Det er en stor køkkenmaskine og fylder altså ganske meget i dit køkken.

- Den larmer riiimelig meget.

 

Disse ting er jo ok at tage med i pakken, hvis det bliver kompenseret af al den magi, som AirFryer bliver talt op til. Jeg oplevede den bare ikke. Først og fremmest skulle mine ting altid have længere tid end det, som opskrifter ellers foreskrev på internettet, og dermed kom jeg altså tættere på den tid, det tager i den normale ovn.

 

Men hvad med outputtet? Heller ikke imponerende. Jeg har ikke lavet noget i den, som var bedre end det, jeg normalt kan diske op med via ovn eller pande - det må jeg bare sige. 

 

Jeg var glad for den på ét punkt, og det var, at den er hurtig til at varme ting op. Hvis du eks. har hjemmelavet nuggets eller pizza fra dagen før, så har AirFryeren gjort det spiseklart på fem minutter.

 

Det er mit take.

 Super interessant da det jo går imod hvad der ellers er konsensus for tiden. Jeg kan ikke dømme, men en af mine kammerater har anbefalet en airfryer for flere år siden med nogenlunde det modsatte af din oplevelse, så det er jeg da noget forundret over.

 

28-03-2023 20:06 #19| 0
ALL IN INC skrev:

Tak for fede indlæg! :)

 

Editjeg har ikke helt besluttet mig endnu. Hvordan ser I på muligheden for, at airfryers vil blive det nye sort inden for indbygningsovne? Har ærligt talt ikke behov for endnu et appliance på min køkkenbordplade og som jeg forstår det kan en airfryer fuldstændigt erstatte en almindelig indbygningsovn. 


edit: men så vidt jeg kan se er det endnu ikke noget, der tilbydes på markedet

 

 En Air fryer er dybest set bare en lille varmluftsovn. Jeg ville nok ikke brude den, hvis jeg fik gæster, men til få personer er den hurtigere og bruger mindre strøm, end en normal varmluftsovn.

28-03-2023 20:11 #20| 0
SebberG skrev:


Men hvad med outputtet? Heller ikke imponerende. Jeg har ikke lavet noget i den, som var bedre end det, jeg normalt kan diske op med via ovn eller pande - det må jeg bare sige. 

 

Personligt synes jeg det er enormt svært at lave pommes sprøde i en normal varmluftsovn. Enten er de (eller mindst halvdelen) bløde eller også er de brændte - og det er efter 25 minutter.

Når jeg lægger dem i 1 lag, kan jeg have sprøde pommer på 10 minutter i en air fryer ved max crisp (tror det er 250 grader).

Ligeledes med Hot wings. - 23 minutter på 200 grader gør dem sprøde, og ikke bløde. Det har jeg aldrig formået i en normal ovn.

 

Resten af det jeg laver kunne også laves i en normal ovn - men det vil tage længere tid, være dyrere, og tage længere tid at gøre rist eller bradepande ren.

Så for mig er det ofte fordi det er nemmere at lave maden i air fryeren - altså det der kan blive godt i air fryer. Og så er det som sagt billigere, end at fyre op for den konventionelle ovn.

Redigeret af Torstens d. 28-03-2023 20:12
28-03-2023 22:59 #21| 0
ALL IN INC skrev:

 Super interessant da det jo går imod hvad der ellers er konsensus for tiden. Jeg kan ikke dømme, men en af mine kammerater har anbefalet en airfryerfor flere år siden med nogenlunde det modsatte af din oplevelse, så det er jeg da noget forundret over.

 



Jeg er egentlig lidt med Sebber her. Måske fordi jeg ikke har sat mig ordentligt ind i det.
Jeg bruger den stort set kun til pommes og forårsruller. Synes også pladsen er lidt trang.
29-03-2023 06:11 #22| 0
THR72 skrev:
Jeg er egentlig lidt med Sebber her. Måske fordi jeg ikke har sat mig ordentligt ind i det.
Jeg bruger den stort set kun til pommes og forårsruller. Synes også pladsen er lidt trang.

 

 Hvis jeg husker rigtigt, spiser du en del vegetarisk? Alle reklamerne og madbanditten, hvis opskrifter jeg tit bruger, roser fryerens evne til at tilberede grøntsager. Har du erfaringer med det?

29-03-2023 09:36 #23| 0
SebberG skrev:

Min uforbeholdne holdning:

 

Jeg vil ikke anbefale en AirFryer. Eller: Jeg forstår det ikke. Blev selv små-tryllebundet for et halvt år siden og købte Onyx-versionen. Efter et par mdr benyttede jeg deres tilfredshedsgaranti og sendte den tilbage.

 

Lad os starte med de negative ting: 

 

- Den koster 1.000 kroner, hvilket er relevant, når den ikke kan noget, som du i forvejen ikke kan i dit køkken.

- Det er en stor køkkenmaskine og fylder altså ganske meget i dit køkken.

- Den larmer riiimelig meget.

 

Disse ting er jo ok at tage med i pakken, hvis det bliver kompenseret af al den magi, som AirFryer bliver talt op til. Jeg oplevede den bare ikke. Først og fremmest skulle mine ting altid have længere tid end det, som opskrifter ellers foreskrev på internettet, og dermed kom jeg altså tættere på den tid, det tager i den normale ovn.

 

Men hvad med outputtet? Heller ikke imponerende. Jeg har ikke lavet noget i den, som var bedre end det, jeg normalt kan diske op med via ovn eller pande - det må jeg bare sige. 

 

Jeg var glad for den på ét punkt, og det var, at den er hurtig til at varme ting op. Hvis du eks. har hjemmelavet nuggets eller pizza fra dagen før, så har AirFryeren gjort det spiseklart på fem minutter.

 

Det er mit take.

 

 Så man får pengene retur, selvom man har brugt produktet?

29-03-2023 10:32 #24| 0
ALL IN INC skrev:

 


 Hvis jeg husker rigtigt, spiser du en del vegetarisk? Alle reklamerne og madbanditten, hvis opskrifter jeg tit bruger, roser fryerens evne til at tilberede grøntsager. Har du erfaringer med det?



Nej. Jeg er ikke vegetar - langt fra😬

Jeg har ikke prøvet så meget endnu. Ikke lige haft mod på det, men jeg har meldt mig ind i en gruppe på Facebook hvor der bliver lagt opskrifter op, samt tips og tricks 😀👍
29-03-2023 19:53 #25| 0

Min oplevelse er at sprødheden er bedre og man behøver meget mindre fedt. Bruger ikke min ovn længere.

 

Jeg har dog læst mig til, at der er en ret stor procentdel der ikke fungerer ordentligt og derfor bliver sendt tilbage. Noget kunne tyde på, at SebberG har fået en "dårlig", da det skulle have længere tid end foreskrevet i opskrifter.

29-03-2023 21:17 #26| 0

Fatter ikke folk siger de har svært ved at lave godt saftigt kyllingebryst.
Da det ligner det er flere folk med den Onyx, så ville jeg nok ikke tage den. :) 

Jeg synes kyllingebryst bliver nuts i airfryer og klart, som i klaaaart de bedste kyllingebryst jeg har fået.
Saftige indeni og dejligt sprøde udenpå. Fuck det er godt!
Panko stegt kyllingebryst ligeledes fucking nuts i AirFryer!

Må erkende jeg er stor fan.

Laver også en del tostones som også spiller max i airfryer. (smager lidt ala french fries, for der ikke aner hvad det er)

Og så chicharron laver jeg meget også, som også sparker max røv (det er vel lidt stegt flæsk agtigt for dem der heller ikke lige kender det :)

Jeg bor i Spanien og har en der næppe findes i DK, så kan ikke anbefale en, men hvis kyllingebryst ikke funker super godt i dem der nævnes her, så tag ikke en af dem :)

Sad lige og læste denne, der vinder Onyx testen:
https://www.forbrugertesten.dk/airfryer-test-bedste-airfryers/

Redigeret af G-B-P d. 21-09-2023 13:31
29-03-2023 21:30 #27| 1
G-B-P skrev:

Fatter ikke folk siger de har svært ved at lave godt saftigt kyllingebryst.
Da det ligner det er flere folk med den Onyx, så ville jeg nok ikke tage den. :) 

Jeg synes kyllingebryst bliver nuts i airfryer og klart, som i klaaaart de bedste kyllingebryst jeg har fået.
Saftige indeni og dejligt sprøde udenpå. Fuck det er godt!
Panko stegt kyllingebryst ligeledes fucking nuts i AirFryer!

Må erkende jeg er stor fan.

Laver også en del tostones som også spiller max i airfryer. (smager lidt ala french fries, for der ikke aner hvad det er)

Og så chicharron laver jeg meget også, som også sparker max røv (det er vel lidt stegt flæsk agtigt for dem der heller ikke lige kender det :)

Jeg bor i Spanien og har en der næppe findes i DK, så kan ikke anbefale en, men hvis kyllingebryst ikke funker super godt i dem der nævnes her, så tag ikke en af dem :)

 

 Kan jo være grundet tiden man giver dem, har ikke prøvet på 10 min endnu - men er da glad for jeg har en Onyx efter at have fundet ud af de har den tilfredshedsgaranti, det er nuts.

30-03-2023 00:55 #28| 0

Jeg har for nyligt købt den Onyx 5l model der linkes til øverst i tråden, og jeg er godt tilfreds.

Til kartofler i diverse afstøbninger er den genial, særligt rösti får helt perfekt crispness udenpå, samtidigt med at kartoflen indeni er blød og nærmest cremet.


Jeg har også lavet blødkogte æg, lægger blot 5-6 æg i den fordelt så godt de nu kan, og giver dem 11-12 minutter på 140g (forvarmer ikke), og så ned i noget koldt vand i en skål bagefter, hvor de lige kan stå et minuts tid - hælder vandet fra, og så er de klar. Skallen kommer også markant lettere af, end når jeg bruger gryde eller æggekoger - skal dog ikke kloge mig på hvorfor.


Stegt flæsk har jeg også forsøgt mig med, og det blev glimrende - også dejligt let at rengøre bagefter. Jeg lagde 8 skiver (med salt på) i, fordelt i et lag, og gav 15 minutter på 180 grader, vender dem og giver 15 minutter mere.


Til at opvarme frosne grøntsager, f.eks. brocollibuketter, er den også glimrende til.

Redigeret af NotACop d. 30-03-2023 00:56
31-03-2023 13:29 #29| 0

Er stadigt ikke helt besluttet på hvilken jeg skal købe endnu.

Nogen der ved hvor mange liter den skal være for at man kan smide en hel kylling i (en Alm. Og ikke de der kæmpe velfærdskylliger 😅)? 

Jeg mener at have læst/hørt, at flere nærmest dropper grillen fordi det er lige så godt og nemmere med airfryeren. Nogen der har erfaringer med det, for jeg er ret træt af alt den plads min grill optager på altanen. 

31-03-2023 20:25 #30| 0

Efter denne tråd kom jeg i tanke om at vi havde en stående vi aldrig rigtig fik brugt

En Tefal  ACTIFRY FAMILY som er ca. 10 år gammel. uden indstilling i grader. kun tid

Fik den fundet frem fra gemmerne men den virkede ikke.

Larmede helt vildt uden at dreje rundt.

Nå men nu havde jeg fået blod på tanden og læste div. test og har lige bestilt den der ligger som den mest populære på Price













31-03-2023 20:34 #31| 0
Mr.Bean1957 skrev:

Efter denne tråd kom jeg i tanke om at vi havde en stående vi aldrig rigtig fik brugt

En Tefal  ACTIFRY FAMILY som er ca. 10 år gammel. uden indstilling i grader. kun tid

Fik den fundet frem fra gemmerne men den virkede ikke.

Larmede helt vildt uden at dreje rundt.

Nå men nu havde jeg fået blod på tanden og læste div. test og har lige bestilt den der ligger som den mest populære på Price













 Uhhh mega fedt! Jeg har netop ifm. med min research fået bevæget mig op i "limousine" modellerne :D

 

Jeg hælder mest til Instant Vortex Dual (ift. Ninja modellen), men blev i samme ombæring opmærksom på deres Instant Pot Duo Crisp, som både er en trykkoger og en airfryer. Jeg bruger trykkoger med stor fornøjelse, men ville gerne have en større, så det ville være mega fedt at slå 2 fluer med ét smæk. Den fylder bare forbandet meget og jeg skal faktisk udbygge køkkenet for at få plads til den :D

 

Redigeret af ALL IN INC d. 31-03-2023 20:35
01-04-2023 15:00 #32| 0

Ligner et godt tilbud hos Coop hvis man er medlem, jeg er lige hoppet på den.

 

https://shopping.coop.dk/vare/profi-cook-xxl-airfryer-fr1242-2-kurve-paa-hver-4,5-liter-9-programmer/4006160124286

 

ved ikke om de mener det, men ser ud til tilbuddet kun er i dag.

Redigeret af grovfil d. 01-04-2023 15:03
01-04-2023 15:31 #33| 0
grovfil skrev:

Ligner et godt tilbud hos Coop hvis man er medlem, jeg er lige hoppet på den.

 

https://shopping.coop.dk/vare/profi-cook-xxl-airfryer-fr1242-2-kurve-paa-hver-4,5-liter-9-programmer/4006160124286

 

ved ikke om de mener det, men ser ud til tilbuddet kun er i dag.

 

 Vones Kvickly har lige haft den som Ja Tak-tilbud til kun 999kr. 

Jeg er lidt ærgerlig over, at jeg ikke nåede at sige ja tak til en. 

Redigeret af tuznelda d. 01-04-2023 17:37
01-04-2023 15:45 #34| 0

Jeg har besluttet mig for at købe Instant Pot, hvor airfryeren er koblet med en trykkoger. Så må jeg leve med at min Magimix blender skal vige pladsen fra køkkenbordet :)

01-04-2023 15:46 #35| 1
tuznelda skrev:

 

 Vones Kvickly har lige haft den som Ja Tak-tiæbud til kun 999kr. 

Jeg er lidt ærgerlig over, at jeg ikke nåede at sige ja tak til en. 

 

 Jeg er  i sær tiltalt af den(tilsyneladende) kan gå længere ned i temperatur end de fleste andre. 40og 80gr står der i annoncen, brugsanvisningen skriver 50 🤔 håber jeg kan bruge den til at tørre ramsløg osv. også 😀

01-04-2023 17:38 #36| 1
grovfil skrev:

 

 Jeg er  i sær tiltalt af den(tilsyneladende) kan gå længere ned i temperatur end de fleste andre. 40og 80gr står der i annoncen, brugsanvisningen skriver 50

 

 Der har jeg en food dehydrator til den slags

Redigeret af tuznelda d. 01-04-2023 18:37
01-04-2023 18:00 #37| 0
ALL IN INC skrev:

Jeg har besluttet mig for at købe Instant Pot, hvor airfryeren er koblet med en trykkoger. Så må jeg leve med at min Magimix blender skal vige pladsen fra køkkenbordet :)

 

 Du skulle have købt Instant pot + modellen. der følger et helt nyt køkken med. ;) 


skriv gerne om dine oplevelser med den. jeg tror at der er mange der kigger med på sidelinien. (33 indlæg og hele 1700+ views) 

 

/nuller

01-04-2023 18:21 #38| 1
tuznelda skrev:

 

 Der har jeg en food dehydator thil den slags

 

 Hey søster dansklærer, det er ikke ok, at du laver stavefejl.

01-04-2023 18:37 #39| 0
SVFA_DK skrev:

 

 Hey søster dansklærer, det er ikke ok, at du laver stavefejl.

Det er Mobiltyrkfjel 😄

01-04-2023 19:27 #40| 1

Det sagde hun også igår 

01-04-2023 19:33 #41| 2

igår :-)

12-04-2023 18:02 #42| 0

Nå mit køb af air fryer gik lidt i stå, men efter - alt for lang - research og mange valg og omvalg er jeg endt med at bestille en Ninja Foodi MAX Dual Zone AF400EU. Den er i restordre alle steder, men skulle modtage den i næste uge (nogle steder er der mere end 4 måneders levering. Denne airfryer får super gode anmelderser og må betegnes som i den gode ende. 

 

Jeg var længe ret hooked på at købe en multicooker fra Instant Pot med indbygget air fryer, da jeg alligevel gerne vil udskifte min nuværende trykkoger. Men et par anmeldelser fik mig fra det, da jeg var ikke villig til at gå på kompromis med kvaliteten af airfryeren. Jeg vil i stedet afvente, at deres nye multicooker Instant Pot Rio bliver tilgængelig i EU. Forhåbentligt i en 8 liters version. 

 

Mit andet valg var Instant - Vortex Plus Dual ClearCook 7.6 L fra samme firma, da jeg var ret hooked på muligheden for at følge med i tilberedningen "udefra". Imidlertid er størrelsen på kanten af (og den passer i øvrigt heller ikke i mit skab), at man kan tilberede en hel kylling og det blev en dealbreaker - så må vi se hvor ofte jeg rent faktisk tilbereder en hel kylling :D 






Redigeret af ALL IN INC d. 12-04-2023 18:04
12-04-2023 18:09 #43| 0

Jeg har haft min en uges tid( også to skuffer, linker ovenfor) en uges tid.

 

jer er blevet vild med det! Indtil videre har jeg lavet perfekt medister, kamsteg med perfekt kød, havde svært ved at "poppe"sværen, men den blev sprød. Noget grøntsags blanding (div. fra skuffen) med krydder og lidt olie, det smagte fint, og kartofler skåret rustikt med lidt olie og div krydder, de bliver geniale, skal spises straks før de bliver bløde.

 

overall forelsket, Glæd dig!

 

edit, hel kylling ser jeg mange snakker om, jeg vil altså tro vores 4,5 liter skuffer er i underkanten der.

 

Redigeret af grovfil d. 12-04-2023 18:11
12-04-2023 18:15 #44| 1

sku svært at lave en spelling contest. på PN . men tror self tuzzen er i top 100... lålå

13-04-2023 14:13 #45| 0
ALL IN INC skrev:

Nå mit køb af air fryer gik lidt i stå, men efter - alt for lang - research og mange valg og omvalg er jeg endt med at bestille en Ninja Foodi MAX Dual Zone AF400EU. Den er i restordre alle steder, men skulle modtage den i næste uge (nogle steder er der mere end 4 måneders levering. Denne airfryer får super gode anmelderser og må betegnes som i den gode ende. 

 

Jeg var længe ret hooked på at købe en multicooker fra Instant Pot med indbygget air fryer, da jeg alligevel gerne vil udskifte min nuværende trykkoger. Men et par anmeldelser fik mig fra det, da jeg var ikke villig til at gå på kompromis med kvaliteten af airfryeren. Jeg vil i stedet afvente, at deres nye multicooker Instant Pot Rio bliver tilgængelig i EU. Forhåbentligt i en 8 liters version. 

 

Mit andet valg var Instant - Vortex Plus Dual ClearCook 7.6 L fra samme firma, da jeg var ret hooked på muligheden for at følge med i tilberedningen "udefra". Imidlertid er størrelsen på kanten af (og den passer i øvrigt heller ikke i mit skab), at man kan tilberede en hel kylling og det blev en dealbreaker - så må vi se hvor ofte jeg rent faktisk tilbereder en hel kylling :D 






 

 Jeg har den lille model AF300EU, og synes den fungerer fint. 

Bruger den som regel flere gange om ugen, og bruger næsten aldrig min ovn mere.

18-04-2023 12:39 #46| 0

Lige et rookie-spørgsmål: Er der nogle af jer, der bruger jeres air fryer til at opvarme (allerede tilberedt) mad også? 

 

Min gamle mikrobølgeovn er stået af, og i et par tests anbefales det at købe air fryeren fra Onyx som erstatning for en mikrobølgeovn.

09-11-2023 18:36 #47| 0

Undskyld jeg opper denne halv gamle tråd. Men jeg overvejer at købe en Air fryer, da det vil lette hverdagen en del.
Men hvilken er nuts på nuværende tidspunk?

09-11-2023 19:30 #48| 0

Hvad menes med nuts? Der er så mange varianter efterhånden.. 1 eller 2 skuffer, ovn, grillovn (ved jeg ikke lige hvad kan specielt, noget med at grille sikkert 😉 kvic

 

Ninja er kommet med en ny, de går for at være nogen af de bedste 2skuffers varianter, jeg har en billigere efterligning af dem med 2x5,5L.

ninja er kommet med en der har det samme(måske var det 2x5L), men du kan så også tage dem ud og sætte en medfølgende 10eller11L skuffe i istedet, det lyder sku smart og får også gode anmeldelser..

jeg så i Kvickly forleden at de har en billig efterligning på tilbud til 8-900kr. Ved ikke noget om den... Der var også såden en ovngrill, så meget sjov ud, me jeg synes den virkede lille, men igen, ingen erfaringer med hverken ovn eller ovngrill.. er lidt i tvivl om jeg ville have valgt en af dem i sin tid hvis jeg havde haft valget...

det er en jungle, det er sku svært at råde om 🙂

09-11-2023 22:29 #49| 0

Missede lige en detalje, to skuffers udgaven fra Kvickly er som den nye Ninja også med en ekstra stor skuffe, det lyder altså skidesmart til anden eller en stor flæskesteg til jul feks.

 

Stod jeg og skulle afprøve "den nye verden" til en billig penge, så havde jeg prøvet den. Ved som skrevet intet om den, kun set den meget hurtigt ved et tilfælde da jeg lige gik forbi afdelingen. Min søster spørger også jævnligt, og hende har jeg også svært ved at råde da hun heller ikke ved noget, men bare hører fra mig og andre at de er glade for deres.. hun vil få samme råd i morgen.. 

disclaimer, en del synes deres billig modeller larmer, det gør min vel også i nogens optik, men ikke mere end jeg personligt kan leve med det.

10-11-2023 12:49 #50| 0

Hvad er fordelen ved at have 2 skuffer kontra 1? Jeg kan godt se, at det er nemmere at lave f.eks. pomfritter i de 2 skuffer, men at lave en hel kylling bliver lidt besværligt. 

 

Jeg har selv mest kig på dem med en stor skuffe. Men det er primært fordi det virker nemmest og mest overskueligt. 

 

Jeg syntes bare det er helt vildt, så stor prisforskel der er. Ved at Casper Sobczyk har lavet nogen til 500-600 kr, men det virker også utroligt lavt i forhold til diverse andre mærker på markedet. 

 

10-11-2023 14:33 #51| 0

En almindelig 1300gr kylling går fint i den ene skuffe på 5.5l, i airfryer gruppe på fb skriver folk også det går i mindre 2skuffers, jeg ville dog helst ikke have dem mindre end de 5-5.5L

 

Jeg har netop valgt to skuffer for at holde det adskilt, så kan jeg ryste pommes/grøntsager løbende i den ene, mens kylling,steg, kottelet osv. Ligger og steger og vendes en enkelt gang undervejs. (Nogen vender slet ikke, andre mener det er nødvendigt for jævn stegeskorpe, der fås også AF med både over og under varme, min har kun over, synes det går fint, genere mig ikke at vende/ryste lidt)

 

Jeg ville kigge i Kvickly. Jeg så den i Tåstrup, ved dog ikke om det var lokalt tilbud, jeg kan ikke finde den i hverken Kvicklys avis eller i Coop appen. (er medlem) den havde netop to skuffer der så kunne tages ud og udskiftes med en stor når sådan en skulle bruges. Har ikke erfaring, men det lyder smart.. mener det var 8-900kr. Evt ring rundt hvis man kan det.

 

bestemmer du dig for en skuffe skulle en onyx eller Phillips xxl vist være nogle af de bedste til prisen så vidt jeg har set i en FB gruppe.

 

jeg er medlem af denne gruppe, synes den er ok, men slå notifikationer fra, der er mange indlæg og en del ligegyldigt.. folk er generelt hjælpsomme, og masser af gode opskrifter.

 

https://www.facebook.com/groups/490103051349214/?ref=share

Redigeret af grovfil d. 10-11-2023 14:35
10-11-2023 16:17 #52| 0

Vi har "den store" med 2 skuffer fra Caspar Sobzcyk, og er mega glade for den. 

 

Den bliver brugt næsten hver dag.

 

I aften skal Mikkmakk og sønnerne have lækre confiterede andebryst, tilberedt i airfryeren mens jeg sidder coronaramt og nyder min hønsekødssuppe.

 

Når den store 9l. Skuffe til vores airfryer kommer i salg til januar,  så bliver det absolut ikke ret meget vi kommer til at bruge den alm. Ovn. 

 

Så, hvis man er mere end 1 person i husstanden,  så ville jeg anbefale en airfryer med 2 skuffer, og mulighed for én stor 

Redigeret af tuznelda d. 11-01-2024 19:09
10-11-2023 17:45 #53| 0

Undskyld jeg spørg lidt dumt. Men kan man få en, hvor der som udgangspunkt er 2 skuffer, men tilkøbe 1 stor? Og hvad ville i foretrække?

Syntes dem jeg har set på, så er det enten f.eks 5,5 liter, eller 2 mindre på 2 liter? Mit behov kommer primært til at være hverdagsmad. Grøntsager, kartofler, kylling mm

Redigeret af Garder Munk d. 10-11-2023 17:47
10-11-2023 19:26 #54| 0
Garder Munk skrev:

Undskyld jeg spørg lidt dumt. Men kan man få en, hvor der som udgangspunkt er 2 skuffer, men tilkøbe 1 stor? Og hvad ville i foretrække?

Syntes dem jeg har set på, så er det enten f.eks 5,5 liter, eller 2 mindre på 2 liter? Mit behov kommer primært til at være hverdagsmad. Grøntsager, kartofler, kylling mm

 

 Er det ikke lidt det jeg skriver man kan... Måske jeg skriver for meget 🤔 prøv at læse igen 🙃

10-11-2023 21:13 #55| 0
Garder Munk skrev:

Undskyld jeg spørg lidt dumt. Men kan man få en, hvor der som udgangspunkt er 2 skuffer, men tilkøbe 1 stor? Og hvad ville i foretrække?

Syntes dem jeg har set på, så er det enten f.eks 5,5 liter, eller 2 mindre på 2 liter? Mit behov kommer primært til at være hverdagsmad. Grøntsager, kartofler, kylling mm

 

 Caspar Sobzcyk annoncerede i start oktober,  at man til januar kan købe en stor 9 liter skuffe til denne model:

https://shop.caspersobczyk.dk/products/dual-zone-airfryer-9-liter-sort-2400w

 

Screenshot af min mailbekræftelse på, at jeg får lov at bestille den store skuffe før den kommer i alm. Salg på webshoppen.

10-11-2023 23:21 #56| 0

Forstår stadig ikke hel hypen, hvorfor ikke bare bruge normal varmluftovn?

10-11-2023 23:24 #57| 0
Heffernan skrev:

Forstår stadig ikke hel hypen, hvorfor ikke bare bruge normal varmluftovn?

 Hvor ofte har du brug for "al pladsen" når du tænder ovnen? 

Hvis du fx bare lige skal varme lidt flutes eller 4 bage kartofler ... eller måske 3 forårsruller.

 

Så er det smart at kunne nøjes med et mindre - og hurtigere - ovnrum.

 

Hvis du kun bruger din ovn til store stege, lasagne eller det helt store hjemmebageri, så giver en airfryer ikke mening  

11-11-2023 00:17 #58| 0
Heffernan skrev:

Forstår stadig ikke hel hypen, hvorfor ikke bare bruge normal varmluftovn?

 

Jeg synes det er nemt, lige at smide en gang blandede rodfrugter feks. i en pose med lidt olie og krydderi, gøre det samme med et stykke kød og så smide det i køleren. Senere dumper jeg det bare ned i hver sin skuffe, sætter tiden som jeg synes, smider evt et stykke brød i den ene mod slutningen, og vupti så er der den nemmeste velsmagende aftensmad.

genial hotdog laves ved at ridse en pølse "i buen" (så flækker den kontrolleret=stegeskorpe og den holder bedre på "sovsen") i skuffen 3-4min smid brød ned ved siden af 3min mere, så skal du bare fylde på med dine fortrukne sovser..

så er der klassikerne kylling og flæskesteg, de er endnu sværere at fucke up I airfryer vil jeg mene, det er ikke lykkedes mig at stege dem tørre endnu, altid saftigt kød og sprød skorpe/svær..

og så skulle det være strømbesparende, det har dog aldrig været det jeg gik op i, jeg synes bare den er genial til "en mands mad" 😀

hypen forstår jeg egentlig heller ikke, det er "bare en mindre varmluftsovn, vil sov mene intensiteten i luftcirkulationen giver mere sprødhed og lidt hurtigere tilberedning.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar