Afskæring oksemørbrad

#1| 0

Hejsa

Skal lave boeuf Wellington i weekenden og har købt en oksemørbrad.


Den er egentlig for stor og da den samtidig er asymetrisk, overvejer jeg at skære noget af den tynde ende af. Hermed får jeg også en mere ensstegt mørbrad.


MEN... vil saften nu vælte ud af den ende jeg har skåret af?

17-09-2015 15:35 #2| 0

Nej. Skær du bare ind til det du skal bruge. Resten kunne passe glimrende i eks en gryderet.

17-09-2015 16:03 #3| 0

Oksemørbrad -> gryderet????

17-09-2015 16:15 #4| 0

hvis det afskårne ikke ligner noget du vil ha som bøffer eller på spyd så er der absolut intet galt med at bruge det i en gryderet som denne.

17-09-2015 17:35 #5| 0

Skær den endelig til. Brun mørbraden godt af inden du samler det hele. Ekstra smag. Oksemørbrad er svær at ødelægge, men hvis du har mulighed for det, så brug et stegetermometer når du mener den er færdig. For en sikkerheds skyld. Sidst jeg lavede Wellington, fik den ikke nok, pga en dårlig ovn. Måtte give den 10 mere.

Jeg ville ikke bruge de gode, dyre mørbrad-rester i en gryderet. Synes du skal stege dem som bøffer. Til en gryderet ville jeg købe en anden (billigere) udskæring med mere smag og kraft, som kræver lang tilberedelsestid.

God fornøjelse.

17-09-2015 17:35 #6| 0

Skær den endelig så den bliver mere symmetrisk - det forhøjer også dine chancer for en vellykket og ens tilberedt Wellington gevaldigt :-)

19-09-2015 08:50 #7| 1

Ofte kan man folde mørbraddn sammen og pakke den stramt ind i film, således den holder en ensartet form. Bare et tip til en anden gang :)

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar