3 Tøser til middag

#1| 0

Heysan

Skal have 3 tøser til middag torsdag og ville lige høre om min tanker med hensyn til menuen ikke er helt i vejret.

Forret: Gazpacho
Hovedret: fyldt svinemørbrad med bacon omkring (soltørrede tomat, hvidløg, friske krydderier)
Tilbehør: Risotto (hvad synes folk den skal bestå af, og helst ikke svampe)?
Dessert: Creme Brulee med nogle friske bær

20-09-2011 19:07 #2| 0

Ved ikke om hovedretten er optimal til 3 tøsebørn. - Spækket med bacon rundt om, hvidløg mm.
Forret tilbehør + dessert lyder dog som THE NUTS.

Til hovedret ville jeg måske tænke i retning af noget rigtigt lækkert kylling, eventuelt med ovnstegte kartofler + whiskey sauce.
Kartoflerne

Redigeret af PayThisPanda d. 20-09-2011 19:08
20-09-2011 19:08 #3| 27

Naked man

20-09-2011 19:10 #4| 2

De vil sikkert have noget salat til den hovedret

20-09-2011 19:10 #5| 19

Hvad med at vikle lidt bacon rundt om babserne på tøsebørnene ligesom på dit profilbillede og så ellers bare gå til fadet!!

20-09-2011 19:11 #6| 31

nice "skjult" brag

20-09-2011 19:11 #7| 1
Moderator

Brag!

20-09-2011 19:12 #8| 55

Hvad hedder dine 3 søstre så? :-)

20-09-2011 19:17 #9| 4

sick brag

20-09-2011 19:18 #10| 0

LOL

20-09-2011 19:22 #11| 2

Piger kan ikke lide svin og bacon :-)

Bagt torsk med bacon er bedre :-)

20-09-2011 19:24 #12| 20

Den ene skulle tilfældigvis ikke være Nikoline Petersen Nielsen?

20-09-2011 19:27 #13| 2

Piger kan vel forhelvede også lide god mad. Kan ikke se der burde være forskel på mænds og kvinders smagsløg. De tænker nok mere over deres kost end mænd. Så gi dem hva du synes er lækkert og beskidt.

20-09-2011 19:30 #14| 5

Gazpacho = NUTS

Hovedret: bacon bliver bare så fedtet og hvidløg kommer de til at stinke af. Hvis du regner med at holde om en af dine søskende om natten, er det ikke det bedste mix.

Lav noget unghane med noget rucola blanding, og andet sødt. :)

Dessert = NUTS

Hvis du mangler en mand til festen, så er jeg ALL IN, og skal nok passe de resterende to der er tilovers. :)

20-09-2011 19:33 #15| 1

Lav en risotto til forret i stedet - Med kammusling og kørvel

Ikke risotto som tilbehør...

20-09-2011 19:36 #16| 6
playern skrev:
Lav en risotto til forret i stedet - Med kammusling og kørvel

Ikke risotto som tilbehør...


Kørvel??? Det er jo det OP håber på at få til dessert.
20-09-2011 19:41 #17| 2

Altså ... Jeg er en slags pige og jeg synes din menu lyder fantastisk. (Selvom jeg ikke kan lide soltørrede tomater) Men... Det er nok rigtigt, at du skal holde igen med hvidløget, hvis du håber på, at en af pigerne vil kissemisse med dig senere på aftenen.

Sørg for noget salat til pigerne som tilbehør og så skal de nok nyde både mørbrad og bacon.

20-09-2011 19:44 #18| 26

Hvorfor er der så mange der skriver en af pigerne ?

- OP skal da være ambitiøs og gå efter guldet... :-)

20-09-2011 19:48 #19| 0

Gl

20-09-2011 19:49 #20| 1
Hovedret: bacon bliver bare så fedtet og hvidløg kommer de til at stinke af. Hvis du regner med at holde om en af dine søskende om natten, er det ikke det bedste mix.

20-09-2011 19:54 #21| 0

Selvom tøserne kommer fra jylland og godt kan spise mad som indeholder lidt fedt, tænker de dog en del over det og løber nok en tur fredag :) Derfor havde faktisk overvejet at noget parmaskinke var bedre istedet for bacon, men kan så godt lide bacon :)

Nogle der vil give nogle bud på hvordan de laver deres risotto normalt, bare med indhold resten kan jeg selv ?

20-09-2011 19:59 #22| 3

sex til dessert

20-09-2011 20:05 #23| 46


Selvom tøserne kommer fra jylland og godt kan spise mad som indeholder lidt fedt
20-09-2011 20:12 #24| 1
Tjepan skrev:


Selvom tøserne kommer fra jylland og godt kan spise mad som indeholder lidt fedt


tror du var spot on med bacon :)
Redigeret af Robin d. 20-09-2011 20:12
20-09-2011 20:30 #25| 1

bacon <3

20-09-2011 20:42 #26| 5

@tjepan

More like

20-09-2011 20:56 #27| 10

En Colgate reklame?

20-09-2011 21:55 #28| 0

@op Solid brag IMO :-) 3 piger til middag

Din menu holder ok, men et forslag er at lave et stykke laks med lufttørret skinke omkring til tøserne..... mere tøset imo. Kold god hvidvin til - så blir de pjattede
:-)

Lav din risotto på perlebyg (samme fremgangsmåde som ris) og vælg et par fintsnittede grøntsager som fyld ( ex porre el forårsløg) jeg ville vælge svampe da det er sæson, men det har du jo ligesom ikke lyst til....

tuznelda + 1 : Salat skal tøserne jo bare ha´ .... så lav en ..

GL og hvis det er de 3 på billedet så extra extra GL med dobbelt GL på !!!

Redigeret af SVPE d. 20-09-2011 21:58
20-09-2011 22:10 #29| 0
MichaelS skrev:
@tjepan

More like


Jeg kommer også
20-09-2011 22:19 #30| 4
MichaelS skrev:
Heysan

Skal have 3 tøser til middag torsdag og ...


20-09-2011 22:22 #31| 17

Forret:


Hovedret:


Dessert:

20-09-2011 22:27 #32| 0
Deadboy skrev:
Naked man


+10000000
20-09-2011 22:30 #33| 0

grineren tråd.

@op drop risottoen til svinemørbraden, så heller servere lidt cevishe først, hvis du vil have lidt lir og så svinemørbrad til hovedret med kartofler i en eller anden stil.

20-09-2011 22:30 #34| 7
CykelNille skrev:
MichaelS skrev:
@tjepan

More like


Jeg kommer også


Jeg er allerede kommet 2 gange!
20-09-2011 23:02 #36| 0

Vi bliver muligvis 1 mere hvilket er en ven, og alle er folk som jeg tidligere har gået på gymnasium med og vi mødes bare nogle gange over noget mad så skal vi ikke lige holde os til topic?

@svpe

perlebyg vil jeg lige tænke over lyder spændende :)

@salatfolket

Forretten burde da næsten være nok grønt :) desuden skal der jo også noget grønt/sundt i den formodede risotto jeg laver og samtidigt er der jo bær til desserten hvad mere kan de forlange af en mand der laver mad?

20-09-2011 23:51 #37| 5
Vi bliver muligvis 1 mere hvilket er en ven, og alle er folk som jeg tidligere har gået på gymnasium med og vi mødes bare nogle gange over noget mad så skal vi ikke lige holde os til topic?



HAHAHAHAHAHA

Vildeste skjul brag der har været på PN til dato.
20-09-2011 23:58 #38| 2

They see me rollin, they hatin, i'm gonna get it wild n dirty.

21-09-2011 00:14 #39| 3

LOL, tre piger på besøg og du disker op med svin, med svin omkring. Hvad disker du op med når drengene kommer på besøg ?
Men altså det heler lyder lækkert!

21-09-2011 00:27 #40| 6

Undrer mig der ikke er nogle der har nævnt sushi som en mulighed endnu, det er der i hvert fald mange af de piger jeg kender som synes er nuts.

Men hvis du alligevel ikke har planlagt at score nogle af dem, kan du vel lige så godt bestille pizza, i stedet for at spilde en hel dag med at lave mad.

21-09-2011 00:29 #41| 0

Sødt at du har sagt ja til at passe dine 3 niecer og lave mad til dem

21-09-2011 00:43 #42| 3

Du dumper alene på de soltørrede tomater! Det er der jo ingen ved deres fulde fem der gider at æde!!

21-09-2011 00:46 #43| 13
Benyamins skrev:


Lav noget unghane med noget rucola blanding, og andet sødt. :)



21-09-2011 02:13 #44| 0

Ovnbagt parmaskinke og dampede asparges i den risotto!

Damp asparges kort, hvorefter du snitter dem, de skal stadig være sprøde.

21-09-2011 06:38 #45| 0

Risotto med lidt foraarsloeg og bladselleri holder rigtig meget.
Men risotto er altsaa en ret for sigselv, det er ikke tilbehoer.

21-09-2011 07:36 #46| 0

Slå hende hårdt på hendes siliconepatter, og spyt hende i hovedet. Så vil den anden og tredje nok blande sig. Det er obv et tegn på at du skal gå videre, så frem med rebet!

21-09-2011 10:04 #47| 0

Michael - du har misforstået noget med risotto. Risotto skal ikke bruges som garniture, men som en decideret ret. Drop Risottoen, og lav en lækker salat eller noget andet.

Måske: Smørstegte asparges er nemt, lækkert og semi-tøset så det kunne du også bevæge dig ud i.

Asparges tilberedes, kommes i en gryde med smør, 2-3 min så de beholder den sprøde konsistens. Til sidst drysser du lige noget Maldon salt udover. Klar til servering

Vil du absolut lave risotto, så er den opskrift uundgåelig:

400 g risottoris 


40 g smør


2-3 skalotteløg

1 glas tør hvidvin

Ca. 1½ l god hønsebouillon

En stor håndfuld friskrevet parmesan


Lidt ekstra smør


Salt og friskkværnet peber



- Hak løgene fint og sautér dem i smør i en tykbundet gryde. Kom ris ved og lad dem stege med til de begynder at suge fedtstoffet til sig. Hæld hvidvin på og lad det koge væk.

- Spæd derpå med kogende bouillon lidt af gangen og lad det koge næsten væk, inden næste portion tilsættes. Rør næsten uafbrudt i risottoen undervejs.

- Efter ca. 20 minutter er risene møre. Der skal stadig være en lille smule modstand når man bider i dem. Risottoen må endelig ikke være tør i det, snarere lidt flydende.

- Sluk for blusset og rør parmesan og ekstra smør i. Smag til med salt og peber og server omgående.



Mht. indholdet i risottoen, så er mulighederne uendelige. Asparges, kammuslinger, blanding af urter, svampe, kæmpe rejer. U name it

Redigeret af Kjerstein d. 21-09-2011 10:05
21-09-2011 10:32 #48| 0

Jeg ved godt at risotto hovedsageligt er en ret i sig selv, men har også fået af vide/hørt/læst at den kan være næsten alt. Såsom tilbehør, forret eller dessert sågar.

@rud

Asparges lyder som en god ide at komme i og self stadig urter :)

21-09-2011 11:04 #49| 0

@Michael

Nu er der jo i princippet ingen regler for hvad man kan tillade sig at bruge som forret, tilbehør eller dessert. Faktum er dog, at risotto er en tung og forholdsvis fed ret, hvorfor det ikke er optimalt at benytte den som tilbehør til en 3 retters menu.

Mht. asparges så er det selvfølgelig grønne asparges!

21-09-2011 11:14 #50| 0
Kjerstein skrev:
@Michael

Nu er der jo i princippet ingen regler for hvad man kan tillade sig at bruge som forret, tilbehør eller dessert. Faktum er dog, at risotto er en tung og forholdsvis fed ret, hvorfor det ikke er optimalt at benytte den som tilbehør til en 3 retters menu.

!

Altså klassisk er det jo en selvstændig ret mmmmmmmmmmeeeeeeeeen som tilbehør:

Kan man altså sagtens, lav den mindre fed (spar på parmesan og fløde), og hvis du vil gå nordic som jeg foreslår med perlebyg giver det en lidt grovere struktur/ lidt flere fibre = knapt så tung og kulhydratrig.
Imo er det suuuuuper go stil at lave en "let og forholdsvis tør risotto" og tallerkenanrette med et lækkert stykke kød eller fisk på toppen og lidt grøntsagstilbehør/salat som sidevogn på tallerken. Tar damer for vildt og det er jo obv det op er ude på, selvom han prøver at skjule det
21-09-2011 11:42 #51| 0

De aflyser i sidste øjeblik, det plejer pigebørn at gøre...

21-09-2011 11:54 #52| 0

@SVPE

Ja,det kan du sagtens, men så er det ikke en klassisk risotto. Alt kan jo (om)fortolkes - heldigvis - i et køkken.

21-09-2011 14:51 #53| 0
Miller skrev:
De aflyser i sidste øjeblik, det plejer pigebørn at gøre...


Stakkel. Underligt nok forekommer det ikke her.
21-09-2011 16:44 #54| 0

xitaah - eller måske aflyser tøserne kun ved mig, fordi jeg ikke er særlig pæn?

22-09-2011 08:53 #55| 0

Hvis du går perlebygvejen som SVPE foreslår, kunne SMÅ tern af gulerod og selleri være en mulighed i risottoen.

Som de andre mener jeg dog ikke, at svin med svin er det bedste tilbehør til risotto.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar