24 timers bøf

#1| 0

Hej PN, står for kødet til nytårsaften, har før med succes eksperimenteret med 24 timers bøf af oksehøjreb. Synes dog ofte det sværeste er at få ovnen til at lande på 50* og blive der 🤷🏻‍♂️

Så deraf mit spørgsmål, kan ovnen erstattes af 24 timer i en sousvide ved 50*, eller er der noget jeg misser?

glædelig jul og godt nytår PN


mvh Jakob

26-12-2021 10:46 #2| 0

Slettet, jigra og panter er nok spot on

Redigeret af Don_T d. 28-12-2021 18:23
26-12-2021 13:02 #3| 0

Jeg har selv lavet det i ovnen på 50 grafer og det blev fremragende.

 

Jeg har siden købt sous vide udstyr og der gælder andre tider og grader alt efter hvilket kød du bruger. 24 timer sous vide bliver nok for meget med oksehøjreb.

 

Her er et forslag fra en sous vide- bog som jeg selv har - du kan finde andre ved at Google.

 

https://www.sousvide20.dk/helt-hojreb-del-op-og-afpuds/

27-12-2021 16:14 #4| 0

Ville tro at energi overførslen fra vand er langt større end luft, så tiden for samme resultat burde være mindre i en sousvide. Men så bliver det jo ikke en 24 timer bøf.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar