HUSNG Review - Del 2


03/01-2013
6505 visninger

Din vurdering
5 / 5 (4 stemmer)

Saibot fortsætter med at reviewe en PN'ers HU SNG spil på 5$-10$ niveauet. I denne video kommer Saibot blandt andet ind på hvordan hero kan justere mere optimalt mod modstanderes tendenser. Derudover går Saibot også i dybden med forskellige end-game spots der opstår i løbet af matchen, samt hvordan hero kan sammensætte en mere optimal 3-bet range.

Kommentarer

17-01-2013 17:06

Saibot står klar til at svare på alle HU SNG spørgsmål, så det her er altså en ret god mulighed for at få afklaret nogle af de spørgsmål man evt. går og har. Også hvis det handler om hvordan man bruger programmer mm.


21-01-2013 12:20

Er virkeligt pas på hvor mange pn'ere der spiller hu sng's, så denne kommentar er med det forbehold.

Men måske der vil være mere respons på et spil flere spiller. hu cash/6 max/MTT etc.

Og ja, ved godt i også har andre instruktøre, men bare min tanke at man ku prioritere anderledes.

Til sidst, in be4 man kan bruge disse koncepter i andre spil varianter.


21-01-2013 13:56

Jeg er ret sikker på, at der er en del HUSNG spillere på PokerNet. Men hvis folk generelt ikke har interesse for det, så må vi jo sætte Tobias til at lave nogle andre videoer.


21-01-2013 15:55

Flere HU SNG videoer! :)


21-01-2013 15:56

Ser også alle HUSNGs videoer med stor fornøjelse!


21-01-2013 15:56

tror de fleste der grinder HU er skiftet over til HUHYPER, så kan være det ville ramme flere hvis videoerne var hypers fremfor turbo. :)


ser personligt alle videoer der kommer op her på PN, om så det er PLO eller cash, bare for at få et indblik i hvad der sker rundt omkring :)


30-01-2013 08:57

Kan du (Saibot) stadig bruge videoer til review?
Jeg vil godt spille et par $20-30 HUSnGs på Bet365 og sende dem på video.


30-01-2013 14:48

@luckb0x
God idé mht hypers. Jeg forsøger at lave nogle hyper/super turbo videoer fremover. Det er også et format jeg selv er ved at konvertere over til i højere grad, eftersom der er mere action og hente.

@Drejer
Ja, det vil være super hvis du kan sende noget optagelse afsted fra nogle HU SNG'es på Bet365. Gerne Super Turbo's så vi kan gøre Luckbox glad :) Og det er at foretrække med en video hvor du 2-tabler.