$60 HU SNG - Review af Saibot


14/09-2012
7132 visninger

Din vurdering
4.5 / 5 (2 stemmer)

Saibot analyserer to $60 turbo HUSNGs, som er spillet af en anden spiller.

Kommentarer

14-09-2012 18:12

Det kan godt betale sig at have en godkendt deal. Vi har allerede lavet aftaler om flere videoer fra rigtig dygtige spillere. Jeg tør godt love, at dem der spiller 180 mands turneringer, snart vil få nogle rigtig lækre videoer.


15-09-2012 04:00

Lod mærke til at Juska bettede 50-75% på parrede flops, hvorimod jeg bare plejer at bette 40%. Hvad er fordelene/ulemperne ved at bette 75% kontra 40% og opvejer det for hinanden ifht hvad der er mest +ev?
Eller variere du din betsizing på parrede flops ifht modstandertype? Hvis ja mod hvilke typer gør du hvad?

PS: Hvis du engang vil lave et video review med Hu hypers kan du smide en PM :)


15-09-2012 18:01

@ Dieb

Hvem er det der spiller de 180 mands som du har annonceret der kommer snart ?


15-09-2012 19:13

Det skal jeg fortælle dig mandag :)


15-09-2012 23:17

@Høgen
God observation. Jeg er enig i at det generelt er mere optimalt at vælge lavere betsize på parrede borde.
Kunne bestemt være interessant med review af nogle hyper HU SNG'es. Send mig gerne en PM. Det ville i den sammenhæng evt. også give god mening at gå i dybden med softwaren ICIMIZER som jeg pt arbejder en del med. Uden tvivl et tool som jeg mener er super værdifuldt for HU SNG spil.


17-09-2012 16:12

Happy hour - I den næste time kan alle brugere se denne video. Skynd jer, for den er "væk" om en time.


17-09-2012 16:15

OH MY!! Så smider jeg sku alle mine gøremål, og går straks igang med at se dette mesterværk!!!!

slapppppppp nu af ;)


17-09-2012 17:09

Awesome endelig at kunne få set videoen :)

Med 66 hånden efter omkring 6:50 argumenterer du for at give op på turn. Synes klart bet er bedre mod en passiv og fisket villian, hvor han både har masser af draws og nogle 5x i sin range

Omkring 18:40, synes jeg 4-bet er bedst med AJs mod en så callish villian, da jeg er ret overbevist om at vi crusher både hans 3-bet range og 4-bet call range

Omkring 23:15 snakker du om at være balanceret. Det kan jeg overhovedet ikke se ideen i, når vi spiller mod en kæmpe fisk, som med garanti ikke tænker om vi er balancerede i diverse spots og derfor skal vi bare gå efter max value. Jeg er dog enig i, at det ofte er bedst at bette 80, dog ikke nødvendigvis mod lige denne villian.

Ellers generelt enig i, at hero misser en del åbenlyse valuebets og semibluffs


17-09-2012 18:08
Dieb skrev:
Det skal jeg fortælle dig mandag :)


Hvornår kommer den video op.. det er så vidt jeg ved mandag ;)

17-09-2012 18:10

Den kommer ikke op endnu, da den ikke er lavet. Jeg skal lige have det sidste go fra ham der skal lave dem, og så kører vi.


17-09-2012 20:25

Det er selvmodsigende, at PN på den ene side ønsker flere relevante indlæg i analysetråde, hvortil videoposts som ovenstående vel også må medregnes, når man på den anden side udelukker dele af sine brugere fra at se videoen.

Jeg er med på, at PN skal tjene penge og gerne vil have sine brugere til at bruge PN's deals, men en del af de PN-brugere, der har noget at byde ind med i analysetrådene, har ingen PN-deals og kommer heller ikke til at have det - af åbenlyse årsager.


18-09-2012 09:09

@jones
Ingen tvivl om at et turnbet for protection med 66 også er en mulighed. Det kræver dog vi går ud fra villain har en del draws / gutters i hans range som vi forventer han bare CC floppet med.

4-bet med AJs kan der selvfølgelig godt argumenteres for, hvis vi går vores modstanders pre-flop range er bred/løs nok. Dog er jeg ikke super glad for at skulle calle et 5-bet shove på det tidspunkt i matchen med AJs, i forhold til den value jeg vurderer der er i at spille post-flop imod en modstander der ikke virker synderlig kompetent.

Mht betsizingen med ATs så var det ment som en overordnet pointe. Det var altså ikke med henblik på hvad jeg så som mest +EV mod den specifikke villain. Dette fik jeg dog nok ikke formuleret tydeligt nok.


18-09-2012 12:47
BlackSatin skrev:
Det er selvmodsigende, at PN på den ene side ønsker flere relevante indlæg i analysetråde, hvortil videoposts som ovenstående vel også må medregnes, når man på den anden side udelukker dele af sine brugere fra at se videoen.

Jeg er med på, at PN skal tjene penge og gerne vil have sine brugere til at bruge PN's deals, men en del af de PN-brugere, der har noget at byde ind med i analysetrådene, har ingen PN-deals og kommer heller ikke til at have det - af åbenlyse årsager.


Jeg skal ikke udelukke, at vi laver et system, så dem der bidrager i analyse får mulighed for at se alle videoer uden en godkendt deal.

23-09-2012 01:43

Det er mig der spiller i videoen.

@jonesbn
Grunden til at jeg ikke skyder 66 igen på turn var at jeg opfattede villain som at han typisk holdt potterne små og forsøgte at få mig til at skyde igen med luft. Derfor vælger jeg ikke at barrele ham så meget, hvis jeg vurderer der er en fair chance for at han har ramt noget han ikke har tænkt sig at folde. Hader at donere barrel-penge til den type spillere.

Ca. 15 min inde har jeg KQo og jeg har ingen ide om hvorfor jeg får checket den bag? Hvis nogen viste mig hånden ville jeg CB 100 af 100 gange. Brain fart.

AJs omkring 18:40 er jeg enig i at det ikke er dårligt at skubbe allin, men jeg synes også hånden spiller fint som call med de stacks. Var ikke sikker på hvor aggressiv han var så valgte at spille et flop med ham.

Grunden til at jeg overbetter ved 23:15 er at jeg har set at han selv better stort når han bluffer og tænkte at der var en fair sandsynlighed for at han ville se mit overbet som bluff. Bagefter må jeg ærligt erkende at jeg nok bare skulle have gået efter lige over pot eller ca. 1/2 pot.


24-09-2012 16:19
Dieb skrev:
Den kommer ikke op endnu, da den ikke er lavet. Jeg skal lige have det sidste go fra ham der skal lave dem, og så kører vi.


Bump for 180 mands videoen

25-09-2012 17:26

bump


25-09-2012 19:48

Det skal nok komme, når de er lavet. Så, alt godt kommer til den der venter.