OT: Kylling

#1| 0

Jeg har forsøgt Google men måske er jeg en donk til det. Hvor længe kan et stykke kyllingbryst man har kogt og derefter lagt i køleskabet holde sig?

26-04-2009 03:23 #2| 0

sulten ?

26-04-2009 03:24 #3| 0

jeg ville smide det ud efter 2 dage, men 3 dage går nok an.


/Morten

26-04-2009 03:29 #5| 0

og ja, jævnt sulten!:D

26-04-2009 03:29 #4| 0

ty

26-04-2009 03:30 #6| 0

Til det lugter som noget du ikke har lyst til at spise...

26-04-2009 03:36 #7| 0

Velbekomme :)

Har lige spist nuggets, var sgu lækkert!

26-04-2009 11:19 #8| 0

LOL..mon Gus Hansen også ringer til MOAR efter hans 1,9M session og spørger hvordan man koger et æg?

26-04-2009 11:24 #9| 0
www.uk.foedevarestyrelsen.dk/FDir/Publications/2005223/side8-16.asp
26-04-2009 17:35 #10| 0

Kig på det og duft til det. Det giver meget bedre info end en standardiseret udløbsdato, eller en tommelfingerregel. Der er eksempelvis masser af fersk kød jeg ikke køber i butikker, uanset datoen er om 3-4 dage.

Mvh. Fryden.

26-04-2009 17:42 #11| 0

fryden

tak for noia, tips?

26-04-2009 17:45 #12| 0

Jeg vil ikke spise det hvis den lå der i mere 14-16 timer..

26-04-2009 17:52 #13| 0

@DSRasmussen

Hehe, var ikke meningen. Det er ikke fordi jeg mener der er en masse dårligt kød i butikker. Men ligger der noget, som ikke ser helt godt ud, så køber jeg det bare ikke. Var mest et eksempel på, at sanserne siger mere end den dato.

Men der snydes da en del med de datoer. Jeg har selv tidligere arbejdet i kødbranchen, og har set at det kan lade sig gøre. Kender også een, som arbejdede i en Super Best 'delikatesse'. Hun fortalte, at mange af de ting de solgte, var de dato-overskredne fra butikken :s. Jeg holdt mig naturligvis fra den pågældende butik.

Sanserne + sund fornuft > datomærkning imo.

Mvh. Fryden.

26-04-2009 18:17 #14| 0

koger du kylling??

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar