Hurtig/nem mad til date

#1| 0

Hey Pn.

Sagen er den, at jeg skal mødes med en tøs i morgen aften efter hun har fået fri (kl 20). Vi skal være ved hende og lave lidt mad når hun kommer hjem.. Altså jeg kan ikke lave det i forvejen.

Hvad er nem og hurtigt?

Buzz words: lam, fisk, dild og karry er no go (hende)
Hvidløg og bacon er in :)

Køkkenskills: 5.31/10

06-06-2013 10:07 #2| 0

Brændende kærlighed. Synes flere gange jeg har set Tuznelda komme med en ganske god opskrift på den.

06-06-2013 10:09 #3| 0

Der må stadig gerne være lidt lækker/luksus faktor over det, selvom det skal kunne tilberedes relativt hurtigt.

Det er self ikke et problem, hvis jeg kan tilberede noget hjemmefra

06-06-2013 10:11 #4| 0

Brændende kærlighed

gastromand.dk/rasmus-dalsgaard-gaesteblogger-om-%E2%80%9Dden-braendende-kaerlighed%E2%80%9D/

06-06-2013 10:18 #5| 3


Det er kylling med parmaskinke, cheddar/parmasan og timian/rosmarin.

Derudover kunne du lave en kartoffelmos, som du placerer i midten af tallerkenen, hvorefter du drypper pesto og ahornsirup rundt i kanten. Til sidst sætter du så kyllingen ovenpå mosen.

relativt hurtigt, 1 times tid, og hun har prolly ikke prøvet noget lignende :)
06-06-2013 10:21 #6| 0

Mexikansk Lasagne med hvidløgsbaguetter (eller alm, da det jo er en date) med en god flaske rødvin til (Heartland Shiraz kan anbefales).

Redigeret af Guldmageren d. 06-06-2013 10:22
06-06-2013 10:49 #7| 32


+



=

06-06-2013 10:51 #8| 0
Gumple skrev:


+



=



Fin rebus, men hvor er det du vil hen med gammel ost?
06-06-2013 10:53 #9| 0

Der sker ikke noget ved den er lidt over dato... plejer man alligevel af få hos div. pizzarier :P

06-06-2013 11:03 #10| 0

Vi skal bruge pics før vi kan lave den rette scoregryde til dig!

06-06-2013 11:06 #11| 4

ellers er der altid hyggens scoregryde

06-06-2013 11:34 #12| 0

Hvorfor ikke lave noget let,sandwich med fyld eller opvarme en færdiglavet suppe? Eller købe en del ude, så du bare skal stege et par bøffer etc? Med mindre det er en del af din masterplan, at stå og lave mad sammen.

06-06-2013 11:46 #13| 0

Hvorfor ikk bare servere en pølse?

06-06-2013 11:56 #14| 0

Når der kommer tøser på besøg laver jeg altid min hofret. Det er bøf eller kylling alt efter smag, også frisk pasta med championsovs. Det tager 15 min og smager super godt bonus er det går lige i trussen ;)
Bare snit championerne (Evt andre svampe) i en lille gryde og lad dem hygge sig i 5 min .. I med noget fløde og lad det små simre. Smag til med salt og peber(Evt hvid peber) Pasta og bøf burde være til at finde ud af ;)

06-06-2013 12:06 #15| 0

Har du ikke boede i Thailand, så er det vel nærliggende og noget næsten alle kan lide

06-06-2013 12:15 #16| 0
Requiem skrev:


Det er kylling med parmaskinke, cheddar/parmasan og timian/rosmarin.

Derudover kunne du lave en kartoffelmos, som du placerer i midten af tallerkenen, hvorefter du drypper pesto og ahornsirup rundt i kanten. Til sidst sætter du så kyllingen ovenpå mosen.

relativt hurtigt, 1 times tid, og hun har prolly ikke prøvet noget lignende :)


Denne her ret er awesome og smager helt fantastisk hvis tilberedt korrekt. Thumbs up!.
06-06-2013 12:24 #17| 0

Tak for svarene so far.

Indtil videre er Requiem på vinderkurs!

Ishusen: jo, har boet i Thailand. Men køkkenet var ikke lige der jeg brugte det meste af min tid :)

06-06-2013 12:58 #18| 4

Lav den her. Uden for diskussion i øvrigt det bedste bud.

Det skal du bruge:

Cognac
Svampe
Tørrede svampe
Bacon
Fløde
Estragon
Salt og peber
Pasta

Sådan gør du:

Du åbner en flaske cognac og hælder to glas op. Det første drikker du for at komme i god stemning, hvilket er vigtigt, når man laver mad.

I det andet glas propper du nogle af de tørrede svampe ned i cognacen, så de kan stå og suge 20-30 minutter. Imens drikker du et glas rødvin.

Nu sætter du vand over til pasta, og begynder samtidig at stege din bacon (i tern)i en dyb pande.
Indtil baconen er lækker og crunchy kan du lige nå at nyde et glas rødvin og hakke svampene - jeg kan anbefale østershatte, men champignon kan sagtens bruges.

Du smækker nu pastaen i det kogende vandt og drysser champignonerne på panden oven i baconen. Du vrider de tørrede svampe, som nu gerne sku' være opblødte og klar til at ryge med ned i den dybe pande. Drik et glas rødvin for at fejre, at du nu er langt over halvvejs.

Du splatter fløde over bacon og svampene og tilføjer en pæn tot estragon i den dybe pande. Smag til med salt og peber.

Bland pasta sammen med din fantastiske cognac/bacon/svampesovs. Et lille mesterværk, som skal nydes med rigelig mængder af rødvin.

Velbekomme...

Redigeret af SuperSunino d. 06-06-2013 13:55
06-06-2013 13:04 #19| 3

Pas i øvrigt på at du ikke bliver så fuld, at du kommer til at drikke pastavandet.

Redigeret af SørenSnegl d. 06-06-2013 13:08
06-06-2013 13:24 #20| 0

Svampe risotto, nemt og luksus lækkert.

Glemte lige linket sorry.

Mushroom risotto Jamie Oliver

Redigeret af Michjort d. 06-06-2013 13:34
06-06-2013 13:40 #21| 1

Tråden stoppede med mit indlæg. Intet over, intet ved siden af.

06-06-2013 13:41 #22| 0

Der kom nogle gode bud i denne her:

www.pokernet.dk/forum/laekker-aften-paa-svaere-betingelser.html

06-06-2013 13:43 #23| 0
SuperSunino skrev:
Tråden stoppede med mit indlæg. Intet over, intet ved siden af.



UHMMMMM.

Kan du linke til en cognac der kan bruges? er ret noob på det område :)
06-06-2013 13:46 #24| 3
06-06-2013 13:47 #25| 2

Gå ned til sandwichshoppen der ligger ved jer og køb 2 stk., men HUSK at få varmet det skide brød!!

06-06-2013 13:49 #26| 0

Sunino er spot on med mængden af rødvin imo. Dertil lyder retten lækker.

06-06-2013 14:48 #27| 2
06-06-2013 15:12 #28| 0
Domino skrev:
ellers er der altid hyggens scoregryde



Lol var færdig af grin på denne...



han har 6+ pizzabakker stående, også ingen bukser på :P
Redigeret af hashdonk d. 06-06-2013 15:14
06-06-2013 16:12 #29| 0

Jeg ved ikke om jeg er mest imponeret over hans viden, han er jo et orakel uden lige, når det kommer til hvordan et låg eller en tallerken ser ud...
Dog voldte kniven ham lidt problemmer...

Eller at jeg så hele videoen...

06-06-2013 16:27 #30| 0

Broccolisalat går godt til meget og kan laves i forvejen.

06-06-2013 16:36 #31| 0
Slclausen skrev:
Gå ned til sandwichshoppen der ligger ved jer og køb 2 stk., men HUSK at få varmet det skide brød!!


Er ikke imponeret over deres sandwhich's :)

@SuperSunino

Det lyder sgu lækkert! Hun er vild med cognac og bacon men desværre pas på champignoner :(

...ja, hun ved godt selv hun er pænt kræsen!
06-06-2013 16:40 #32| 0

Hvorfor kan du ikke lave det i forvejen, kan jeg ikke se problemet i?

Pulled pork, kødet kan du forberede hjemmefra, tage det med hen til hende, marinere den en sidste gang, og i ovnen.

Eller lav en tærte hjemmefra, køb creme fraiche dresseng og lav en salat til.
Glem tærtefadet når du tager hjem, så har du til en omgang punani når du henter fadet et par dage efter.

06-06-2013 16:46 #33| 0

Rugbrød med faaborg.

06-06-2013 16:47 #34| 0

eazy game !

06-06-2013 16:48 #35| 0
AOOOTR skrev:
eazy game !


Og bagefter linker man til noget "Fjeder forklarer"
06-06-2013 17:13 #36| 14

Tror ikke helt jeg er med. Går spørgsmålet på, hvad du skal lave, mens hun er i køkkenet?

06-06-2013 17:48 #37| 0

Jeg har en rigtig god ret med bacon og hvidløg som jeg selv laver tit.

Steg semi fintskåret bacon i en stor pande med olivenolie - når bacon strimlerne er halvvejs brune tilsætter du hvidløg, chili og en smule ingefær og steger til bacon er færdig.

Kog frisk pasta 2-3 min

Herefter tilsætter du de frosne flødestuvede spinatbolde, som man kan fås i alle supermarkeder til panden(i mikroovn 2 min før), og ekstra madlavnings fløde.

Til sidst kommer du din friske pasta på panden som det sidste, DONE


I stedet for spinatbolde kan du bruge friske spinatblade og grøn pesto

En ekstra ting som passer perfekt til retten er ristet brød, som du smører en hjemmelavet hvidløgsolie på og frisk mozzarella.

06-06-2013 18:08 #38| 0

Svits en pakke god skivet bacon på panden, tag det af og svits et løg og 2-3 fed hvidløg i fedtet fra baconen. Knus bacon i mindre stykker, ca. 1x1 cm. Tag en skål, smæk en kvart liter fløde, en god håndfuld GOD parmesanost, en skvis salt, godt med peber og 2 æg i og rør det let rundt. Kog frisk pasta, hæld vand fra og smid tilbage i gryden. Hæld samtlige ingredienser over, sæt den tilbage på kogepladen på lavt blus og rør godt rundt ca. 20 sekunder. Server med ekstra parmesan, flute og en let salat. Dette tager ca. 15 minutter og smager fantastisk.

Redigeret af jewr d. 06-06-2013 18:12
06-06-2013 19:26 #39| 1

Kyllingbryster omviklet med bacon, en let salat og noget lækkert, hjemmebagt groft brød.

Det er nemt, hurtigt og relativt sundt. Win, win, win situation!
Brødet kan du bage på forhånd, så madlavningen bør ikke tage mere end 25-30 minutter :-)

06-06-2013 22:29 #40| 0

Er hurtig/nem mad i kombination med en date ikke et paradoks? :)

06-06-2013 22:51 #41| 0

Lige meget hvad du vælger at lave så er der plus i bogen. Jeg vil dog ligesom de fleste andre anbefale noget fra det italienske køkken. Italienere er dovne gourmet´er, hvilke også betyder at deres mad ofte er relativt hurtigt og nemt at fremstille, men til gengæld smager godt. Husk dog at bruge friske kvalitetsråvarer og lad nu være med at udelade et eller andet....

06-06-2013 22:57 #42| 1

Hvis du kan afse 14 minutter og 45 sekunder, så er Gambas al pil pil den sikre vej til succes.




Store rå rejer eller tigerrejer uden skal
Olivenolie
Hvidløg
Chili ell. Paprika Rosén
Persille
Flute

Tænd ovnen, hvori fluten skal varmes.

Hak et par fed hvidløg samt chili og en smule persille. Varm en pande på højeste varme og hæld rigelig med olivenolie på. Når olien er varm kommes rejer/tigerrejer på. Tigerrejer skal have lidt længere tid. Et minut inden rejerne er færdige kommes hvidløg, chili og persille i. Hvidløg må ikke blive brune.

I mellemtiden er fluten færdig og den sydende varme pande med rejer er klar til at stilles på bordet, pyntet med lidt af persillen som ikke blev hakket.

Velbekommen og resten er op til dig om du kan score hende ;-)

06-06-2013 23:35 #43| 0

jeg synes det bør være et krav at der kommer pics af damen før man hjælper i de spots her. Det bør altså være mandatory! :D

07-06-2013 01:51 #44| 0

Kylling og bacon er altid godt ;)
Hyggens scorergryde kan også anbefales ;)

07-06-2013 15:54 #45| 2

Kæft en dejlig tråd

07-06-2013 16:49 #46| 0

Ej for helvede, hvor er ham Hyggen ulækker :D

07-06-2013 18:31 #47| 0

Nu hvor du har droppet min fantastiske ret, så har jeg ikke andet tilbage end at henvise til "Den Stramme Kok".

stram.dk/index.php

Cunt-retten skulle efter sigende være et hit.

Redigeret af SuperSunino d. 07-06-2013 18:32
07-06-2013 21:43 #48| 0

Forstår ikke hvordan hvidløg på en date kan være in? Om i sidder i hver jeres hjørne og råber til hinanden eller om i mangler lugtesansen ved jeg ikke.

Spøg til side -

Først steger i en pakke beacon eller 2, hvis damen er stor nok. Herefter steger i 10 fede hvidløg i beaconfedtet. Når dette er gjordt moser i det hele sammen og tilsætter rå hvidløg for at øge smagsoplevelsen.

Np for hvidløgsbeaconater opskriften.

If you get laid, PM me.

07-06-2013 21:51 #49| 0
beacon :)
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar