Hjemmelavede Spareribs

#1| 0

Har du prøvet 24-timers bøffen og har du prøvet Pulled Pork, så er det ved at være tid til at kaste dig over Spareribs - du vil ikke fortryde det! :)

gastromand.dk/opskrift-spareribs

Edit: Spam-alert!

Redigeret af diedamm d. 24-09-2013 16:59
24-09-2013 16:45 #2| 3

Du kom vidst til at ligge tråden i "off topic", og ikke "reklamer" :)

24-09-2013 16:47 #3| 0
OP

Den kunne jeg ikke umiddelbart finde Snuxa:)

24-09-2013 16:50 #4| 3

Altså jeg har ikke noget imod du reklamere for din side .. Nu kiggede jeg lige på din profil og syntes det her er skægt :)


m.pokernet.dk/forum/farvel-pokernet-1.html

24-09-2013 16:53 #5| 0

Vi bliver vel alle klogere :)

24-09-2013 16:57 #6| 0
OP

Hehe Touché Mice!

24-09-2013 17:02 #7| 3
kris_rem skrev:
Vi bliver vel alle klogere :)


Ja når man kigger på sin google analytics og ser de fine besøgstal fra Pokernet..
24-09-2013 18:05 #8| 2

Gastromand bør have lov til at spamme alle tråde!

tak for info :)

24-09-2013 20:09 #9| 0
OP

@Snuxa

Pokernet tegnede sig i hvert fald specielt i starten for en stor del af de besøgende. Nu er besøgstallet efterhånden så relativt højt, at andelen ikke er helt så stor:)

24-09-2013 20:56 #10| 1

Hjemmelavede spareribs er fantastiske, men der mangler da vist en opskrift på en barbecuemarinade.

24-09-2013 21:05 #11| 1

Synes også den opskrift er ualmindelig tynd, det må sgu kunne gøres bedre

24-09-2013 22:08 #12| 0
OP

Der findes op til flere opskrifter på barbecuesauce på siden SS og DADK, men jeg skulle naturligvis have linket til dem - jeg strammer op:)

24-09-2013 22:46 #13| 0

Du skulle have en flad for at bringe det her på banen.

24-09-2013 23:07 #14| 0

Kan du så ikke sende et par besøgende den anden vej?

24-09-2013 23:28 #15| 1

Faldt kødet af benene?

Jeg har historisk foretrukket revelsbenene, som koges 45-60 minutter, marineres natten over i barbecuesovs, og så på grillen. 3 mand og een kvinde spiste 3.5kg et år til Super Bowl, men så var vi også game over, og ingen kunne klemme det sidste ben på tallerkenen ned :-)

Men... På en tur til Napa Valley i sommer spiste vi et sted, hvor jeg fik de sygeste gode ribs. 72 timer i en smoker, og blot et tryk med bagsiden af gaflen gjordet at benene et efter et løsnede sig fra kødet, uden at der var noget kød tilbage på benet.

Jeg skal lige se om jeg kan få fat i videoen og smide den op, for det var virkeligt godt.

Anyway, hermed en opfordring til at teste revelsben af :-)

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar