Dal Forno Romano Valpolicella superiore 2004

#1| 0

Skal denne vin dekanteres? Og hvor længe?

Har læst mig til der er 10-20% af Dal Forno Amarone i.

Den skulle være laver på tørre druer, ligesom storebroren.

Den skulle kunne klare ca 30 år på hylden, så mit gæt er den skal dekanteres 2-3 timer??

På forhånd tak for hjælpen.

04-01-2014 13:51 #2| 0

Jeg ville ikke dekantere den. Dog åbne den i god tid og evt hælde det første glas op ca. 30 min før servering.

04-01-2014 16:48 #3| 0

Som Perro

Jeg synes også det er synd at dekantere den. Den kan sikkert med fordel åbnes i god tid. Nyd den over længere tid og oplev hvordan den formentlig ændrer karakter som du kommer ned i flasken.

God ide at hælde første glas op i god tid

04-01-2014 17:30 #4| 0

den skal helt sikkert ikke dekanteres da den mister en del af sin nerve på det men det skal bestemt åbnes nogle timer i forvejen - gerne 3-4 timer i forvejen og hælde en lille sip ud og så have lov til at stå i flasken! Det er et brag af en vin med en meget voldsom frugt men hvis man er til den slags er det verdensklasse! Da jeg besøgte producenten for 3 år siden fortalte vinmagerens søn mig at han mente at 04 var den bedste de nogensinde havde lavet og det den bedste jeg har smagt ind til videre af Valpolicela så rigtig godt fornøjelse med det:-)

MFVOGEL

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar