Chili ketchup til Kebab

#1| 0

Hej PN

Vi er nogle gutter der er havnet i en diskussion omkring Chili ketchup som man kan få til sin kebab de fleste steder.


Der er den traditionelle olie, der som regel står i en skål. Det er ikke denne vi er uenige om.


Nogle steder er det så også muligt at få en mildere chili på flaske.

Spørgsmålet er så om man kalder dette Chili ketchup eller Chili Olie.

Og om der er ketchup i den milde chili.


Hvad mener PN!?

15-03-2018 14:37 #2| 0

Edit: Skal lære at læse

Redigeret af pkr_8r3n03 d. 15-03-2018 14:37
15-03-2018 14:48 #3| 1

Nu er chilli i skålene af den meget milde variant af chilli for sarte ganer, det andet indeholder både ketchup og sukker.

15-03-2018 14:50 #4| 0

Jeg kalder den bare selv 'chili', men hvis jeg skal vælge mellem jeres to muligheder, vil det helt klart være chiliketchup.


Jeg forestiller mig i hvert fald, at den er lavet af frisk chili, lidt olie, lidt citron, lidt krydderier og så en god omgang tomatpasta. Det er nogenlunde de samme ingredienser i dem i 'metalskålene', men der er mindre tomatpasta i, og så flyder det jo i olie, så der må chiliolie være det bedste navn.

15-03-2018 14:59 #5| 0

Super input - Personligt kalder jeg det også Chili ketchup, da konsistensen er i den retning.

15-03-2018 15:10 #6| 3

Som en der flittigt har udforsket forskellige kebabsteder i Danmark gennem mange år, da ville jeg vende mig i graven hvis der var en med ketchup. Hvis dit lokale sted har det du beskriver, så ville jeg mene det villeære en mild chili. Det behøver jo ikke hedde chiliketchup, bare fordi der er ketchup i?

15-03-2018 15:28 #7| 8

Det er chiliolie eller chilisauce det man får hos kebab pusheren. At kalde det chiliketchup fordi der er lidt tomatpure i er en kende naivt og direkte forkert.

15-03-2018 15:30 #8| 2
Kebabelskeren skrev:Som en der flittigt har udforsket forskellige kebabsteder i Danmark gennem mange år, da ville jeg vende mig i graven hvis der var en med ketchup. Hvis dit lokale sted har det du beskriver, så ville jeg mene det villeære en mild chili. Det behøver jo ikke hedde chiliketchup, bare fordi der er ketchup i?

Jeg tror, at du enten misforstår eller er uviden.


Ketchup er jo ikke en betegnelse, der kun passer på Heinz eller Beauvais. Ketchup er jo blot en betegnelse af en blanding af tomater, sukker, krydderier og eventuelt eddike og andet. Du kan altså godt lave din 'egen' ketchup.


Så jo, hvis man har brugt en palet af ovenstående ingredienser, og det det bliver til den konsistens, som jeg har oplevet på flaske i kbh, og som OP henviser til, så er den rette betegnelse altså 'hjemmelavet chiliketchup'.

15-03-2018 15:37 #9| 2
XSUPERBULLX skrev:Det er chiliolie eller chilisauce det man får hos kebab pusheren. At kalde det chiliketchup fordi der er lidt tomatpure i er en kende naivt og direkte forkert.

Jeg venter spændt på dit argument, for hvis ikke, der er noget, som jeg tager helt fejl af, så er det du den naive, der kaster om dig med direkte forkerte påstande :-)

15-03-2018 17:12 #10| 0

Ketchup med chili

Chili sauce/salsa

15-03-2018 17:43 #11| 1
SebberG skrev:Jeg venter spændt på dit argument, for hvis ikke, der er noget, som jeg tager helt fejl af, så er det du den naive, der kaster om dig med direkte forkerte påstande :-)

Jeg tænkte godt at der nok skulle komme en eller anden regelrytter-gøgler og lege politimand med min påstående kommentar. Jeg tør dog godt at stå ved min påstand, om end den er naiv eller forkert, i din optik, og i sin korrekte definition. I min verden, og sikkert også mange andres, har den chili substans man bruger til kebab intet med ketchup at gøre. Jeg er overbevist om at 9/10 kebab pushere heller ikke vil kalde det ketchup. Det gør du jo heller ikke selv. Hvis din definition på ketchup er korrekt så kan den chiliolie bestemt kategoriseres som ketchup. Det kan min tomatsuppe og kødsovs vel egentlig også. Men det er i min optik stadig ikke ketchup.

15-03-2018 18:14 #12| 10
SebberG skrev:

Jeg venter spændt på dit argument, for hvis ikke, der er noget, som jeg tager helt fejl af, så er det du den naive, der kaster om dig med direkte forkerte påstande :-)




Indbegrebet af at være 'nederen' det der.
15-03-2018 18:34 #13| 2
XSUPERBULLX skrev:
Jeg tænkte godt at der nok skulle komme en eller anden regelrytter-gøgler og lege politimand med min påstående kommentar. Jeg tør dog godt at stå ved min påstand, om end den er naiv eller forkert, i din optik, og i sin korrekte definition. I min verden, og sikkert også mange andres, har den chili substans man bruger til kebab intet med ketchup at gøre. Jeg er overbevist om at 9/10 kebab pushere heller ikke vil kalde det ketchup. Det gør du jo heller ikke selv. Hvis din definition på ketchup er korrekt så kan den chiliolie bestemt kategoriseres som ketchup. Det kan min tomatsuppe og kødsovs vel egentlig også. Men det er i min optik stadig ikke ketchup.

Regelrytter? Åh gud. Nu er sandheden også blevet populært at kritisere. OP spørger om et definitionsspørgsmål, så naturligvis svarer jeg ud fra bedste evne.


Desuden tror jeg stadig ikke, at du er klar over, hvad OP hentyder til, eller så er jeg ikke. Den chiliKETCHUP, jeg henviser til, har ingen sammenligning med chiliolien, som rigtigt nok findes i de fleste pizzeriaerne. Den er langt mere fyldig og skal presses ud... altså langt mere som en ketchup.

Ostehans skrev:

Indbegrebet af at være 'nederen' det der.

Er XSUPERBULLX din bror, eller hvad sker der? Hvordan kan min besked være 'nederen', når man selv starter med at gå ind og kalde det decideret naivt at kalde det for ketchup. Hvad har det med naivt at gøre, andet end at det er et superflabet indlæg.

15-03-2018 19:16 #14| 0
SebberG skrev:Regelrytter? Åh gud. Nu er sandheden også blevet populært at kritisere. OP spørger om et definitionsspørgsmål, så naturligvis svarer jeg ud fra bedste evne.

Desuden tror jeg stadig ikke, at du er klar over, hvad OP hentyder til, eller så er jeg ikke. Den chiliKETCHUP, jeg henviser til, har ingen sammenligning med chiliolien, som rigtigt nok findes i de fleste pizzeriaerne. Den er langt mere fyldig og skal presses ud... altså langt mere som en ketchup.



Er XSUPERBULLX din bror, eller hvad sker der? Hvordan kan min besked være 'nederen', når man selv starter med at gå ind og kalde det decideret naivt at kalde det for ketchup. Hvad har det med naivt at gøre, andet end at det er et superflabet indlæg.

Jeg kender på ingen måde Ostehansi men han er da spot on :D


Spøg til side! Lad det bare ligge for min skyld. Du får ret og jeg får fred også kan vi alle være venner i stedet. Jeg har allerede brugt mere tid på det her end det var planen. Ses i Betting tråden Sebber G ;)

15-03-2018 19:35 #15| 2

4:00

Redigeret af Dankfinger d. 15-03-2018 19:36
15-03-2018 20:00 #16| 1
SebberG skrev:Regelrytter? Åh gud. Nu er sandheden også blevet populært at kritisere. OP spørger om et definitionsspørgsmål, så naturligvis svarer jeg ud fra bedste evne.

Desuden tror jeg stadig ikke, at du er klar over, hvad OP hentyder til, eller så er jeg ikke. Den chiliKETCHUP, jeg henviser til, har ingen sammenligning med chiliolien, som rigtigt nok findes i de fleste pizzeriaerne. Den er langt mere fyldig og skal presses ud... altså langt mere som en ketchup.



Er XSUPERBULLX din bror, eller hvad sker der? Hvordan kan min besked være 'nederen', når man selv starter med at gå ind og kalde det decideret naivt at kalde det for ketchup. Hvad har det med naivt at gøre, andet end at det er et superflabet indlæg.

Jeg har ingen brødre, men hun kan være min søster som meget hemmelighedsfuldt har oprettet en profil herinde. Who knows.


Det er bare nederen dit indlæg - thats all. Ikke ondt, ikke forkert....bare nederen.

15-03-2018 22:39 #17| 0

den ligner ketchup derfor den kan kaldes ketchup det vel egentlig ikke så svært og fatte. Men synes nu også chili-sovs er et mere correct term hvviss man sskal være nitpicky..

16-03-2018 08:36 #18| 0

Det er nok hvordan man i sidste ende vælger at definere det.

Fedt med en masse input, de er blevet brugt til yderligere diskussion.


Jeg forsætter dog med at kalde det chiliketchup, om det så er rigtigt eller korrekt, det bliver vi nok aldrig enige om.


Tak for input.


Og hvis der er nogle der vil anbefale et godt kebab sted, så bare fyr løs. Det lyder til @Kebabelskeren har prøvet nogle steder.


Jeg er personlig fan af ''Skuret'' i Glostrup, som ligger lige ved Glostrup Bio. Fremragende service, god kebab og massere kød. Eneste minus, de har ikke chili ketchup :D

16-03-2018 08:43 #19| 1
Lars-Garn skrev:Det er nok hvordan man i sidste ende vælger at definere det.
Fedt med en masse input, de er blevet brugt til yderligere diskussion.

Jeg forsætter dog med at kalde det chiliketchup, om det så er rigtigt eller korrekt, det bliver vi nok aldrig enige om.

Tak for input.

Og hvis der er nogle der vil anbefale et godt kebab sted, så bare fyr løs. Det lyder til @Kebabelskeren har prøvet nogle steder.

Jeg er personlig fan af ''Skuret'' i Glostrup, som ligger lige ved Glostrup Bio. Fremragende service, god kebab og massere kød. Eneste minus, de har ikke chili ketchup :D

Hvis du er i Jylland så SKAL du prøve: Hot Inn i Silkeborg og Koc Kebab i Aarhus (Åbyhøj).

16-03-2018 09:50 #20| 2

Ja det hedder Chiliketchup

16-03-2018 10:43 #21| 2
ERH4RDT skrev:Ja det hedder Chiliketchup

Nej det hedder en fucking latterlig diskussion.

16-03-2018 13:35 #22| 0
PowerPlayer skrev:
Nej det hedder en fucking latterlig diskussion.

Ja det hedder det også, men det produkt OP omtaler hedder Chiliketchup og ikke en latterlig diskussion

16-03-2018 14:00 #23| 0
ERH4RDT skrev:
Ja det hedder det også, men det produkt OP omtaler hedder Chiliketchup og ikke en latterlig diskussion

Men når der står chili-sauce på flasken?

16-03-2018 14:16 #24| 0
Jigra skrev:Men når der står chili-sauce på flasken?

Så er konklusionen også latterlig :D

16-03-2018 14:25 #25| 0
Jigra skrev:Men når der står chili-sauce på flasken?

Der står ikke noget

16-03-2018 14:34 #26| 0

At komme ketchup i sin kebab burde være en dødssynd. Og indholdet af flasken på ovenstående billede bør under ingen omstændigheder kaldes ketchup. Endnu en dødssynd.

16-03-2018 14:50 #27| 0
Nilsson skrev:At komme ketchup i sin kebab burde være en dødssynd. Og indholdet af flasken på ovenstående billede bør under ingen omstændigheder kaldes ketchup. Endnu en dødssynd.

Der er nu altså ketchup i dem (I hvertfald min lokale) ved det fra, min egen kebabpushers mund. Han vil ikke ud med den præcise opskrift, men fik den i grove træk for år tilbage.


Er det ikke nærmere en dødssynd ikke at vide hvad man spiser 🤔😉

16-03-2018 15:18 #28| 0

Gæt hvilket søgeresultat der ligger i toppen når man søger på kebab+chili+ketchup... synes lidt det bekræfter hvem der har ret her i tråden. så kan man diskutere ligeså meget frem og tilbage som man vil, men det giver ikke rigtig mening.







16-03-2018 15:56 #29| 0

Jeg troede det var et købe-produkt og ikke noget hjemmelavet noget - så er der jo ingen "regler". Nogen har ketchup i -andre har ikke.

16-03-2018 16:39 #30| 1
Lars-Garn skrev:

Og hvis der er nogle der vil anbefale et godt kebab sted, så bare fyr løs. Det lyder til @Kebabelskeren har prøvet nogle steder.

Jeg er personlig fan af ''Skuret'' i Glostrup, som ligger lige ved Glostrup Bio. Fremragende service, god kebab og massere kød. Eneste minus, de har ikke chili ketchup :D

Köcem (tror jeg det hedder) ved stefansgade på Nørrebro vandt i 2016 i AOK.

På nemoland ligger der også et fremragende sted.


16-03-2018 17:20 #31| 0
Advisored skrev:
Köcem (tror jeg det hedder) ved stefansgade på Nørrebro vandt i 2016 i AOK.
På nemoland ligger der også et fremragende sted.

Min personlige favorit er Konya Kebab på Nørrebrogade. Men det er meget lav kvalitet... af de steder med god kvalitet kan jeg godt lide Take and Eat og Durumbar, begge på Nørrebrogade

16-03-2018 23:33 #32| 1
Lars-Garn skrev:Det er nok hvordan man i sidste ende vælger at definere det.
Fedt med en masse input, de er blevet brugt til yderligere diskussion.

Jeg forsætter dog med at kalde det chiliketchup, om det så er rigtigt eller korrekt, det bliver vi nok aldrig enige om.

Tak for input.

Og hvis der er nogle der vil anbefale et godt kebab sted, så bare fyr løs. Det lyder til @Kebabelskeren har prøvet nogle steder.

Jeg er personlig fan af ''Skuret'' i Glostrup, som ligger lige ved Glostrup Bio. Fremragende service, god kebab og massere kød. Eneste minus, de har ikke chili ketchup :D

Så rund lige Minas kebab Roskildevej 16 ved tanken. Verdensklasse betjening, og verdensklasse chilisauce.

17-03-2018 05:15 #33| 0
SebberG skrev:Jeg tror, at du enten misforstår eller er uviden.

Ketchup er jo ikke en betegnelse, der kun passer på Heinz eller Beauvais. Ketchup er jo blot en betegnelse af en blanding af tomater, sukker, krydderier og eventuelt eddike og andet. Du kan altså godt lave din 'egen' ketchup.

Så jo, hvis man har brugt en palet af ovenstående ingredienser, og det det bliver til den konsistens, som jeg har oplevet på flaske i kbh, og som OP henviser til, så er den rette betegnelse altså 'hjemmelavet chiliketchup'.

Det er så tomatketchup, du refererer til. Der var oprindeligt ikke tomater i ketchup. ;-)

17-03-2018 12:50 #34| 0
Lars-Garn skrev:Det er nok hvordan man i sidste ende vælger at definere det.
Fedt med en masse input, de er blevet brugt til yderligere diskussion.

Jeg forsætter dog med at kalde det chiliketchup, om det så er rigtigt eller korrekt, det bliver vi nok aldrig enige om.

Tak for input.

Og hvis der er nogle der vil anbefale et godt kebab sted, så bare fyr løs. Det lyder til @Kebabelskeren har prøvet nogle steder.

Jeg er personlig fan af ''Skuret'' i Glostrup, som ligger lige ved Glostrup Bio. Fremragende service, god kebab og massere kød. Eneste minus, de har ikke chili ketchup :D


Kan man anbefale en shawarma-joint, der ikke har chili i denne tråd? Alene det gør, at jeg aldrig ville gå derind...


Bare kald det chili. Så er du ude over problemet med om det hedder ketchup eller olie


Redigeret af Borge d. 17-03-2018 12:51
17-03-2018 13:02 #35| 0

Anbefalinger:



Kebabistan på bl.a. Istedgade og Nørrebrogade har godt kød og god chili.



Falaffel House på Købmagergade er fremragende. Det er de gamle huse i starten af Strøget også imho. Alle har godt kød og god chili og er rimeligt dyre



Lyngby Shawarma House i Kinopalæet er fremragende, både kødet, chilien og priserne er i top (aka det er dyrt, men pengene værd)

Redigeret af Borge d. 17-03-2018 13:03
17-03-2018 13:04 #36| 0
ERH4RDT skrev:

Min personlige favorit er Konya Kebab på Nørrebrogade. Men det er meget lav kvalitet... af de steder med god kvalitet kan jeg godt lide Take and Eat og Durumbar, begge på Nørrebrogade




Jeg går langt udenom alle, der skilter med Konya Kebab. Det er nærmest uspiseligt imo
17-03-2018 13:08 #37| 0

Take and Eat på Nørrebrogade er på trods af navnet et fantastisk sted. Med rødkål, syltede lækkerier, humus og lækkert kød som IKKE smager af kanel.

17-03-2018 13:21 #38| 0

Durum Symfoni på Nørrebrogade er fremragende. Helt nylavet brød og gode ingredienser.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar